Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-14') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 19360, 20

Як «Говерла» програла «Динамо» (Фоторепортаж)

У Прем’єр-лізі команди вже зіграли третину матчів. За підсумками 9-ти турів продовжує лідирувати «Дніпро». В наступних іграх дніпропетровці зіграють вдома з «Динамо» та на виїзді з «Шахтарем». «Говерла» у 9-му турі приймала «Динамо». Ужгородці грали у розбалансованому складі, команді не змогли допомогти орендовані в «Динамо» гравці, а через хворобу не вийшов на поле Шарпар. В результаті «Говерла» зазнала найбільш розгромної поразки у сезоні — 0:4.

У Філармонії зіграють 32 сонати Бетховена

23 жовтня (четвер) у Філармонії відбудеться концерт «32 сонати Людвіга ван БЕТХОВЕНА».

Інформація для переселенців зі Сходу

Дорожня карта щодо надання щомісячної адресної допомоги переселенцям для покриття витрат на проживання, в тому числі на оплату житлово-комунальних послуг

Форум "ЗАСТУПу": Час захистити себе, оселю та рідну землю!

У суботу 18 жовтня у місті Хусті Закарпатської області відбувся регіональний форум Політичної партії «Всеукраїнське аграрне об’єднання «ЗАСТУП».

Сім'я з 12 чоловік живе на 1500 гривень і без єдиного документа

В одній з центральних областей України була виявлена ​​закарпатська сім'я з 12 чоловік, яку не зареєстровано ні в жодній державній установі.

Реорганізація: Чопська митниця стане Закарпатською

Незабаром Чопську митницю Міндоходів чекає чергова реорганізація. Про це повідомляють джерела у Державній фіскальній службі України.

Балога не залишить Закарпатську облраду без своїх родичів

Як відомо, «скромна» родина Балог майже всім складом пішла кандидатами в нардепи. У тому числі й Іван Балога, який нині очолює Закарпатську облраду.

ЛИСТ У РЕДАКЦІЮ: про шахрайство в Ужгороді

"Хочу попросить, в целях предупреждения мошенничества, выставить факт о произошедшей ситуации", - пише ужгородка Світлана Волошина.

Голова Міжгірської РДА назвав автомати навколо Яроша долбо.....змом

Як уже повідомляли закарпатські онлайн-видання, вчора навколо ректорату, де проходила зустріч із Дмитром Ярошем, стояли люди з автоматами.

Закарпатська влада перешкоджає активістам допомагати тим, хто у зоні АТО (ФОТО)

Закарпатський координаційний центр допомоги АТО продовжує свою діяльність, не дивлячись на перешкоди з боку влади.

Керівнику Закарпатгазу у Хусті Нагірному винесли вирок

Вісім років відсидить за ґратами Павло Нагірний. Два роки тому п'яний керівник Хустської філії Закарпатгазу виїхав на зустрічну смугу і врізався в авто, в якому їхала родина. Молода мати та її малолітня донька загинули, ще двоє дітей зазнали тяжких травм, повідомляє ТСН.

По 200 ривень роздають за Ковача і… Горвата

З початком останнього передвиборчого тижня деякі кандидати почали масоване роздавання грошей за голос.

Попри заборону Губаля, Закарпатський координаційний центр допомоги АТО продовжує діяльнісь

Попри рішення балогівського ставленика “губернатора” Губаля розпустити Закарпатський координаційний центр допомоги АТО той успішно продовжує функціонувати. Активісти пішли з приміщення Закарпатської ОДА але не зупинилися на ниві допомоги українським збройним силам.

Студенти УжНУ можуть отримати подвійні дипломи українського і європейського зразка

Договір про співпрацю, згідно з яким надається можливість отримання дипломів українського та європейського зразка, підписали 17 жовтня Варшавський гуманітарний університет імені Болеслава Прусса та Ужгородський національний університет.

У вівторок розкажуть, як працює закарпатська 911

У вівторок, 21 жовтня, об 11.00 у прес-центрі "Нове Закарпаття" Європейського медіа-центру відбудеться прес-конференція міжнародної громадської організації «Міжнародна служба порятунку (Police 911)» щодо роботи осередку «муніципальної поліції» в області.

Кожна десята жінка хворіє на ендометріоз (ФОТО, ВІДЕО)

В Ужгороді на науково-практичному семінарі «Ендометріоз. Діагностичні міфи та хірургічні реалії» медики області обговорили низку проблем пов’язаних із цією   патологією.

Ректорат УжНУ оточили люди зі зброєю (ФОТО)

Люди у формі, рації, автомати - так проходила вчорашня зустріч Яроша з ужгородським електоратом. Про це на своїй сторінці у соцмрежі Фейсбук повідомила Юлія Дуб.

Ужгородські "Карпати" двічі розгромили чемпіона Англії

В Ужгороді, в спорткомплексі "Карпати-арена" на "Золотій горі" відбулися матчі другого раунду Кубка Європейської гандбольної федерації (ЄГФ), у яких ужгородський гандбольний клуб "Карпати" приймав чемпіона Англії "Олімпію" з Лондона.

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Сьогодні понеділок, 20 жовтня. Нехай вам буде тепло і затишно з горнятком ароматної кави. Змінюйте світ навколо на краще, діліться любов’ю – і отримаєте її у відповідь. Корисних вам справ на початку тижня, легкого старту і смачного кавування!

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат