Доброго ранку, любі читачі!

Rionews 04.07.2016 07:00 ПОДІЇ

Сьогодні понеділок, 4 липня. Сподіваємося. Що другий літній місяць розпочався для вас щасливо. Якщо ж ні – швидко виправляйте цю несправедливість. Нехай вам ведеться у всіх справах, будьте впевнені у собі. Смачного вам ранкового кавування й гарного понеділка!

Цитата дня:   Люди просто не розуміють, наскільки вони щасливі, поки в них це щастя не відберуть.

Віктор Пелевін


Погода 4 липня 2016 року
по Закарпатській області: Мінлива хмарність, вночі в горах місцями короткочасний дощ, вдень без опадів. Вітер північно-західний 5-10 м/с. Температура повітря вночі 9-14°, на високогір'ї 6-9° тепла, вдень 21-26°, в горах місцями 16-21° тепла.
по м. Ужгород: Мінлива хмарність, без опадів. Вітер північно-західний 5-10 м/с. Температура повітря вночі 12-14°, вдень 24-26° тепла.


ІМЕНИНИ         3 липня - Андрій, Гліб, Гурій, Іван, Інна, Лазар, Лука (Лукіян), Мефодій, Наум, Панас (Опанас), Римма, Хома



Сьогодні також:

  День незалежності США


Цей день в історії


1776 — ухвалено Декларацію незалежності США.
1631 — у Парижі відкрито перше у світі агентство зайнятості.
1862 — під час прогулянки на човні річкою Темза, Льюїс Керрол розповів Алісі Ліддел та її сестрам історію, яка згодом лягла в основу його книжки «Аліса в країні чудес», вперше опубліковано точно 3 роки потому


Що сьогодні буде в Ужгороді та краї


«Доміон»
До 6 липня   — “Легенда про Тарзана”, 3D. Поч. о 15.40, 19.40. “Великий дружній велетень”,   3D. Поч. об 11.40, 17.40. «День незалежності: Відродження», 3D. Поч. о 13.40, 21.40. «У пошуках Дорі», 3D. Поч. о 10.00.                        

Кінотеатр «5-й елемент» (2 зали)
До 8 червня — «Піноккіо». Поч. о 10.00. «Грошова пастка». Поч. о 10.00, 14.15, 20.15. До 6 липня — «Круті чуваки». Поч. о 10.00, 14.50, 21.25. “Легенда про Тарзана”, 3D. Поч. о 10.00, 15.40, 18.45, 19.40, 23.50. “Великий дружній велетень”, CineMAX 3D. Поч. о 10.00, 13.40, 17.35, 20.40. “Руйнація”. Поч. об 11.50, 16.45, 19.45, 23.20. «У пошуках Дорі», CineMAX 3D. Поч. об 11.55. 14.25. «День незалежності: Відродження», 3D. Поч. о 12.00, 16.20, 21.35, 22.55. «Однокласниці». Поч. о 13.30. 18.25.

«Перемога»
До 6 липня — “У пошуках Дорі”. Поч. о 10.00, 14.10. «День незалежності: Відродження», 3D. Поч. о 12.00, 22.00. “Півтора шпигуна”. Поч. 16.00, 20.05. “Великий дружній велетень”. Поч. о 18.00.

Мистецький центр «Галерея Ілько»
До 6 липня — виставка дипломних робіт випускників Закарпатської академії мистецтв.
Галерея працює щодня з 11.00 до 21.00, у неділю — з 12.00 до 19.00.


Галерея «Ужгород»
Персональна виставка Юлії Єгорової-Рогової.
Галерея працює з 11.00 до 18.00, у суботу до 15.00, у неділю до 13.00. Вихідний — понеділок.

Художній музей імені Бокшая
Виставка «Адальберт Ерделі — 125».
Постійно діючі експозиції та виставки.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 17.00.

Закарпатський музей народної архітектури та побуту (вул. Капітульна, 33а)
Виставка із фондових колекцій музею.
Фотовиставка «Стара Братислава».
Музей працює щодня (крім вівторка) з 9.00 до 17.00, експозиції — з 9.00 до 17.00.

Закарпатський краєзнавчий музей — Ужгородський замок
І поверх. Природа Закарпаття.
Археологія. Наш край у первісні часи.
«Inter arma silent musae» («Між гарматами музи мовчать») про участь закарпатців у подіях Євромайдану та бойових діях у зоні АТО.
Виставка «Час розкидати каміння. Час збирати каміння» (з фондової колекції годинників ЗКМ).
ІІ поверх. Древній замок над Ужем та з історії Ужгородського замку.
З історії Ужгородської духовної семінарії.
Закарпаття у період Другої світової війни.
Ікони та стародруки XVI — початку XX ст.
Графи Шенборни та Закарпаття.
Меблі XVIII — початку XX століття
Холодна і вогнепальна зброя XVI — початку XX століття (з фондової колекції музею).
Закарпаття між двома Світовими війнами.
Карпатська Україна.
Меморіальна кімната-музей Президента Карпатської України Августина Волошина.
«Погано бути чужинцем у власній батьківщині», присвячена зачинателеві музейної справи краю Тиводарові Легоцькому.
Народні музичні інструменти Закарпаття.
ІІІ поверх. Народний одяг Закарпаття.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 18.00.

Мистецький кафе-клуб «Під замком» (вул. Ольбрахта)
Постійно діюча виставка робіт Петра Шолтеса, члена Закарпатської організації Спілки художників України.

Меморіальний будинок-музей народного художника України Ф. Манайла (Ужгород, вул. Другетів, 74)
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 10.00 до 17.00 щодня, крім неділі й понеділка.

Меморіальний будинок-музей народного художника України А. Коцки
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 9.00 до 16.00 щодня, крім неділі.



Що обіцяють зірки

Овен У першій половині дня намагайся не втручатися в чужі інтриги, ти можеш потрапити в неприємну ситуацію. Конкуренти спробують ущемити твої права, варто вжити активних заходів. У другій половині дня на тебе чекає вигідна угода з новими партнерами. Використовуй свою чарівність, щоб досягти цілей і просунутися по кар'єрних сходах. Увечері процедури з догляду за тілом будуть досить ефективними.
Телець На початку дня тобі доведеться виконати великий обсяг роботи за інших. Не варто злитися і проектувати свою агресію на оточуючих. У другій половині дня керівник доручить тобі вести складний, але цікавий проект. Не варто звертати уваги на дрібні подразники, сконцентруйся на своїй меті. Увечері зустріч із друзями підніме твій настрій і принесе гарні враження.
Близнюки Цей день варто присвятити плануванню та обговоренню ідей із колегами. Вчися враховувати інтереси інших людей, щоб не виникало розбіжностей і перешкод. У другій половині дня зустріч із партнерами може тебе розчарувати. Не варто поспішати у прийнятті важливих рішень, нехай час все розставить на свої місця. Увечері спробуй відволіктися від суєти і шуму, прогуляйся у парку.  
Рак. У першій половині дня на тебе чекають труднощі, пов'язані з перевіркою твоєї роботи. Не варто сперечатися з керівником, краще відразу визнай свою провину і виправи недоліки. У другій половині дня тобі доведеться відмовитися від зустрічі з партнерами через доручення впливової особи. Вчися організовувати свій час так, щоб всі важливі питання вирішувати в першу чергу. Затримавшись на роботі, ти можеш засмутити свого обранця і викликати ревні почуття.
Лев   У першій половині дня спробуй утриматися від підписання довгострокових договорів. Тобі потрібна порада більш досвідченого професіонала, щоб убезпечитися від втрат. У другій половині дня твої сумніви можуть стати серйозною перешкодою для благополучного вирішення фінансового питання. Вчися контролювати свої емоції, щоб зберігати холоднокровність і раціоналізм.
Діва У першій половині дня тобі доведеться виконати багато рутинної роботи. Не варто перевтомлювати зір, роби гімнастику для очей і невеликі перерви. У другій половині дня партнери попросять тебе про складання додаткового договору. Роби так, як тобі вигідно, щоб отримати більший прибуток. Увечері близька подруга може попросити про допомогу і участь у вирішенні її проблем.
Терези Сьогодні ти зможеш трохи розслабитися і зайнятися творчими справами. Відсутність контролю з боку керівника дасть можливість реалізації давно задуманих планів. У другій половині дня ти зіткнешся з перешкодами, які організували конкуренти. Не панікуй і тримай себе в руках, інакше наслідки будуть непередбачувані. Увечері тобі краще розслабитися і раніше лягати спати.
Скорпіон Цей день принесе багато важливих зустрічей і контактів, які будуть корисні для реалізації твоїх ідей. Не варто довго роздумувати і сумніватися у своїх можливостях, будь рішучою. У другій половині дня тобі потрібно приділити увагу роботі з документацією. Стався до своїх професійних обов'язків відповідально і дисципліновано. Зустріч із партнерами у неформальній обстановці дозволить дізнатися про їхні слабкі місця.
Стрілець На початку дня потрібно утриматися від публічних виступів і розмов на провокаційні теми. Тобі потрібно освоїти нові знання, щоб удосконалити методику роботи. У другій половині дня поговори з керівником про свої можливості кар'єрного зростання. Тобі потрібно прикладати більше зусиль, щоб розвивати свою професійну майстерність. Увечері спробуй зайнятися самоосвітою і почитати мотивуючу літературу.
Козеріг Сьогодні тобі краще утриматися від прийняття однозначних рішень і глобальних змін. Намагайся не звертати уваги на конфлікти в колективі, сконцентруйся на своїх цілях. У другій половині дня спілкування з партнерами наштовхне на цікаві та плідні ідеї. Заручившись підтримкою керівника, тобі вдасться істотно збільшити свій прибуток. Увечері можна завітати в гості до друзів, щоби розвіятися.
Водолій. У першій половині дня можуть виникнути складнощі в діалозі з керівництвом. Тобі потрібно ухилитися від конфлікту і зайнятися роботою з документами. У другій половині дня ти зможеш переконати нових партнерів у необхідності довгострокового співробітництва. Використовуй допомогу однодумців, щоб зміцнити свої позиції в колективі. Увечері розмова з родичами може відновити негативні спогади.
Риби Сьогодні на тебе чекає складний день і невизначеність, що може призвести до нервового зриву. Тобі варто зайнятися тими справами, які легко даються. У другій половині дня спробуй не реагувати на зауваження і критику з боку недоброзичливців. На допомогу колег розраховувати не варто, інакше просто втратиш час. Увечері масаж і релаксація допоможуть відновити життєвий запас сил.

Усміхніться на початку нового дня!   :)

Школярі думають, що в інституті краще, але тільки студенти знають, що краще в садочку!


Маленька дівчинка робить уроки. Там питання: "Що відокремлює голову від тулуба?"
Вона посміхаючись:
- Простіше простого - сокира.


- Зятьок любий, вбий муху, вона ж переносить всяку заразу!
- Заспокійтесь, мамо, вона вас не зможе підняти.

Rionews

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат