Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-14') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 19340, 20

911 допомагає закарпатцям довести свої права у судді

2 роки у Закарпатті працює Департамент із прав споживачів “Міжнародна служба порятунку (Police 911). І його представники називають себе останньою інстанцією, яка може допомогти закарпатцям відстояти свої права.

Війною прикривають проблеми в соціальній сфері, переконаний Вілкул

- Ця влада, в принципі нічого не може зробити нормального, в тому числі і в економіці. У них було 7 місяців для проведення реформ. Але так не однієї реформи не було проведено і не буде.

Журналістка Чорновіл: "Сепаратизм на Закарпатті фінансували Балоги"

У вівторок, 21 жовтня, в Ужгород приїхала кандидатка у нардепи, відома журналістка Тетяна Чорновіл. На зустрічі із журналістами та студентами політик говорила про зміни, які відбулися у країні після Майдану і про особливості перебігу передвиборчої кампанії.

Закарпатський військкомат: ні дня без корупці? Кажуть, там нажилися на ...тепловізорах для АТО 

Закарпатський обласний військкомат придбав 5 тепловізорів за ціною 100 тисяч кожен. На думку ужгородського волонтера Віталія Дюрдя, який займається допомогою армії практично з самого початку антитерористичної операції, така ціна може виявитися завищеною вдвічі.

Телефонуйте в Міністерство, якщо в Закарпатті вам скажуть, що немає ліків

Про відсутність ліків, вакцин можна повідомити за телефонами: 0-800-801-333, (044)-200-07-85, (044)-200-07-81

“911” обіцяє закарпатцям розібратися, чому “швидка” не хоче їхати

Уже місяць у Закарпатті працює “муніципальна поліція” МСП (Police 911). Сьогодні, 21 жовтня її представники дали першу прес-конференцію у прес-центрі “Нове Закарпаття” в Ужгороді.

Закарпатці телефонують на 911, аби вирішити проблему з ДАІ і несанкціонованою торгівлею

Уже місяць у Закарпатті працює "муніципальна поліція” МСП (Police 911).

Непрацездатним біженцям на Закарпатті виплатять по 884 гривні, а працездатним - по 442

1 жовтня 2014 року Урядом прийнято постанови № 505 та № 509 якими передбачено облік та надання щомісячної адресної допомоги внутрішньо переміщеним особам із тимчасово окупованої території України та районів антитерористичної операції, для покриття витрат на проживання , в тому числі на оплату житлово-комунальних послуг.

Як говорити на сцені - навчалися юні театрали з усього Закарпаття

Yа базі Ужгородського коледжу культури і мистецтв (директор Наталія Шетеля) 16 жовтня 2014 року проводився обласний семінар для викладачів театрального відділу шкіл естетичного виховання та аматорських колективів на тему: «Сценічна мова».

Ліків для хворих на СНІД закарпатців скоро не вистачатиме

Про те, що наразі для закарпатських хворих на СНІД ліки є, але вже скоро їх може не вистачати, заявили Валентин Сокирко , представник ініціативної групи Закарпатського відділення ВБО «Всеукраїнська мережа ЛЖВ», Наталія Кабацій, директор Благодійної організації «Комітет Медичної Допомоги в Закарпатті».

В українця вилучили BMW за 162 тисячі гривень (ФОТО)

У міжнародному пункті пропуску «Ужгород» прикордонники спільно з митниками стали на заваді незаконному переміщенню через кордон підакцизних товарів.

Наймолодшим закарпатським кандидаткам по 27 років (ІНФОГРАФІКА)

Ужгородський прес-клуб традиційно до виборів здійснює спеціальний інформаційно-аналітичний виборчий проект за підтримки Фонду ЗМІ Посольства США в Україні.

У Закарпатті у колодязі втопилася жінка (ФОТО)

20 жовтня, о 12.20, в оперативно-рятувальну службу Ужгородського району повідомили, що в с. Сюрте на вул. Петефі в колодязі, який знаходиться на приватному обійсті,   виявлено тіло літньої жінки.

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Сьогодні вівторок, 21 жовтня. Проводьте свій ранок у компанії бажаних співрозмовників і зігрівайтеся теплом улюбленої кави. Нехай жовтень надихає вас на творчість всупереч осінній негоді. Легкого вам прокидання, реалізації всіх задумів і ранкового затишку з горнятком кави!

Футбол, ЧЗ. Визначилася краща команда 1 ліги західної зони

Незважаючи на поразку кращою командою Першої ліги в західній зоні стали рахівські «Карпати». Найближчий переслідувач «В. Копаня» програла і «Карпати» стали недосяжними. У всіх лігах продовжується боротьба за медалі нижчого гатунку.

У трагедії під Іловайськом винні Гелетей і Муженко

Тимчасова слідча комісія Верховної Ради з розслідування обставин трагедії під Іловайськом вважає, що в цих подіях винен екс-міністр оборони Валерій Гелетей і начальник генштабу Віктор Муженко.

Завтра в Ужгороді - "Чорний вівторок"

21 жовтня о 9.30 в м. Ужгород за адресою пл.. Народна, 4 відбудеться акція пацієнтів із різними смертельними хворобами «Чорний» вівторок».

Закарпатській журналістці погрожують через антибалогівські матеріали

Журналісту сайту "Нове Закарпаття" погрожують через телефон за розміщення антибалогівських матеріалів.

Гандбол. «Карпати» — «Олімпія» — 77:16 (Фоторепортаж)

Команда Валерія Войналовича впевнено перемогла свого суперника у другому раунді кубка ЄГФ. Швидкі контратаки, ефективні   передачі та влучні атаки і українські чемпіони дають майстер-клас гостям з Лондона.

Стреси, жирна їжа і травми молочних залоз провокують рак грудей

Сьогодні відзначають Всеукраїнський День боротьби із захворюванням на рак молочної залози.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат