Доброго ранку, любі читачі!

Rionews 06.06.2016 07:00 ПОДІЇ

На календарі понеділок, 6 червня. Нехай вашим думкам буде просторо в компанії ароматної кави й прохолодного ранку. Плануйте корисні справи на прийдешній день і здійснюйте їх якомога швидше. Не зважайте на обставини, йдіть упевнено до мети. Хай щастя супроводжує вас віднині й назавжди!

Цитата дня:   Працюється зле. Хочеться закохатися, або одружитися, або полетіти на повітряній кулі.

А.П. Чехов, з листа М. В. Кисельової 25 березня 1888 р

Погода 6 червня 2016 року
по Закарпатській області: Мінлива хмарність, без істотних опадів. Вночі та вранці місцями слабкий туман. Вітер північний 7-12 м/с. Температура повітря вночі 9-14°, вдень 19-24° тепла, в горах місцями вночі 4-9°, вдень 11-16° тепла.
по м. Ужгород: Мінлива хмарність, без опадів. Вітер північний 7-12 м/с. Температура повітря вночі 12-14°, вдень 22-24° тепла.


ІМЕНИНИ         30 травня: Степан, Панас.



Сьогодні також:

Хорватія: День незалежності



Цей день в історії


1985 — У Франції на авіакосмічному салоні відбувся перший показ літака Ан-124 «Руслан»
1999 — У Мінську в тисняві в переході станції метро «Неміга» загинуло 54 людини, сотні поранені.
2000 — у день похорону українського композитора Ігоря Білозора, померлого від травм, отриманих у бійці з російськими націоналістами, на вулиці Львова вийшло понад 100 тисяч людей.


Що сьогодні буде в Ужгороді та краї


«Outsider» (Ужгород, пл. Кирила и Мефодія, 5)
6 червня — концерт гурту «La Mathilde» (punk/chanson) (Франція). Поч. о 20.00.

«Доміон»
До 8 червня —   «Підлітки-мутанти. Черепашки Ніндзя-2»,   3D. Поч. о 10.00, 13.40, 15.30, 19.10. «Аліса в Задзеркаллі», 3D. Поч. об 11.50, 17.20. «Люди Ікс: Апокаліпсис», 3D. Поч. о 22.30. «Сусіди-2». Поч. о 21.10.

Кінотеатр «5-й елемент» (2 зали)
До 8 червня — «Піноккіо». Поч. о 10.00. «Грошова пастка». Поч. о 10.00, 14.15, 20.15. «Аліса в Задзеркаллі», CineMAX 3D. Поч. о 10.00, 14.00, 18.05. «Бунт пернатих». Поч. об 11.15. «Люди Ікс: Апокаліпсис», 3D. Поч. об 11.40, 22.00. «Підлітки-мутанти. Черепашки Ніндзя-2», CineMAX 3D. Поч. о 12.00, 16.00, 18.10, 20.10, 22.00. «Як приручити ведмедя». Поч. о 12.35. «Відважна Ліфі». Поч. о 13.50. «Ворона-пустунка». Поч. о 15.20. «Angry Birds у кіно», 3D. Поч. о 16.05.   «Голограма для короля». Поч. о 16.40. «План пограбування». Поч. о 18.20. «Двоє у всесвіті». Поч. о 19.55, 21.50.

«Перемога»
До 8 червня — «Аліса в Задзеркаллі», 3D. Поч. о 10.00, 14.00, 18.00. «Підлітки-мутанти. Черепашки Ніндзя-2»,   3D. Поч. о 12.00, 16.00, 20.00, 22.00.

Мистецький центр «Галерея Ілько»
Вернісаж виставки словацького художника, уродженця Ужгорода Миколи Федьковича «Nikolaj Fedkovic TOUR».
Галерея працює щодня з 11.00 до 21.00, у неділю — з 12.00 до 19.00.

Галерея «Ужгород»
Галерея працює з 11.00 до 18.00, у суботу до 15.00, у неділю до 13.00. Вихідний — понеділок.

Художній музей імені Бокшая
Виставка «Адальберт Ерделі — 125».
Постійно діючі експозиції та виставки.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 17.00.

Закарпатський музей народної архітектури та побуту (вул. Капітульна, 33а)
Виставка із фондових колекцій музею.
Фотовиставка «Стара Братислава».
Музей працює щодня (крім вівторка) з 9.00 до 17.00, експозиції — з 9.00 до 17.00.

Закарпатський краєзнавчий музей — Ужгородський замок
І поверх. Природа Закарпаття.
Археологія. Наш край у первісні часи.
«Inter arma silent musae» («Між гарматами музи мовчать») про участь закарпатців у подіях Євромайдану та бойових діях у зоні АТО.
Виставка «Час розкидати каміння. Час збирати каміння» (з фондової колекції годинників ЗКМ).
ІІ поверх. Древній замок над Ужем та з історії Ужгородського замку.
З історії Ужгородської духовної семінарії.
Закарпаття у період Другої світової війни.
Ікони та стародруки XVI — початку XX ст.
Графи Шенборни та Закарпаття.
Меблі XVIII — початку XX століття
Холодна і вогнепальна зброя XVI — початку XX століття (з фондової колекції музею).
Закарпаття між двома Світовими війнами.
Карпатська Україна.
Меморіальна кімната-музей Президента Карпатської України Августина Волошина.
«Погано бути чужинцем у власній батьківщині», присвячена зачинателеві музейної справи краю Тиводарові Легоцькому.
Народні музичні інструменти Закарпаття.
ІІІ поверх. Народний одяг Закарпаття.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 18.00.

Мистецький кафе-клуб «Під замком» (вул. Ольбрахта)
Постійно діюча виставка робіт Петра Шолтеса, члена Закарпатської організації Спілки художників України.

Меморіальний будинок-музей народного художника України Ф. Манайла (Ужгород, вул. Другетів, 74)
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 10.00 до 17.00 щодня, крім неділі й понеділка.

Меморіальний будинок-музей народного художника України А. Коцки
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 9.00 до 16.00 щодня, крім неділі.



Що обіцяють зірки

Овен Сьогодні тобі варто приділити увагу роботі з планування, щоб оптимізувати процеси. Звикай діяти в команді, щоб поліпшити свої результати. У другій половині дня можуть виникнути складнощі в роботі техніки, зберігай важливу інформацію на цифрових носіях. Керівник може виказати своє невдоволення твоєю повільністю. Намагайся завершити всі розпочаті справи, щоб не залишати пробілів.
Телець У першій половині тобі не варто звертати увагу на критику недоброзичливців. Виконуй свою частину роботи сумлінно, щоб не виникло проблем із начальством. У другій половині дня тобі потрібно подбати про збільшення прибутку. Нові партнери та корисні ділові контакти дозволять швидко просунутися по соціальних сходах. Увечері приділи увагу своєму обранцеві і спробуй створити вдома романтичну атмосферу.
Близнюки   Цей день ефективний для працевлаштування та вступу в нові посадові обов'язки. Тобі потрібно проявити наполегливість у діалозі з керівництвом, щоб досягти поставленої мети. У другій половині дня намагайся не втручатися в суперечки колег. Зайнявши позицію спостерігача, ти отримаєш схвалення з боку впливової особи. Вечір варто присвятити роботі з духовними практиками, щоб уникнути стресу.
Рак. На початку дня намагайся не відволікатися на дрібниці і зосередься на одній важливій меті. Тобі доведеться боротися з опонентами, щоб здобути перемогу. У другій половині дня можуть виникнути складнощі в оформленні документації. Тобі варто відпустити ситуацію, щоб обійти перешкоди. Увечері прогуляйся з коханою людиною по парку, щоб зняти напругу і втому.
Лев   Сьогодні тобі варто відмовитися від особистих амбіцій заради досягнення мети. Стосунки з колегами будуть напруженими, постарайся ухилитися від конфліктів і провокацій. У другій половині дня тобі варто навести порядок у звітних документах. Ти викриєш таємного недоброзичливця, що полегшить твою роботу. Увечері не варто вживати гостру і жирну їжу, обмежся салатом або йогуртом.
Діва Початок дня буде напруженим, тобі доведеться виконати роботу за інших. Не варто дорікати колегам, краще прояви свої професійні таланти в повному обсязі. У другій половині дня тобі варто поговорити з керівником про додаткові привілеї та надбавку до зарплати. Використовуй свою чарівність, щоб досягти поставленої мети. Увечері можуть завітати гості, не обтяжуй себе клопотами, краще замовити їжу в ресторані.
Терези Сьогодні можуть виникнути складнощі в діалозі з новими партнерами. Твої конкуренти можуть створити перешкоди у вирішенні фінансових питань. У другій половині дня уникай конфліктів з опонентами, інакше спровокуєш скандал. Використовуючи старі ділові контакти, ти зможеш вирішити виниклі проблеми. Увечері родичі можуть попросити про допомогу, що порушить намічені плани.
Скорпіон Сьогодні вдалий день для комерсантів і фахівців з продажу. Тобі вдасться отримати додатковий прибуток завдяки старим діловим зв'язкам. У другій половині дня ти отримаєш вигідну пропозицію від впливової особи. Проявляй наполегливість у діалозі та будь раціональною і послідовною, тоді досягнеш успіху. Вечір варто присвятити своєму улюбленому заняттю, щоб розслабити нервову систему.
Стрілець Перша половина дня підходить для вирішення юридичних питань. Випадкова зустріч зі старим другом принесе вигоду в справах. У другій половині дня тобі доведеться відмовитися від тих проектів, які не приносять прибутку. Не варто опускати руки, займися тим, що тобі добре вдається. Увечері варто обговорити з колегами свої плани в неформальній обстановці.
Козеріг Цей день принесе гарні результати для укладання довгострокових договорів. Тобі потрібно задіяти сучасні технології в роботі, щоб вийти на новий фінансовий рівень. У другій половині дня намагайся не звертати уваги на дрібні перешкоди. Якщо щось не виходить з першого разу, значить, це тобі не потрібно. Увечері тобі варто відмовитися від далеких поїздок і провести час у колі сім'ї.
Водолій. На початку дня будь уважніше в спілкуванні з незнайомими особами, існує ризик обману. Тобі варто приділити увагу вирішенню питань, пов'язаних з оформленням документів. У другій половині дня твої партнери можуть відмовитися від виконання умов договору. Звернись по допомогу до впливової особи, щоб запобігти ризикам. Увечері на тебе чекає приємна звістка від далеких родичів.
Риби У першій половині дня намагайся не втручатися в інтриги колег. Тобі доведеться виконати багато рутинної роботи, щоб просунутися вперед. У другій половині дня керівник попросить виконати особисте доручення. Намагайся тримати всю інформацію в секреті, щоб уникнути проблем. Увечері тобі варто приділити увагу косметичним процедурам з догляду за шкірою.

Усміхніться на початку нового дня!   :)

Древня китайська мудрість говорить: «НЕ СЦИ!», Що означає: «Будь безтурботний, немов квітка лотоса біля підніжжя храму істини».


Іванко встиг сказати: "Чік-чірік я в хатці", але цеглину це не зупинило.


Неділя, передай понеділку хай не приходить!

Rionews

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат