Доброго ранку, любі читачі!

Rionews 30.05.2016 07:00 ПОДІЇ

Сьогодні понеділок, 30 травня. Нехай горнятко ароматної кави додасть вам гарного настрою на початку дня. Насолоджуйтеся приємною ранковою прохолодою. Хай ваші думки будуть спокійними, а успіх не забариться. Гарного понеділка!

Цитата дня:   Єдине гальмо на шляху до наших завтрашніх досягнень - це наші сьогоднішні сумніви.

Франклін Рузвельт

Погода 30 травня 2016 року
по Закарпатській області: Вночі малохмарно, вдень мінлива хмарність. Вночі без опадів, в другій половині дня короткочасні дощі, місцями сильні зливи, грози, слабкий град. Вітер південно-східний 5-10, при грозах шквалисте посилення вітру до 15-20 м/с. Температура повітря вночі 11-16°, в горах місцями до 8° тепла, вдень 23-28°, в горах подекуди 18-21° тепла.
по м. Ужгород: Вночі малохмарно, вдень мінлива хмарність. Вночі без опадів, в другій половині дня короткочасний дощ, гроза. Вітер південно-східний 5-10, при грозі шквалисте посилення вітру до 15-20 м/с. Температура повітря вночі 14-16°, вдень 26-28° тепла.


ІМЕНИНИ         30 травня: Степан, Панас.



Сьогодні також:

Хорватія: День незалежності



Цей день в історії


1985 — У Франції на авіакосмічному салоні відбувся перший показ літака Ан-124 «Руслан»
1999 — У Мінську в тисняві в переході станції метро «Неміга» загинуло 54 людини, сотні поранені.
2000 — у день похорону українського композитора Ігоря Білозора, померлого від травм, отриманих у бійці з російськими націоналістами, на вулиці Львова вийшло понад 100 тисяч людей.


Що сьогодні буде в Ужгороді та краї


«Доміон»
До 1 червня —   “Аліса в Задзеркаллі”, 3D. Поч. о 10.00, 11.40, 15.00, 19.10. «Люди Ікс: Апокаліпсис», 3D. Поч. о 16.50, 22.20. «Сусіди-2». Поч. о 13.30, 21.00.

Кінотеатр «5-й елемент» (2 зали)
До 1 червня — “Норм і незламні”. Поч. о 10.00, 13.05. «Angry Birds у кіно», 3D. Поч. о 10.00, 15.50. “Аліса в Задзеркаллі”, 3D. Поч. о 10.00, 11.50, 13.50, 14.35, 17.40, 19.45. “Бережи свої горішки”. Поч. об 11.30, 14.45. «Люди Ікс: Апокаліпсис», 3D. Поч. о 12.00, 16.40, 21.50. “Голограма для короля”. Поч. о 16.20, 18.00, 19.40. «Сусіди-2». Поч. о 19.20, 21.35. «Нестерпні леді». Поч. о 21.20.

«Перемога»
До 1 червня — “Аліса в Задзеркаллі”, 3D. Поч. о 10.00, 13.50, 18.20. «Angry Birds у кіно», 3D. Поч. о 12.10. «Люди Ікс: Апокаліпсис», 3D. Поч. о 15.50, 22.00. «Сусіди-2». Поч. о 20.20.

Мистецький центр «Галерея Ілько»
Виставка «Процес. Новітній реалізм в образотворчому мистецтві Закарпаття».
Галерея працює щодня з 11.00 до 21.00, у неділю — з 12.00 до 19.00.

Галерея «Ужгород»
Галерея працює з 11.00 до 18.00, у суботу до 15.00, у неділю до 13.00. Вихідний — понеділок.

Художній музей імені Бокшая
Виставка «Адальберт Ерделі — 125».
Постійно діючі експозиції та виставки.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 17.00.

Закарпатський музей народної архітектури та побуту (вул. Капітульна, 33а)
Виставка художніх фотографій Ольги Горбачової «7 Життів Жінки».
Музей працює щодня (крім вівторка) з 9.00 до 17.00, експозиції — з 9.00 до 17.00.

Закарпатський краєзнавчий музей — Ужгородський замок
І поверх. Природа Закарпаття.
Археологія. Наш край у первісні часи.
«Inter arma silent musae» («Між гарматами музи мовчать») про участь закарпатців у подіях Євромайдану та бойових діях у зоні АТО.
Виставка «Час розкидати каміння. Час збирати каміння» (з фондової колекції годинників ЗКМ).
ІІ поверх. Древній замок над Ужем та з історії Ужгородського замку.
З історії Ужгородської духовної семінарії.
Закарпаття у період Другої світової війни.
Ікони та стародруки XVI — початку XX ст.
Графи Шенборни та Закарпаття.
Меблі XVIII — початку XX століття
Холодна і вогнепальна зброя XVI — початку XX століття (з фондової колекції музею).
Закарпаття між двома Світовими війнами.
Карпатська Україна.
Меморіальна кімната-музей Президента Карпатської України Августина Волошина.
«Погано бути чужинцем у власній батьківщині», присвячена зачинателеві музейної справи краю Тиводарові Легоцькому.
Народні музичні інструменти Закарпаття.
ІІІ поверх. Народний одяг Закарпаття.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 18.00.

Мистецький кафе-клуб «Під замком» (вул. Ольбрахта)
Постійно діюча виставка робіт Петра Шолтеса, члена Закарпатської організації Спілки художників України.

Меморіальний будинок-музей народного художника України Ф. Манайла (Ужгород, вул. Другетів, 74)
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 10.00 до 17.00 щодня, крім неділі й понеділка.

Меморіальний будинок-музей народного художника України А. Коцки
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 9.00 до 16.00 щодня, крім неділі.



Що обіцяють зірки

Овен Вранці варто приділити більше уваги своїй зовнішності та макіяжу. Твоя чарівність може зіграти вирішальну роль на переговорах із партнерами. У другій половині дня можуть виникнути складнощі у спілкуванні з керівництвом. Тобі потрібно визнати свої помилки, щоб вийти зі скрутного становища. Увечері зустрінься з подругами, щоб просто поговорити і отримати приємні емоції від спілкування.
Телець Цей день буде результативним для спілкування та налагодження нових ділових контактів. Не варто маніпулювати людьми, будь щирою і чесною. У другій половині дня проблеми з партнерами можуть стати відомі керівнику. Тобі потрібно вжити термінових заходів, щоб усунути недоліки в роботі. Вечір варто присвятити самоосвіті і відкоригувати свої плани.
Близнюки   Сьогодні ти зможеш отримати гарні результати завдяки допомозі партнерів. Будь уважніше при підписанні важливих документів і договорів, вивчай всі умови. У другій половині дня тобі доведеться брати участь у публічному виступі. Краще відмовитися від критики колег, щоб не наживати додаткових ворогів. Вечір варто присвятити вирішенню побутових питань та закупівель для сім'ї.
Рак. На початку дня можуть виникнути непередбачувані труднощі, які порушать твої плани. Тобі потрібно порадитися з керівником, перш ніж робити серйозні кроки. У другій половині дня тобі варто відмовитися від спілкування з людьми, які тебе дратують. Намагайся ухилитися від конфліктів, інакше зіпсуєш свою репутацію. Увечері варто відмовитися від вживання алкоголю і міцної кави.
Лев   У першій половині дня можуть виникнути розбіжності з колегами через побутові дрібниці. Переведи конфлікт на жарт, тоді зможеш зберегти свою репутацію. У другій половині дня тобі варто утриматися від далеких поїздок за кермом. Приділи увагу своєму здоров'ю і пройди обстеження. Увечері партнер може образитися на твою холодність, не варто загострювати стосунки.
Діва Вранці на тебе чекає випадкова зустріч із людиною з минулого, яка допоможе вирішити важливе для тебе питання. У другій половині дня старайся відмовитися від публічних виступів та участі в масових заходах. Варто проаналізувати свої помилки і усунути недоліки в роботі. Наприкінці дня не перевтомлюйся, інакше твій організм може дати збій.
Терези Сьогодні ти зможеш домовитися з будь-якими партнерами без особливих перешкод. Твої конкуренти запропонують вигідну угоду, не варто відмовлятися. У другій половині дня можуть виникнути складнощі з отриманням коштів і банківськими операціями. Тобі потрібно відволіктися від дрібних проблем і сконцентруватися на важливій цілі. Увечері потурбуйся про потреби близької людини, вона потребує твоєї підтримки.
Скорпіон Вранці варто приділити більше уваги своєму зовнішньому вигляду і зачісці. На тебе чекає важлива зустріч із особою, яка допоможе в реалізації твоїх планів. У другій половині дня не варто розраховувати на обіцяну допомогу, вирішуй всі питання самостійно. Союз із конкурентами принесе швидкий фінансовий прибуток, який тебе приємно здивує. Вечір варто присвятити наведенню порядку в своєму гардеробі і спробувати змінити звичний стиль одягу.
Стрілець На початку дня можливі складнощі, пов'язані з роботою з бюрократичними інстанціями. Ти можеш не отримати потрібного рішення, що загальмує всі процеси. У другій половині дня варто утриматися від капіталовкладень в нові ідеї. Спираючись на минулий професійний досвід, ти зможеш прийняти правильне рішення.
Козеріг Вранці на тебе чекає випадкова зустріч із людиною з минулого, яка допоможе вирішити важливе для тебе питання. У другій половині дня старайся відмовитися від публічних виступів та участі в масових заходах. Варто проаналізувати свої помилки і усунути недоліки в роботі. Наприкінці дня не перевтомлюйся, інакше твій організм може дати збій.
Водолій. У першій половині дня можливий конфлікт із керівником, який потягне за собою неприємні наслідки. Тобі потрібно остерігатися недоброзичливців, які бажають отримати твоє місце. У другій половині дня старайся уникати участі в авантюрах і відмовитися від ризикованих угод. Пам'ятай, що великі гроші заробляють великими труднощами. Увечері тобі доведеться зайнятися домашніми клопотами і навести порядок на кухні.
Риби Сьогодні будь обережніше з незнайомими особами і не розкривай нікому професійних секретів. У твоєму оточенні є прихований недоброзичливець, будь уважною і не допускай помилок. У другій половині дня не варто звертати уваги на критику з боку керівника. Тобі потрібно сконцентрувати всі свої сили на вирішенні фінансового питання. Увечері старайся не втручатися в інтриги і сімейні конфлікти родичів.


Усміхніться на початку нового дня!   :)

- Ти що сам з собою розмовляєш?
- А чому б не поговорити з розумною людиною?


Ось, що означає сенсорний телефон… Кішка обнюхуючи його, зробила 3 знімки, відправила 5 повідомлень і викликала наряд міліції.


Теща:
- Коли відходить мій потяг?
Зять:
- Через дві години, 34 хвилини, 40 секунд….

Rionews

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат