Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-14') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 19300, 20

Минулого тижня під обстрілами в АТО загинули мукачівці, сьогодні ужгородці їдуть на підмогу

Минулих тижнів мукачівська бригада попадала під часті обстріли російських бандоформувань, були і поранені, і загиблі хлопці...

911 стежить за незаконною вирубкою дерев на Ужгородщині (ФОТО)

Спільний рейд активістів ГО "Спеціальний контроль", представників Департаменту муніципальної поліції МСП (Police 911) та працівників ДАІ щодо незаконної вирубки лісу на Ужгородщині.

ВІДЕО: Як тренується батальйон добровольців у Закарпатті

На Закарпатті відкрили навчальний центр добровольчого батальйону "Айдар". Охочих воювати тут чимало, всі вони з різних регіонів України. Вже за кілька тижнів військові відправляться на Схід, але спершу бойові навчання.

ІНФОГРАФІКА: В Ужгороді підрахували, скільки можна купити за 200 гривень, за які купується голос

Ужгородський прес-клуб традиційно до виборів здійснює спеціальний інформаційно-аналітичний виборчий проект за підтримки Фонду ЗМІ Посольства США в Україні.

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

На календарі п’ятниця, 24 жовтня. Прокидайтеся у доброму гуморі й плануйте корисні справи на цей день. Нехай ароматна кава пробудить найприємніші відчуття і налаштує на позитив. Не переймайтеся через дрібниці, життя того не вартує. Гарної вам п’ятниці і відпочинку на вихідних!

На фінішній прямій

Кампанія завершилася, у неділю вибори. Агітаційний шлях був коротким, тому й занадто концентрованим. Опозиція лаяла владу, а влада просто обіцяла золоті гори.

Мандрівка часом: «Місцями   слави Ракоці»

Жити у Закарпатті — це, як мінімум, мати доступ до якісного й цікавого туризму не лише в області, а й у близькому закордонні. Допоки ви на шляху до реалізації мегапланів щодо дорогих Барселони чи Ніцци, в сусідніх Угорщині та Словаччині процвітають і розвиваються милі маленькі містечка з історією, легендами й соковитістю справжньої Європи. Вони також пропонують дещо новий, проте вже популярний напрямок — культурно-історичний туризм. І це має бути цікаво й корисно саме закарпатцям, які є частиною цієї історії.

Де МИ — Україна, і куди нам йти

Рік 1991-й. Україна — друга армія світу, третя ядерна держава, потенціал економіки : 15—17-те місце. Найвищий рівень освіти в Європі (там більший наголос на середню спеціальну). Що маємо наразі, після 23 років Незалежності. Останнє місце в Європі щодо рівня доходів громадян, 134-те місце в світі стосовно економічного розвитку і… перше місце з корупції.

Військкомат спростовує чутки про заплановане масове   «відловлювання» призовників на виборчих дільниц

Напередодні виборів на території Закарпатської області з метою зриву виборчого процесу знову активізувалися чутки про імовірні затримання військовозобов’язаних чоловіків та юнаків призовного віку на виборчих дільницях та примусового відправлення їх для проходження служби на Сході України.

За тепло в двокімнатній «хрущовці» доведеться платити 500 гривень

Стаття в одному з минулих номерів нашої газети про дефіцит газу і можливі холодні домівки викликала резонанс серед читачів.

Цього тижня Ужгород занурювався   у перевиборну лихоманку   і тонни друкованої агітації

Передвиборна лихоманка цього тижня в Ужгороді відчувалася в усьому. Когось ловили з «підкупними » грошима, когось трохи лупцювали, десь по квартирах спокійно розносили «кримінальні» 200 гривень, а в. о. міського голови навіть спробував розіграти своє зняття з посади.

Закарпатський підприємець провів капітальний ремонт вул. Верховинської

Після того, як мешканці втомилися звертатися до комунальників.

Закарпатців просять прийти на вибори

Звернення об’єднаної громадськості до виборців і всіх учасників парламентських виборів на Закарпатті

Виборче Закарпаття — на фінішній прямій

В   Ужгородському прес-клубі відбулося засідання, головною темою якого стало «Виборче Закарпаття на фінішній прямій. Якою була виборча кампанія осені 2014 р:   тенденції, маніпуляції, несподіванки». Засідання проходило в рамках виборчого проекту Ужгородського прес-клубу за підтримки Фонду розвитку ЗМІ Посольства США в Україні.

Ужгород планують зробити відкритим містом

В Ужгородському прес-клубі відбулася прес-конференція ініціаторів та учасників проекту «Відкрите місто – Ужгород». Проект реалізуватиме ГО Молодіжний Інформаційний центр «За професійну діяльність» за підтримки громадської ради при УМР та Ужгородської міської ради та Фонду «Східна Європа».

Наступного тижня з Закарпаття до Угорщини будуть чималі черги

Поліція Угорщини попереджає, що у звязку з погіршенням природніх умов та довгими вихідними, які пов'язані з відзначенням Дня всіх святих, може призвести до збільшенням трафіку на дорогах та більшим очікуванням на КПП з Україною.

ВІДЕО: Фруктовий день в Ужгороді

Фруктовий день відсвяткували в Ужгороді кілька тижнів тому, але саме зараз поширили у мережі відео.

Письменник Андрій Любка назвав Балог Гобсеками

Про це відомий письменник написав сьогодні на своїй сторінці у мережі Фейсбук. Подаємо пост без змін.

Чопські прикордонники інформують, які штрафи чекають закарпатців

З метою покращення інформованості громадян, які перетинають державний кордон України та профілактики порушень режиму в пунктах пропуску, прикордонники Чопського прикордонного загону звертають увагу подорожуючих осіб на наступне:

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат