Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-14') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 19440, 20

Ужгородець Іван Риляк отримав відзнаку від Героя України Сергія Бубки

Відомого спортивного діяча, а у минулому знаного спортсмена, майстра спорту СРСР з велоспорту Івана Риляка, добре знають не лише у Закарпатті, але й далеко за межами краю. Іван Іванович більше 10 років очолює обласне відділення НОК України, яке нині в країні вважається одним із кращих.

У неділю в Ужгороді можуть відбутися публічні дебати кандидатів-мажоритарників (ОГОЛОШЕННЯ)

Кандидат у народні депутати України по виборчому округу №68 Юрій Світлик запрошує своїх опонентів на публічні дебати.

Закарпатські студенти вчилися бути рятувальниками (ФОТО, ВІДЕО)

Вчора, 14 жовтня, до вогнеборців 14-ї державної пожежно-рятувальної частини міста Ужгород Управління ДСНС України у Закарпатській області завітали  студенти третього курсу географічного факультету Ужгородського національного університету разом зі своїм наставником Феліксом Гербутом.

Ужгородські активісти вважають, що демократично кинути наших чиновників у смітники (ФОТО, ВІДЕО)

Trash Bucket Challenge – це демократично, стверджує група громадських ативістів з обласного центру Закарпаття. Але сьогодні йдеться не про вкидання недобросовісних чиновників у сміттєві баки, а про кампанію зі збирання сміття у рідному місті.

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

На календарі середа, 15 жовтня. Почувайтеся затишно посередині місяця й цієї жовтогарячої осені. Смакуйте ранкову каву у бажаній компанії, додавайте до неї позитивні емоції. Нехай хороший настрій не покидає вас протягом дня. Радійте життю, воно прекрасне!

За два тижні в оселях має бути тепло

У міністерстві пообіцяли, що у кожній оселі буде не менше 18 градусів тепла.

ЧЗ. «Поляна» — чемпіон Вищої ліги

За три тури до завершення чемпіонату «Поляна» забезпечила собі чемпіонство, розгромивши вдома «Боржаву» — 6:2. По дублю на свій рахунок записали Василь Попович та Володимир Бабич, по одному голу — Василь Куделко та Василь Горський.

На шенгенську візу від завтра потрібно більше документів

З 15 жовтня 2014 року змінюються правила прийому документів на шенгенську візу. Для виготовлення, до прикладу, найпростішої візи – на закупи - необхідно буде подавати документи, що підтверджують вид діяльності, виписку з банку та бронювання готелю.

Чопські митники зупинили вивезення 700 кг цибулин тюльпанів

В зону митного контролю митного поста «Малий Березний» Чопської митниці Міндоходів заїхав легковий автомобіль марки «Fiat». Ним керувала громадянка України, яка слідувала з Словаччини в Україну.

«Львівське Robert Doms» перемогло на регіональному етапі Всеукраїнському конкурсі якості продукції

2 жовтня у Львові відбулося нагородження фіналістів регіонального етапу Всеукраїнського конкурсу якості продукції. За результатами експертної оцінки новинка ТМ «Львівське» - преміальна лінійка пива Robert Doms - стала переможцем у номінації «Продукція» та увійшла до 100 кращих товарів України.

Ужгородські політологи зарахували кандидата   Ратушняка до "вищої ліги"

Соціолог, політолог, керівник «Закарпатського інституту політичних досліджень» Віктор Пащенко на зустрічі з журналістами розповів, що по ужгородському округу лідерів немає. Тим не менше кандидатів до парламенту розділили на 3 групи.

Ситуація на східному кордоні. 14 жовтня.

Обстановка на українсько-російському кордоні та на лінії розмежування між силами АТО і незаконними озброєними формуваннями суттєвих змін не зазнала та залишається напруженою. Бойових зіткнень з підрозділами Держприкордонслужби не було.

КП «Водоканал м. Ужгорода» інформує про збій у програмі та помилково виставлені рахунки

Цього тижня мешканцям міста від КП «Водоканал м. Ужгорода» надійшли рахунки з великими сумами заборгованості за водопостачання та водовідведення.

Рада підтримала звільнення Гелетея. Маємо нового мінстра оборони

Верховна Рада призначила Степана Полторака міністром оборони.

Сезонна кухня в Ужгороді: як швидко зготувати смачний і корисний крем-суп із гарбуза (ФОТО,ВІДЕО)

Саме зараз та приємна пора, коли близьких варто тішити стравами з гарбуза. Це сезонний овоч, який дуже корисний, поживний і смачний, а його багряність додає натхнення до готування й створює певний затишок.

Завтра закарпатців вчитимуть, що робити під час терористичного акту

У середу, 15 жовтня, о 10.00   на базі хлораторної станції водоканалу Ужгорода (м.Ужгород, вул. Новодоманинська, 1) відбудуться медично-волонтерські навчання з відпрацювання дій у випадку масового ураження людей під час терористичних актів.

Гелетей вже знав про котел в Ілловайську, коли приймав парад на Незалежність

Військове керівництво України 24 серпня приймало парад Незалежності, хоча ще напередодні з зони АТО почали надходити доповіді про російське вторгнення.

Чопська митниця бере на контроль товари для військових АТО


Заради того, щоб скоординувати дії митників та волонтерських організацій, які переміщують через митний кордон теплі речі, бронежилети чи ніші товари для бійців АТО, у Чопські митниці Міндоходів підготовлено та розроблено пам’ятку для волонтерів з найбільш актуальних питань митного законодавства, включно з практичним їх застосуванням.

Банки офіційно платитимуть податки від депозитів закарпатців, але не розголошуватимуть імена вкладни

Про звіт 1-ДФ, оподаткування пасивних доходів та збереження таємниці вкладу закарпатців.

Завтра Рокаш презентує відео на одну зі своїх найвідоміших пісень в Ужгороді

У середу, 15 жовтня, о 13.00 в Ужгородському прес-клубі відбудеться презентація кліпу гурту Рокаш на знамениту пісню «Закарпаття моє».

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат