Що вирішували опозиціонери на з'їзді в Києві

admin 30.05.2016 16:21 ПОДІЇ

  27 травня у   Києві пройшов VII з'їзд політичної партії Опозиційний блок. На з'їзді були внесені зміни до Статуту партії та обрані нові керівні органи. Співголовами партії одноголосно обрано Юрія Бойка і Бориса Колесникова.   Лідер Опозиційного Блоку в Закарпатті Олесандр Ледида прокоментував рішення, які були прийняті на з’їзді:  

Найважливіше, що на цьому з'їзді вирішили головні завдання та напрямки роботи: обрали лідерів та прийняли стратегію об'єднання.   У нашої політичної сили буде два співголови - Юрій Бойко та Борис Колесніков. Вирішили так, оскільки вже є два ключових напрямки політичної діяльності: лідер партії і фракція в парламенті, та опозиційний   уряд, який уже рік працює на чолі із опозиційним прем’єр – міністром Борисом Колєсніковим.
    А от в ідеї об'єднанні є три напрямки. Перше - партія буде запрошувати до свого складу союзників, активістів, вона буде рости та розвиватися. Друге - партія буде об’єднувати навколо себе громадські організації, політичні партії, оскільки сьогодні країні потрібен сильний центр, який буде виробляти альтернативну політику. А Опозиційний блок - стане ядром опозиційного руху.   І третє -   мета цього усього об'єднати країну у єдину спільну ціль. Це високопрофесійне управління, модернізація економіки і розвиток держави. Сьогодні більше 80% громадян України за   межею бідності. Внаслідок бездумних експериментів під гаслом «реформ» суспільство змушене жити за низькими соціальними стандартами в умовах фактично зруйнованої системи соціального захисту, медицини, освіти. Україна страждає від політики тарифного і соціального геноциду стосовно пенсіонерів та інших малозахищених верств населення.   Сьогодні жоден громадянин України не може відчувати себе в цілковитій безпеці. Нині діюча влада перетворила Україну з європейською перспективою в кримінальну країну без майбутнього. Ідея об’єднання   повинна повернути народові віру в майбутнє.

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат