Доброго ранку, любі читачі!

Rionews 30.06.2016 07:00 ПОДІЇ

Сьогодні четвер, 30 червня. Нехай ароматна ранкова кава надихає вас на нові звершення й додає впевненості прийдешньому дню. Будьте відкриті до світу, даруйте йому свою усмішку – й він віддячить вам тим же. Гарного четверга й смачного кавування!

Цитата дня:   Те, що ми бачимо, залежить від того, як ми дивимося.

Омар Хайям


Погода   30 червня 2016 року
по Закарпатській області: Мінлива хмарність, без опадів. Вітер північно-східний 5-10 м/с. Температура повітря вночі 9-14°, вдень 27-32°, в горах місцями 19-24° тепла.
по м. Ужгород: Мінлива хмарність, без опадів. Вітер північно-східний 5-10 м/с. Температура повітря вночі 12-14°, вдень 30-32° тепла.




Іменини 30 червня – Діна, Йосип, Ісаакій, Кирило, Климент, Микита, Пелагея




Сьогодні також:

Аргентина: День вшанування Травневої революції


Цей день в історії


1792 — до Парижа з «Бойовою піснею Рейнської армії» Руже де Ліля вступив марсельський добровольчий батальйон, після чого пісня стала називатися «Марсельєзою»
1798 — Наполеон прибув зі своєю армією до Єгипту під час свого Єгипетського походу.
1810 — Нідерланди включені до складу Франції



Що сьогодні буде в Ужгороді та краї


Мистецький центр «Галерея Ілько»
Виставка дипломних робіт студентів   Закарпатської академії мистецтв.
Галерея працює щодня з 11.00 до 21.00, у неділю — з 12.00 до 19.00.

Галерея «Ужгород»
Персональна виставка Юлії Єгорової-Рогової.
Галерея працює з 11.00 до 18.00, у суботу до 15.00, у неділю до 13.00. Вихідний — понеділок.

Художній музей імені Бокшая
Виставка «Адальберт Ерделі — 125».
Постійно діючі експозиції та виставки.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 17.00.

Закарпатський музей народної архітектури та побуту (вул. Капітульна, 33а)
Музей працює щодня (крім вівторка) з 9.00 до 17.00, експозиції — з 9.00 до 17.00.

Закарпатський краєзнавчий музей — Ужгородський замок
І поверх. Природа Закарпаття.
Археологія. Наш край у первісні часи.
«Inter arma silent musae» («Між гарматами музи мовчать») про участь закарпатців у подіях Євромайдану та бойових діях у зоні АТО.
Виставка «Час розкидати каміння. Час збирати каміння» (з фондової колекції годинників ЗКМ).
ІІ поверх. Древній замок над Ужем та з історії Ужгородського замку.
З історії Ужгородської духовної семінарії.
Закарпаття у період Другої світової війни.
Ікони та стародруки XVI — початку XX ст.
Графи Шенборни та Закарпаття.
Меблі XVIII — початку XX століття
Холодна і вогнепальна зброя XVI — початку XX століття (з фондової колекції музею).
Закарпаття між двома Світовими війнами.
Карпатська Україна.
Меморіальна кімната-музей Президента Карпатської України Августина Волошина.
«Погано бути чужинцем у власній батьківщині», присвячена зачинателеві музейної справи краю Тиводарові Легоцькому.
Народні музичні інструменти Закарпаття.
ІІІ поверх. Народний одяг Закарпаття.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 18.00.

Мистецький кафе-клуб «Під замком» (вул. Ольбрахта)
Постійно діюча виставка робіт Петра Шолтеса, члена Закарпатської організації Спілки художників України.

Меморіальний будинок-музей народного художника України Ф. Манайла (Ужгород, вул. Другетів, 74)
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 10.00 до 17.00 щодня, крім неділі й понеділка.

Меморіальний будинок-музей народного художника України А. Коцки
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 9.00 до 16.00 щодня, крім неділі.



Що обіцяють зірки

Овен Сьогодні ти зможеш привернути гори завдяки своєму ентузіазму та рішучості. Керівник заохотить твої заслуги публічно перед усім колективом, що зміцнить твою репутацію. У другій половині дня обставини складуться таким чином, що ти побачиш недоліки своїх конкурентів. Використовуй вигідну ситуацію, щоб отримати потрібний фінансовий результат. Увечері зустрінься з подругами, щоб зняти напругу і поділитися своїми успіхами.
Телець Цей день варто присвятити спілкуванню з новими партнерами і обробці отриманої інформації. Детальний аналіз ситуації дозволить знайти слабкі місця конкурентів і скористатися сприятливим моментом. У другій половині дня спробуй уникнути зустрічі з недоброзичливцями, щоб не псувати свій настрій. Тобі потрібно приділити увагу складанню звітів і проаналізувати статистику. Увечері доведеться затриматися, щоб виконати доручення керівника.
Близнюки   У першій половині дня можуть виникнути складнощі у вирішенні фінансових питань із партнерами. Тобі доведеться відстоювати свою точку зору, використовуючи нестандартні прийоми. У другій половині дня колективна робота може поліпшити твою продуктивність. Стеж уважно за діями опонентів, щоби була можливість випередити їх на крок. Увечері твоя подруга може втягнути тебе в свої сімейні розборки.
Рак. Сьогодні варто приділити час підготовці до важливих переговорів. Сконцентруй свою увагу на усуненні помилок і недоліків. У другій половині дня краще уникнути монотонної роботи і зайнятися розвитком творчих ідей із колегами. Не бійся просити більш досвідчених співробітників роз'яснити тобі незрозумілі речі. Увечері можуть виникнути неполадки в роботі побутової техніки, що створить додатковий клопіт.
Лев   Вранці твоя незібраність може призвести до дрібних конфліктів із домочадцями. Не варто переносити свої сімейні проблеми в робочу площину. У другій половині дня будь уважніше при підписанні документів і стеж за всіма пунктами при розриві контракту. Не варто ризикувати своєю репутацією, зважуй кожен крок і вчинок. Увечері друзі запропонують участь у цікавому заході, сміливо погоджуйся.
Діва Сьогодні тобі доведеться активно боротися за своє місце під сонцем. Конкуренти можуть спробувати зіпсувати твої стосунки з керівником за допомогою неправдивої інформації. У другій половині дня партнери можуть відмовитися від виконання частини своїх зобов'язань і звалити важку роботу на твої плечі. Не варто конфліктувати, краще використовуй техніку вербального переконання. Увечері шопінг варто скасувати, інакше перевищиш плановані розтрати.
Терези На початку дня твоє погане самопочуття може призвести до конфліктів із колегами. Не варто доводити опонентів до точки кипіння, спробуй мирним способом згладити конфлікт. У другій половині дня тобі доведеться відмовитися від виконання роботи, яка вимагає підвищеної концентрації уваги. Наведи порядок на своєму столі, щоб з користю витратити час. Увечері тобі допоможе розслабитися легкий коктейль у приємній атмосфері затишного кафе.
Скорпіон Сьогодні тобі доведеться активно відстоювати свої інтереси і боротися з колективним рішенням. Використовуй вміння володіти словом, щоб привернути опонентів на свою сторону. У другій половині дня ти отримаєш найбільший незапланований прибуток від надання посередницьких послуг. Тобі потрібно використовувати кошти для інвестиції у власну рекламу, щоб збільшити прибуток. Увечері спілкування з партнерами принесе гарні результати і відкриє приховану інформацію.
Стрілець На початку дня не варто розслаблятися і витрачати час на порожню балаканину. Твою роботу можуть перевірити, що призведе до виникнення проблем. У другій половині дня не варто спілкуватися з особами, які раніше тебе обманювали. Тобі потрібно розробити нову стратегію, щоб впоратися з поставленими завданнями. Увечері твій обранець може висловити своє невдоволення побутовими проблемами в господарстві.
Козеріг Сьогодні старайся не спізнюватися на важливі зустрічі та заходи. Тобі потрібно сконцентрувати свою увагу на демонстрації власних досягнень і результатів. Саме від твоєї впевненості залежить перебіг важливих переговорів з приводу інвестування в твої проекти. У другій половині дня намагайся не звертати уваги на критику недоброзичливців і заздрісників. Всі свої плани тримай у секреті від сторонніх, щоб не було витоку інформації. Увечері ти зможеш якісно провести час, якщо вирушиш у гості до друзів.
Водолій. Сьогодні твій настрій буде змінюватися багато разів протягом дня, що призведе до конфліктів. Опоненти можуть тебе випередити і отримати прихильність з боку керівництва. Тобі потрібно, в першу чергу, працювати над своїми особистісними якостями. У другій половині дня будь уважніше при підписанні документів, пов'язаних із фінансовою сферою. Необережність може призвести до великих матеріальних втрат.
Риби Сьогодні сприятливий день для пошуку роботи та ведення переговорів. Тобі вдасться вирішити складну ситуацію завдяки підтримці незнайомої особи. У другій половині дня не варто перевтомлювати зір і довго сидіти біля комп'ютера. Намагайся частіше змінювати вид діяльності, щоб робота не була монотонною і одноманітною. Увечері спробуй зробити незвичайний романтичний сюрприз коханій людині.


Усміхніться на початку нового дня!   :)

Мадонні - 55, її хлопцю – 22.
Дженіфер Лопез 43 роки, її хлопцю – 26.
Аллі Пугачовій - 64 роки, її чоловіку - 37.
Якщо у тебе немає хлопця, не треба турбуватися. Можливо, він ще не народився.


В магазині:
- Вибачте, у нас не має здачі. Візьміть ось 5 жуйок з Мікі Маусом.
- Я шо, дитина чи шо??? Дайте ті з Термінатором..


- Попелюшко! Ти підлогу помила?
- Так, матінко.
- Себе побила?
- Так, матінко.
- Скотину покормила?
- Ні, матінко, ваші дочки ще сплять.

Rionews

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат