Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-15') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 19620, 20

ОДА+облрада=клан Балог, через який Порошенко втрачає прихильників

Після призначення на посаду голови облдержадміністрації «стовідсоткового» балогівця Губаля одна із обласних газет слушно зауважила:   «Губаль повинен розуміти, що прислуговуватися Балогам треба обережно…».

Балога розгорнув масштабну кампанію з дискредитації головного міліціонера Закарпаття

На Закарпатті стартувала кампанія з дискредитації начальника УМВС України в Закарпатській області Сергія Шаранича.

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Сьогодні п’ятниця, 3 жовтня. Прокидайтеся з горнятком улюбленої кави і думайте про щось приємне на початку нового дня. Після затяжних дощів обов’язково з’являється сонце, тому раптові турботи не мають виводити вас із себе, залиште їх на потім. Насолоджуйтеся жовтневим ранком у хорошій компанії. Затишку вам і вдалих вихідних!

З Ужгорода стартують всеукраїнські покази фільму про Надію Савченко

Документальний фільм про Надію Савченко зняв засновник формації «ВАВИЛОН 13», Володимир Тихий. Фільм називається «Наша Надія». 8 жовтня в Ужгородському театрі ляльок «Бавка» відбудеться національна прем’єра стрічки присвяченої Надії Савченко.

Кандидат в народні депутати України Сергій Ратушняк про головне (ВІДЕО)

30 вересня о 20.15 на “Тисі” Сергій Ратушняк був гостем телепрограми “Про головне”. Про це лідер “Нового Закарпаття” інформує на своїй сторінці у мережі Фейсбук.

5 причин забрати дитину зі школи

Боляче спостерігати, як сучасна школа вбиває таланти дітей, калічить їхні душі і породжує тисячі невдах.

Гетьман Височини Їржі Бєгоунек: «Партнерство Височини та Закарпаття дає добрі результати »

На Закарпаття приїхала делегація з партнерського краю Височини Чеської Республіки. В складі делегації Їржі Бєгоунек , гетьман Височини, Матрін Гиски, радник гетьмана з питань регіонального розвитку, Йозеф Недвед, член постійної конференції, Катерина Свободова, керівник канцелярії гетьмана та Василь Самандрула, член благодійного фонду «Віза», депутати крайової ради. Чехи ознайомлюються з проектами, які цього року реалізують в рамках співпраці Закарпаття та Височини.

Ковач і Ланьо, які голосували за диктатуру, знову хочуть у Раду (ІНФОГРАФІКА)

Загалом 127 "голосувальників за диктатуру" знову йдуть в Раду, серед них закарпатці Василь Ковач і Михайло Ланьо.

У приміщенні біологічного факультету УжНУ виявили унікальні написи на івриті

Передня будівля зведена в 17-му столітті. На першому поверсі була пекарня – тут робили хліб для євреїв усієї області, а іншу частину приміщення становили навчальні аудиторії, адже, як відомо, тут була єврейська школа для хлопчиків.

В Ужгороді відбулася акція «Здай макулатуру-збережи життя»-201

Акція «Здай макулатуру-збережи життя»-2014, організована активістами ЗОО «Всеукраїнська Екологічна Ліга» з метою збору коштів для потреб «128-ї окремої гвардійської Туркестансько-Закарпатської двічі Червонопрапорної механізованої бригади Сухопутних військ Збройних Сил України», пройшла з неочікуваним успіхом, зібравши відходів вторинної сировини на загальну суму 41 347 грн.

ФРОНТ ОПОРУ проти нескромності Балог і за бійця Ратушняка

Організація ФРОНТ ОПОРУ розповсюдила заяву щодо виборів до Верховної Ради України.

З життя пішов Ужгородець з великої літери — Михайло Баник

На днях не стало Михайла Баника – відомого громадського, культурного і політичного діяча Закарпаття, художника, заслуженого майстра народної творчості України, почесного громадянина Ужгорода.

Україна - одна з країн, де найгірше живеться літнім людям

Україна потрапила в двадцятку країн, найгірших для життя людей похилого віку.

Найнегативніші персонажі українського телебачення — Неля Штепа, Янукович і...Гелетей

Конфлікт на сході України є головною темою новин на українських телеканалах, натомість парламентські вибори фігурують лише у 4% повідомлень. Про це йдеться у моніторингу провідних українських телеканалів.

Аналітика: Що таке Луганда і Донбабве? Хто такі майдауни, укропи, ватнікі та диванна сотня?

На зміну трохи призабутим «тітушкам» прийшли «сепари», «вата», «укропи», «зелені чоловічки», «хунта». Це новотвори, які впродовж останніх місяців не зникають зі шпальт ЗМІ і вже зафіксовані у словниках нової української лексики

Для готелів   категорій «п’ять зірок», «чотири зірки» і «три зірки» скасували пільги

До 3 серпня 2014 року прибуток суб’єктів готельної діяльності від надання готельних послуг у готелях категорій «п’ять зірок», «чотири зірки» і «три зірки» звільнявся від обкладення податком на прибуток – згідно з пп. «а» п. 17 підрозд. 4 розд. ХХ Податкового кодексу. Проте з названої дати ця пільга скасована Законом від 31 липня 2014 року № 1621-VII, який вніс зміни у ПК.

Депутат Балоги допомагає пропаганді Кремля (ВІДЕО)

Депутат Ужгородської міськради від "Єдиного центру" Олексій Гетманенко, до того відомий участю в скандалах з нерухомістю та землею, тепер "прославився" на всю Росію. Його зробив героєм сюжету телеканал "Россия-24", який розповідав про скруту і голод, що нібито загрожує Україні.

Балога платитиме податки з контрабанди «Барви» (документ)

Родинному бізнесу Віктора Балоги доведеться офіційно платити податки у державний бюджет.

У "Дорозі життя" провели Дня відкритих дверей (ФОТОРЕПОРТАЖ)

У жовтні Медико-соціальний реабілітаційний центр «Дорога життя» святкує 15 років.

Закарпатки в складі збірної України з петанку вибороли бронзу на   Кубку Націй в Туреччині

Як ми повідомляли, закарпатки Олександра Шевченко та Людимила Федоришина брали участь у складі збірної України з петанку на Чемпіонаті Європи в Туреччині. За медалі боролися збірні 28 країн Європи.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат