Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-14') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 19520, 20

В Ужгороді проведуть публічні дебати всіх кандидатів у нардепи по 68 округу

Усіх кандидатів по виборчому округу № 68 (Ужгород, Ужгородський район, Чоп) запрошують на публічні дебати на центральну площу міста.

Покази Тижня українського кіно на підтримку Олега Сенцова відбудуться в Ужгороді

Після того, як з 3 по 9 вересня в Києві з успіхом пройшов Тиждень українського кіно на підтримку режисера Олега Сенцова, кінопокази сучасних українських фільмів відправляються в інші міста   України. Щодня зал кінотеатру “Кінопанорама” був вщент   заповнений глядачами. Організаторам стали надходити пропозиції від глядачів з інших міст України з пропозиціями провести фестиваль. Тож з 25 вересня покази розпочнуться   в Тернополі, з 3 жовтня –   в Івано-Франківську. Також плануються покази у Рівному, Луцьку, Ужгороді та Львові.

Перечинському й тячівському підприємцям доведеться сплатити штраф

– Якщо в пляшці горілки плаває муха – ця горілка може бути якісною і безпечною…? Напевно, що ні, – розповідають фахівці Головного управління Міндоходів у Закарпатській області, які проводили перевірки суб’єктів господарювання в Перечинському та Тячівському районах.

Майже 1200 закарпатців вже підхопили RC-вірус

При цьому захворюваність на 32,0% (566 випадків) нижче у порівнянні з 40 тижнем 2013 року. Серед захворілих 68,1% (791) становлять діти віком до 17 років.

Аналітика мовою оригіналу: Операция "Преемник", или Как Путина ведут на убой

"Зачем Путин отпустил Ходорковского?" – этот праздный вопрос интересует многих любопытствующих. Тиран, который боится "русского Майдана", в самый разгар "Майдана украинского" отпускает на волю человека, который потенциально может возглавить протест, а в перспективе – стать хозяином Кремля.

Передвиборчі партійні рейтинги від політолога Тараса Березовця

Вчера видел сведенную социологию нескольких ведущих социологических компаний по Украине. Общие выводы:

Що насправді напередодні виборів думають закарпатці

В Ужгородському прес-клубі відбулася презентація соціологічних досліджень Маркетингової Компанія BBS (Best Business Solutions), здійснених у Закарпатській області в Ужгороді.

Хто лідирує на виборах в Ужгороді

Нашому виданню з досить великою проблемою, але вдалося отримати соціологічне опитування однієї із рейтингових політичних партій, «зроблене для себе» стосовно виборів по одномандатному виборчому округу №68 з центром у місті Ужгород.

Сергей Ратушняк о Путине

"Прощание с Путиным" в день его рождения . Именно об этом экс-мэр Ужгорода Сергей Ратушняк написал на Фейсбуке.

Закарпатець "Король" пропав в зоні АТО

До закарпатської міліції звернувся житель села Зарічча, який повідомив, що його брат, ще на початку червня 2014 року пішов добровольцем в зону АТО

Президентське спотикання на Закарпатті

Минулими вихідними, під час представлення нового голови Закарпатської ОДА, заступник голови Адміністрації Президента Ігор Гринів остаточно розбив всі сподівання закарпатських угорців на національний округ.

"Липові" податківці блукають Закарпаттям

Головне управління власної безпеки ДФС України попереджає про збільшення кількості випадків шахрайських дій, здійснених злочинцями під виглядом працівників органів ДФС.

Щадей і Чучка: "Кукушка хвалит петуха за то, что хвалит он кукушку"

Про суть того цирку, який ілюстровано цим витвором плакатного мистецтва, йдеться у Фейсбуці на сторінці "Місто Ужгород",

Закарпатські гандболістки готуються до чемпіонату Європи з гандболу

Як відомо, жіноча національна збірна України прийме участь в чемпіонаті Європи з гандболу, який проведуть спільно Угорщина та Хорватія.

Гуртом і вроздріб: Програми різних закарпатських кандидатів писали... на одному комп’ютері.

Деякі текстові документи із передвиборними програмами кандидатів у депутати від шести одномандатних виборчих округів Закарпаття, які оприлюдненні на офіційному сайті ЦВК, створені на одному комп’ютері.

Завтра в Ужгороді стартує дводенний мистецький ярмарок

В Ужгородському прес-клубі відбулося засідання з нагоди відзначення Дня художника та проведення в Ужгороді благодійної виставки - ярмарку, аукціону "Митці Закарпаття - захисникам Вітчизни".

В Ужгороді експерти обговорили перпективи розубдови міжнародного автобану на Закарпатті

В Ужгороді відбулася конференція «Перспективи розбудови відрізку автомагістралі М34 у прикордонних областях Угорщини та України» (Загонь-Чоп-Ужгород).

Проти Балог уже в Мукачеві (ФОТО)

У Мукачеві перед Ратушею активісти виступають за люстрацію Балог.

Ужгородом кататимуться Чарлі Чапліни

Вже в цей четвер, 9 жовтня 2014 року відбудеться Нічний заїзд ЧАРЛІ!

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Сьогодні середа, 8 жовтня. Додавайте яскравих барв новому дню й бадьоріться ароматною кавою. Проектуйте думки на позитив, нехай усе, чим займаєтеся, приносить вам у першу чергу моральне задоволення. Гарного дня й смачного кавування!

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат