Доброго ранку, любі читачі!

Rionews 08.07.2016 07:00 ПОДІЇ

На календарі п’ятниця, 8 липня. Заряджайтеся горнятком ароматної кави і швиденько вирішуйте всі важливі справи. Нехай ваші думки будуть гармонійними і світлими. Додавайте позитивні емоції до кавування і налаштовуйте себе на вдалі вихідні!

Цитата дня:   Тільки мертві речі можуть бути постійними.

Ошо


Погода   8 липня 2016 року
по Закарпатській області: Мінлива хмарність, без опадів. Вітер змінних напрямків 3-8 м/с. Температура повітря вночі 6-11°, вдень 21-26°, в горах місцями вночі 3-5°, вдень 10-15° тепла.
по м. Ужгород: Мінлива хмарність, без опадів. Вітер змінних напрямків 3-8 м/с. Температура повітря вночі 6-11°, вдень 21-26°, в горах місцями вночі 3-5°, вдень 10-15° тепла.




Іменини 8 липня - Петро, Давид, Єфросинії




Цей день в історії


52 до н. е. — прийнята дата заснування Парижа.
1492 — перша морська експедиція з Європи до Індії відпливла з Лісабона на чолі з Васко да Гама.
1618 — за «зачаровування» французької королеви була страчена камеристка Марії Медічі.
1659 — Битва під Конотопом.



Що сьогодні і на вихідних буде в Ужгороді та краї

Ужгород, Оріховиця (неподалік озера)
До 9 липня — фестиваль байкерів «Music aКВА-КВА Bike Ukraine 2016».

Ужгород, парк «Підзамковий»
9—10 липня — турнір із петанку «Івана Купала» та Біг Болс.

Облмуздрамтеатр
10 липня — «Велике жабеня». Поч. о 12.00. «Орфей та Еврідіка». Поч. о 18.00.

«Доміон»
До 13 липня   — «До зустрічі з тобою». Поч. о 15.30, 21.00. «Весільний погром». Поч. о 22.40. «Легенда про Тарзана»,   3D. Поч. о 13.40, 19.10. «Великий дружній велетень», 3D. Поч. о 10.00, 17.20. «День незалежності: Відродження», 3D. Поч. об 11.50.    
Із 14 липня — «Льодовиковий період: Курс на зіткнення», 3D (відкрито попередній продаж квитків).

Кінотеатр «5-й елемент»
До 13 липня — «Круті чуваки». Поч. о 10.00, 13.30, 21.40. «Великий дружній велетень», 3D. Поч. о 10.00, 17.25. «Мілина», CineMAX. Поч. о 10.00, 15.50, 18.15. «День незалежності: Відродження», CineMAX 3D. Поч. об 11.35, 21.30. Руйнація». Поч. об 11.50, 17.00. «Весільний погром». Поч. о 12.10, 23.40. «Легенда про Тарзана», CineMAX 3D. Поч. о 13.55, 19.35. «Півтора шпигуна». Поч. о 14.10, 19.55. «Мобільник». Поч. о 15.20, 20.00. «До зуcтрічі з тобою». Поч. о 16.10, 21.50, 23.45. «Однокласниці». Поч. о 18.40. «Дуель братів. Історія Adidas і Puma». Поч. о 23.35.


Мистецький центр «Галерея Ілько»
Виставка словацького художника Ніколая Федьковича.
Галерея працює щодня з 11.00 до 21.00, у неділю — з 12.00 до 19.00.

Галерея «Ужгород»
Персональна виставка Юлії Єгорової-Рогової.
Галерея працює з 11.00 до 18.00, у суботу до 15.00, у неділю до 13.00. Вихідний — понеділок.

Художній музей імені Бокшая
Виставка «Адальберт Ерделі — 125».
Постійно діючі експозиції та виставки.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 17.00.

Закарпатський музей народної архітектури та побуту (вул. Капітульна, 33а)
Музей працює щодня (крім вівторка) з 9.00 до 17.00, експозиції — з 9.00 до 17.00.

Закарпатський краєзнавчий музей — Ужгородський замок
Фотовиставка відомого фотографа з Тбілісі Акакі Пхакадзе в рамках Другого міжнародного салону "Карпатський драг".
І поверх. Природа Закарпаття.
Археологія. Наш край у первісні часи.
«Inter arma silent musae» («Між гарматами музи мовчать») про участь закарпатців у подіях Євромайдану та бойових діях у зоні АТО.
Виставка «Час розкидати каміння. Час збирати каміння» (з фондової колекції годинників ЗКМ).
ІІ поверх. Древній замок над Ужем та з історії Ужгородського замку.
З історії Ужгородської духовної семінарії.
Закарпаття у період Другої світової війни.
Ікони та стародруки XVI — початку XX ст.
Графи Шенборни та Закарпаття.
Меблі XVIII — початку XX століття
Холодна і вогнепальна зброя XVI — початку XX століття (з фондової колекції музею).
Закарпаття між двома Світовими війнами.
Карпатська Україна.
Меморіальна кімната-музей Президента Карпатської України Августина Волошина.
«Погано бути чужинцем у власній батьківщині», присвячена зачинателеві музейної справи краю Тиводарові Легоцькому.
Народні музичні інструменти Закарпаття.
ІІІ поверх. Народний одяг Закарпаття.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 18.00.

Мистецький кафе-клуб «Під замком» (вул. Ольбрахта)
Постійно діюча виставка робіт Петра Шолтеса, члена Закарпатської організації Спілки художників України.

Меморіальний будинок-музей народного художника України Ф. Манайла (Ужгород, вул. Другетів, 74)
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 10.00 до 17.00 щодня, крім неділі й понеділка.

Меморіальний будинок-музей народного художника України А. Коцки
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 9.00 до 16.00 щодня, крім неділі.



Що обіцяють зірки

Овен У першій половині дня можуть виникнути складнощі в роботі електронної техніки. Не варто панікувати, краще звернутися до фахівця, щоб усунути проблеми. У другій половині дня ти зможеш досягти успіху на важливих переговорах. Підписання довгострокового контракту дозволить поліпшити твоє фінансове становище. Увечері поспілкуйся з колегами в комфортній неформальній обстановці.
Телець На початку дня старайся уникати участі в публічних заходах. Конкуренти приготували тобі пастку, будь уважніше. У другій половині дня сміливо можеш вирішувати питання судового характеру. Порада старого друга допоможе вийти з важкої ситуації і зберегти репутацію. Увечері не варто сідати за кермо, існує ризик аварій.
Близнюки   У першій половині дня підвищений ризик травматизму, будь обережніше. Тобі потрібно відмовитися від участі в переговорах з новими партнерами. Отримай більше інформації про конкурентів, щоб здобути перемогу. У другій половині дня не варто ризикувати фінансами. Інвестування в нові проекти може призвести до великих втрат і проблем із бюрократичними інстанціями.
Рак. Цей день ідеально підходить для відкриття власного бізнесу. Тобі потрібно порадитися з наставником, щоб ухилитися від можливих ризиків. У другій половині дня спробуй уникнути взаємодії з бюрократичними інстанціями. Відновивши старі ділові контакти, ти отримаєш велику фінансову підтримку. Вечір краще присвятити рукоділлю або приготуванню нової кулінарної страви.
Лев   Вранці конфлікт із родичами може вивести тебе і сильно розлютити. Постарайся позбутися негативних емоцій і не переносити проблеми на робочу діяльність. У другій половині дня вдалий час для побудови глобальних планів. Союз з однодумцями принесе гарні плоди. Увечері ти зустрінешся з людиною, яку давно мріяла побачити.
Діва Цей день ефективний для спілкування з новими партнерами і побудови вигідних зв'язків. Не варто звертати уваги на критику недоброзичливців. Ти зможеш випередити конкурентів, якщо будеш спокійною і стримаєш свій гнів. У другій половині дня відмовся від підписання договорів та важливих документів. Тобі вдасться викрити інтриги недоброзичливців і уникнути проблем.
Терези У першій половині дня зверни увагу на отриману інформацію і дзвінки. Не варто здійснювати необдуманих кроків і поспішати у прийнятті рішень. У другій половині дня з'явиться людина, яка допоможе усунути фінансові проблеми. Довірся своєму внутрішньому голосу, тоді ти отримаєш гарні результати. Увечері сімейний конфлікт на грунті ревнощів може зіпсувати твій настрій.
Скорпіон У першій половині дня ти зможеш отримати потрібну інформацію про плани конкурентів. Дій рішуче і використовуй старі ділові зв'язки. У другій половині дня важливі переговори можуть затягнутися. Використовуй свій дар красномовства, щоб досягти поставленої мети. Допомога друга дозволить отримати високий гонорар за виконану роботу.
Стрілець Цей день принесе багато контактів, які стануть корисними у майбутньому. Не варто нікому розголошувати свої професійні секрети і ділитися інформацією про фінанси. У другій половині дня утримайся від спілкування з особами, які провокують конфлікти. Тобі потрібно навести порядок у документах, щоб полегшити роботу. Увечері пройдися по магазинах, щоб приємно порадувати подарунками своїх близьких.
Козеріг У першій половині дня на тебе чекає важлива зустріч із впливовою особою. Використовуй ситуацію, що склалася, щоб вирішити важливу для тебе проблему. У другій половині дня старі друзі запропонують альтернативний прибуток. Сміливо можеш ризикувати, удача супроводжуватиме ризиковані операції. Увечері прогуляйся в гарному парку, щоб відволіктися від турбот.
Водолій. Сьогодні ти зможеш вирішити кілька важливих питань, які гальмують робочий процес. Тобі доведеться боротися за справедливість, щоб отримати свій прибуток. У другій половині дня керівник може зігнати гнів на тебе. Не варто ображатися і серйозно сприймати критику на свою адресу. Увечері подбай про вирішення сімейних питань і надай посильну допомогу родичам.
Риби Сьогодні ти можеш розслабитися і надати колегам виконати рутинну роботу за тебе. Публічні виступи привернуть увагу до твоїх розробок. У другій половині дня ти отримаєш цікаву пропозицію від керівника. Оцінюй свої сили і можливості реально, інакше потрапиш у незручне становище. Увечері зустрінься з друзями, щоб відволіктися від думок про свої проблеми.




Усміхніться на початку нового дня!   :)


Дув сильний вітер.
Чебурашка був по-звірячому побитий своїми вухами.


Чоловік з дружиною їдуть на машині і сваряться. Проїжджаючи повз якесь село, бачать пару свиней. Чоловік:
- Твої родичі?
- Ага, свекор і свекруха.


- Це щось невидиме, що витає в повітрі і робить нас щасливими...
- Любов?
- Ні, безкоштовний Wi-Fi.

Rionews

Коментарі :


09.07.2016 09:50 Юрій петранівський

Киівські жидо-масони видали таку смішну цифру разом з Нацбанком воровськоі Украіни що кожний украінець має в кишені аж..............265 баксів це на гриваки получається на сьогодня більше 6 000 !!!!!!!!!! гриваків!Брешуть жиди і не сміються,в мене пенсія аж 80 баксів а жиди мовлять що я балдьожний чувак!ось такя новини.м.ДРОГОБИЧ,Львівська область


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат