Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-14') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 19400, 20

В українця вилучили авто за 23 тисячі гривень у Закарпатті, через контрабанду цигарок на 20 тисяч гр

Завдяки поглибленому огляду вантажівки, якою українець заїхав до пункту пропуску «Лужанка» Чопської митниці Міндоходів, працівники митниці виявили 19 830 пачок цигарок різних марок.

У Закарпатській обласній лікарні буде каплиця Св. Йосифа

У середу, 22 жовтня, о 14.00 на території Закарпатської обласної клінічноі лікарні ім. А.Новака буде відкрито та освячено міжконфесійну каплицю Святого Йосифа.

Батьовській сільраді за сміття заплатять понад 26 тисяч гривень

ДП “Житлово-комунального господарства при Батьовській селищній раді" незаконно здійснювало вивезення сміття та розміщення відходів на землях сільськогосподарського призначення внаслідок чого заподіяло збитки навколишньому природному середовищу.

Інформація волонтера батальйону “Айдар”про загибель нашого земляка виявилася хибною

17 жовтня, під час прес-конференції про загибель закарпатця повідомив активіст, волонтер батальйону “Айдар” Віталій Грегор.

Геннадій Москаль щойно з Фейсбука: Нове призначення Ярослава Галаса

Позаштатний кореспондент газети "РІО" Ярослав Галас перебуває у зоні АТО на Луганщині. Там він не тільки збирає матеріал для своїх публікацій, а й віднедавна очолює Департамент масових комунікацій та зв*язків із громадськістю Луганської ОДА.

Міліція продовжує отримувати повідомлення про підкуп виборців нардепом Ковачем

Закарпатська міліція продовжує отримувати повідомлення про підкуп виборців нардепом Ковачем на виборчому окрузі №68. Тим самим Ковачем Василем Іллічем, який 16 січня підняттям власної руки голосував за диктаторський антимайданівський пакет законів. Негайно люструвати усіх прихвостнів Януковича!

Той, хто відповідатиме за люстрацію в прокуратурі Закарпаття (ДОПОВНЕНО)

Колишнього прокурора Мукачева, заступника прокурора Ужгорода Руслана Біловара призначили керувати внутрішньою безпекою у прокуратурі на Закарпатті.

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

На календарі п’ятниця, 17 жовтня. Любіть усе те, що оточує вас, й отримаєте взаємність у відповідь. Нехай не турбують справи, завершуйте їх якомога швидше і звільняйте час для себе. Успішної вам п’ятниці і хорошого відпочинку на вихідних. А сьогодні вранці – найприємніших митей за чашечкою улюбленої кави!

Чемпіонат Закарпаття. Огляд-аналіз 16-го туру вищої ліги

У дорослих гості потрапили під гольовий арт-обстріл

До 300-річчя пивоварні "Львівське" змінило дизайн

14 жовтня найстаріша броварня України – Львівська пивоварня – відзначила своє 299-річчя. А вже у наступному році вона святкуватиме 300-літній ювілей.

У Чопської митниці Міндоходів новий в. о. начальника

Наказом від 14 жовтня 2014 року виконання обов’язків начальника Чопської митниці Міндоходів покладено на Симчеру Вадима Васильовича.

Рест-тест: кафе з американською душею в Ужгороді (ФОТО)

Ужгород має нову локацію з американською атмосферою, унікальною випічкою та стильним інтер’єром у дусі хіпстерів.

Закарпаття співпрацюватиме зі Словаччиною також у галузі енергозбереження

Сьогодні у Закарпатській ОДА відбулася зустріч керівництва області із представниками Словацької Республіки: з Надзвичайним і Повноважним Послом в Україні п. Юраєм Сівачеком, заступником міністра Любомиром Регаком, пані Генеральним консулом в Ужгороді Янкою Буріановою провели переговори голова ОДА Василь Губаль та заступник голови Закарпатської обласної ради Василь Брензович.

Про особливості звітування про сплату військового збору

Державною фіскальною службою України розроблено та направлено до Міністерства фінансів України проект форми податкового розрахунку, який передбачає відображення податковим агентом загальної суми доходу, з якого утримано військовий збір.

В Ужгороді кількість кандидатів у нардепи зменшилася до 21-го

В одномандатному виборчому окрузі № 68 (м. Ужгород та Ужгородський район) із 27 зареєстрованих кандидатів у народні депутати відмовилися від подальшої участі у передвиборчій кампанії 6 кандидатів.

Пацкан назвав Щадея "механізмом для перемоги Ковача"

Нещодавно тимчасовий мер Ужгорода Віктор Щадей, якого Балоги намагаються зробити депутатом Верховної Ради по округу № 68, наїхав на УДАР і його обласного фактичного очільника Валерія Пацкана. Мовляв, через Буланова свого часу нардепом став регіонал Ковач.

Тепер уже сам Пацкан пояснив Щадею, що саме він є "механізмом перемоги Ковача".

Як розбагатіти і мати фінансову стабільність (ПОРАДИ)

Принципи багатства від Бодо Шефера, всесвітньо відомого бізнес-консультанта, оратора, успішного бізнесмена, автора 20 популярних книг і практичних тренінгів.

ФОТОРЕПОРТАЖ: закарпатські малята випікали хліб і круасани

Днями відомий закарпатський кондитер Валентин Штефаньо навчав ужгородських дітлахів пекти хліб та круасани.

Шаранич про градус протистояння в області

Начальник Закарпатської міліції Сергій Шаранич проігнорував "абсурдне" питання про ромів і розповів про градус протистояння в області напередодні виборів.

Для соціально незабезпечених скасували пільги на газ

Понад 73 тисячі споживачів газу в Україні, які користуються пільгами, компенсуватимуть вартість газу в межах нових норм, що зменшені в 1,5-2 рази.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат