Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-14') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 19320, 20

УжНУ святкує 69 років (ВІДЕО)

23 жовтня у виші заплановані урочистості з нагоди 69 річниці. Святкова Вчена рада запланована на 15.00 у ректораті УжНУ. Однак студенти привітали альма-матер ще вчора, організувавши невеликий флешмоб у головному корпусі.

"Львівське" підготувало до свят нову партію пива

Третій рік поспіль до зимових свят ТМ «Львівське» вітає поціновувачів бурштинного напою особливим сортом – «Львівським Різдвяним». Це пиво, як і в минулі роки, випущене в лімітованій кількості і вже доступне у продажу на всій території України.

У галереї Ілько лунатиме аргентинське танго

У суботу, 25 жовтня, о 19.00, у «Галереї Ілько» відбудеться концерт «PIAZZOLLA MUSIC».

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Сьогодні четвер, 23 жовтня. Зігрівайтеся теплом ранкової кави і намагайтеся зробити якомога більше хороших справ. Вони обов’язково повернуться вам митями щастя. Будьте в гармонії зі світом, нехай осіння негода не порушує ваших планів і не виводить із себе. Гарного четверга і смачного кавування!

Холод з Європи обіцяють Україні, але на Закарпатті ще має бути тепло

З півночі Європи вже найближчої доби надійде холодне повітря.

Чопські митники вилучили незаконних речей і товарів на   22,4 млн грн

З початку року працівниками Чопської митниці Міндоходів у 665 випадках вилучено безпосередні предмети правопорушення на загальну суму 22 млн 442 тис. грн.

80% кандидатів-мажоритарників від Закарпаття приховали свої біографію та доходи

За тиждень до позачергових парламентських виборів 2014 Громадський рух ЧЕСНО оприлюднив дослідження щодо прозорості кандидатів у народні депутати за партійними списками та у мажоритарних округах.

Чому Порошенку не довго бути президентом (ДУМКА)

"Пане Порошенко, вам залишилось не довго бути президентом", — так пише лідер Української Національної Консервативної партії Олег Соскін. Далі - пряма мова.  

Український гуморист висміяв сім’ю Балоги, яка йде у Раду (КОЛАЖ, ВІДЕО)

У мережі You Tube було опубліковано уривок відео з програми Майкла Щура “Утеодин”.

Письменник Андрій Любка: "Жертви м’ясорубки зими-2014 лише з боку "низів""

"Вибори, які насправді нічого не вирішують?", - так пише у своїй колонці молодий український письменник із Закарпаття Андрій Любка. Подаємо пряму мову.

Журналістка Чорновол розслідувала, як Балога з Москвою фінансували сепаратизм у Закарпатті

Виборне Закарпаття: сепаратизм, ручні виборці і ниточки БалогиНове Закарпаття актуалізувало журналістське розслідування Тетяни Чорновол за 2010 рік.

Ректора УжНУ Смоланка став головою Вченої ради вишу

21 жовтня на засіданні оновленого складу Вченої ради УжНУ професора Володимира Смоланку, ректора вишу обрали головою Вченої ради. До цього часу ректор УжНУ при затвердженні на посаді автоматично отримував такі повноваження.

Як швидко і смачно приготувати салат з гарбузом (ФОТО, ВІДЕО)

Новий рецепт у нашій рубриці «Готуємо з «РІО», одержить прихильність навіть серед тих, хто навідріз відмовляється смакувати гарбуз, адже цього разу пропонуємо вам приготувати неймовірно смачний «Салат з гарбузом, куркою і пармезаном».

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

На календарі середа, 22 жовтня. Нехай усе задумане почне реалізовуватися вже зранку. Не переймайтеся через дрібниці, навколо стільки краси, якою можна і потрібно насолоджуватися. Смакуйте ароматну каву у бажаній компанії і додавайте до неї позитивних емоцій. Приємного прокидання і вдалої вам середи!

В УжНУ обрали нову Вчену раду

Новий склад Вченої ради, який відповідає Закону "Про вищу освіту", обрали в УжНУ 21 жовтня під час засідання трудового колективу. Після цього відбулося перше засідання новоствореного органу, на якому обрали його голову - ректора УжНУ Володимира Смоланку.

Про собак-поводирів говоритимуть на форумі в Ужгороді

23-25 жовтня 2014 року в м. Ужгороді відбудеться Всеукраїнський Форум «Теоретичні та практичні аспекти застосування собак-поводирів в Україні».

Швеція п'ятий день вистежує підводний човен, ймовірно, російський

ВМС Швеції п'ятий день поспіль шукають іноземний підводний човен у водах Стокгольмського архіпелагу, де раніше було помічено "іноземну підводну діяльність".

Фехтування. Владислава Харкова переможниця ЕКС у Німеччині

Владислава Харкова вперше у своїй кар'єрі стала переможницею етапу Кубка світу серед юніорів. Історичну перемогу Влада здобула 18 жовтня у Лаупхаймі (Німеччина).

У виноградівських рятувальників гостювали діти переселенців


Сьогодні, 21 жовтня, до рятувальників 6-ї державної пожежно-рятувальної частини Виноградівського району завітали на екскурсію дітлахи, що прибули на Закарпаття з районів проведення антитерористичної операції.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат