Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-15') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 19580, 20

Губернатор Закарпаття продовжує кадрову чистку

Ігор Фізик - керівник Закарпатського обласного управління лісового і мисливського господарства, виходець із Рівненщини, вже не очолюватиме галузь у нашому краї.

Міндоходів нагадало, що гонорари закарпатських журналістів мають оподатковуватися

З повними переліком доходів, що включаються до фонду заробітної плати можна ознайомитись в наказі Державного комітету статистики України від 13 січня 2004року №5 «Про затвердження Інструкції зі статистики заробітної плати».

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Сьогодні понеділок, 6 жовтня. Оточуйте себе приємними речами і вдало розпочинайте свій ранок. Порція обов’язкової бадьорості – горнятко міцної свіжозвареної кави. Не відмовляйте собі у задоволенні смакувати нею на початку нового тижня. Додавайте до кави улюблені солодощі й приємні розмови. Нехай ваш понеділок буде вдалим, а також повним приємних сюрпризів!

Футбол. «Говерла» програє, Шацьких встановлює рекорд

Цими вихідними проходять матчі 8-го туру Прем’єр-ліги. Сьогодні, 4 жовтня, «Говерла» у Запоріжжі грала із «Зорею».

127 «голосувальників   за диктатуру» знову йдуть в Раду

127 народних депутатів, які 16 січня підтримали «закони про диктатуру», знову балотуються в Раду. Про це йдеться в результатах аналізу руху «Чесно».

Пане Порошенко, як вам не соромно!

Ви прийшли на відвертій брехні: АТО за години, зарплата воїнам по 1000 грн. на день, парламентська республіка, децентралізація, люстрація тощо.

Хто і де в депутати йде

Цього вівторка завершився прийом документів від кандидатів у народні депутати, які висунулися за мажоритарною системою.   В цілому для участі у виборах у мажоритарних округах зареєстровано 3 тис. 468 кандидатів, у тому числі 2 тис. 87 самовисуванців і 1 тис. 381 — висунутих партіями.

Закарпатських міліціонерів дуже поважають на Сході й називають окремим батальйоном «Закарпаття»

Цілком несподівано кореспондент газети «РІО» Шандор Роман, який здебільшого писав спортивні новини та робив фоторепортажі зі змагань і чемпіонатів, виявив бажання поїхати в зону АТО і зробити звідти репортаж. Переговорювати його ми не стали, бо Шандор переконував, що поїхати в зону АТО він хоче і задля певного переосмислення життя, і для того, щоб з’ясувати, що ж там відбувається насправді.

«Сенс життя — бути потрібним, а щастя — це мати внутрішню гармонію»

Надія Бойко, доктор біологічних наук, професор УжНУ, про життя, наповнене проектами, а також неправильну організацію сучасної науки.

Десять котелень, придбаних   для бюджетних закладів у кредит, фірма-виробник може забрати

Як ми вже повідомляли, у жовтні в Ужгороді збираються встановити дві котельні на дровах для обігрівання дитсадка, що розташований на вул. Добролюбова, а також ЗОШ № 12 і ЗОШ № 15 до початку опалювального сезону. Завдяки цим котельням, як запевняють у мерії, місто знизить споживання газу на 12,5 %.

Міських активістів обурює якість дорожнього ремонту

Тимчасова міська влада останніми місяцями захоплено декларує проведення ремонтів ужгородських доріг. Насправді ж якість їх часто-густо далека від задовільної.

Обличчя АТО — фоторепортаж РІО, частина 5

Власний кореспондент газети РІО Шандор Роман сам виявив бажання їхати у зону АТО, у саме пекло війни - Дебальцево. Його відрядили разом із закарпатськими міліціонерами.

«Ніч у бібліотеці»   влаштували для закарпатських шанувальників книги

Масштабну програму влаштували працівники Закарпатської обласної універсальної бібліотеки ім. Ф. Потушняка в рамках відзначення Всеукраїнського дня бібліотек.

Обличчя зони АТО, частина третя - ФОТОРЕПОРТАЖ РІО

Власний кореспондент газети РІО Шандор Роман сам виявив бажання їхати у зону АТО, у саме пекло війни - Дебальцево. Його відрядили разом із закарпатськими міліціонерами.

Закарпатки в складі збірної України з петанку вибороли бронзу на   Кубку Націй в Туреччині

Як ми повідомляли, закарпатки Олександра Шевченко та Людимила Федоришина брали участь у складі збірної України з петанку на Чемпіонаті Європи в Туреччині. За медалі боролися збірні 28 країн Європи.

Частина друга - Обличчя зони АТО: ФОТОРЕПОРТАЖ РІО

Власний кореспондент газети РІО Шандор Роман сам виявив бажання їхати у зону АТО, у саме пекло війни - Дебальцево. Його відрядили разом із закарпатськими міліціонерами.

В УжНУ знайомилися з африканськими студентами

Студенти гуманітарно-природничого факультету з угорською мовою навчання   провели спільну пару зі студентами з Нігерії, які приїхали на навчання до УжНУ.

Обличчя зони АТО: ФОТОРЕПОРТАЖ РІО

Власний кореспондент газети РІО Шандор Роман сам виявив бажання їхати у зону АТО, у саме пекло війни - Дебальцево. Його відрядили разом із закарпатськими міліціонерами.

Закарпаття «злили одній сім’ї» і дублюють кандидатів

У Ужгородському окрузі зареєструвалося аж п'ятеро Ковачів та двоє Пересоляків.  Що ж до округу № 71 з центром у місті Хуст, то тут раніше висунувся у кандидати Василь Рішко. Зараз до нього приєднався Віталій Рішко. 

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат