Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-14') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 19560, 20

Пенсіонерам-переселенцям обіцяють 884 гривні на оренду житла

Департаменти соціального захисту в повному обсязі виплачуватимуть компенсацію за оренду житла на 6 місяців для переселенців зі Сходу України, зокрема пенсіонерам та інвалідам.

Мустафа Найєм про те, як його ім’ям балогівці дурили ужгородців

Мустафа Найєм повідомив, що інформація про його присутність на мітингу в Ужгороді, яку анонсували мас-медіа, що належать Балогам та закарпатські представники Блоку Петра Порошенка – неправдива.

Як стати учасником фан-кліпів на пісні «Океану Ельзи»

Завдяки новій діджитал-активності #mOE_LVIVSKE від легендарного пива «Львівське» кожен бажаючий може стати частиною фан-відео на одну з улюблених пісень культового українського гурту «Океан Ельзи».

Аналітика: Банальна причина усіх сучасних воєн — Їх величність Енергоносії

Как говорят классики, война – продолжение политики, а политика - продолжение экономики. Говоря коротко: сегодня кто бы и за что бы ни воевал, он воюет лишь за одно — за энергоносители

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

На календарі вівторок, 7 жовтня. Зустрічайте прийдешній день з новими емоціями і не лякайтеся того, що дарує вам життя. Нехай ароматна кава додає настрою вашому ранку, а протягом дня вам трапляються лише позитивні й корисні справи. Успіху в усіх починаннях і вдалого вам віторка!

Boris Nemtsov: Путін — вкрай дивакуватий, одим словом йо*нутий (ВІДЕО)

Видит Бог, я не хотел об этом писать. Но теперь, после публикации блогеров, не буду себя ограничивать. Ряд пропутинских активистов обратились в Следственный комитет РФ в требованием возбудить против меня уголовное делоза оскорбление Путина

250 закарпатців відключили від газу у вересні

Цьогоріч "Закарпатгаз" через борги здійснив близько 1200 відключень від газу.

4-денний робочий тиждень більш ефективний, - ООН

Міжнародна організація праці (МОП) пропонує перейти на чотириденний робочий тиждень, оскільки вважає її краще п'ятиденного.

Бійці 15 роти 128 гірсько-піхотного батальйону просять про допомогу

До редакції газети "РІО" звернулися бійці 15 роти 128 гірсько-піхотного батальйону. 25 жовтня їх знову відправляють у зону АТО... Хлопцям досі не видали жодних теплих речей, тому вони дуже просять про допомогу.

Майже 3,7 тисяч пачок сигарет приховали у причепі вантажівки, ще тисячу —в «Ягуарі»

Майже 3,7 тисяч пачок контрабандних сигарет виявили цими вихідними в пункті пропуску «Тиса» прикордонники Чопського загону спільно з працівниками митниці. Під час проведення перевірки причепа вантажного автомобіля марки «ІВЕКО», який прямував до Угорщини спільною оглядовою групою була виявлена схованка.

Закарпатські депутати просять про ротацію прикордоників

"Для забезпечення заходів з посилення східної ділянки державного кордону (в межах Донецької та Луганської областей) в зоні проведення антитерористичної операції з березня 2014 року із Закарпаття було скеровано 742 військовослужбовці. Зараз у зоні проведення АТО несуть службу 217 бійців Мукачівського прикордонного загону та 192 – Чопського прикордонного загону"

650 тисяч гривень заплатили закарпатці за здачу житла

Закарпатці–орендодавці поповнили місцеві бюджети на 644,6 тис. грн.

Генерали та полковники Держрикордонслужби масово звільняються після прийняття закону про люстрацію

У Державній прикордонній службі України після прийняття закону про люстрацію почалося масове звільнення вищого офіцерського складу. Звістка про відставку Миколи Литвина спричинила справжню хвилю цих звільнень

Жити по-новому: Друзі Порошенка, або Віктор Балога – царь Закарпаття

В украинской политике по-прежнему родственные узы являются одним из главных столпов. Независимо от политического окраса представители всех партий старательно тащат во власть своих всевозможных родственников. И эта старая тема в нашей стране при любом новом правителе никак не состарится.

Ще один закарпатець загинув в АТО...

У списку із 10 імен загиблих 5 серпня на Луганщині між смт Метліст і містом Щастя виявився і наш земляк Юрій Король.

Закарпатський екс-регіонал: Янукович та його банда створюють нову партію. В Росії

Экс-Президент Украины и его банда,   которая еще совсем недавно сбежала в Россию, вздумали создать новую политическую силу в России…

У Закарпатті вилучили контрабанду цигарок (ФОТО)

Минулими вихідними вирішив перевірити своє везіння один з наших співвітчизників, який слідував вантажним автомобілем до Угорщини через міжнародний пункт пропуску «Тиса».

Антикорупційний комітет України попереджає

Увага! Будьте уважні! Небезпечні персони пхнуться до влади (а дехто й цілими сім'ями), купуючи ваші голоси за дрібні послуги, гривні та гречку.

Ужгород відкриє новий спортмайданчик зі Street Workout та величезним тортом

11 жовтня відбудеться урочисте відкриття нового спортивного майданчику у мікрорайоні Радванка, яке супроводжуватиметься конкурсами, подарунками та величезним тортом від ГО «УФЄ». Також будуть показові виступи зі Street Workout та бойового самбо.

У Закарпатті презентують книгу 75-річного автора

У понеділок, 6 жовтня, о 13.00 в Ужгородському прес-клубі відбудеться презентація книжки Володимира Матіїва «Смерековий світ», яка вийшла з нагоди 75-річчя від дня народження поета.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат