Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-14') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 19460, 20

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Сьогодні вівторок, 14 жовтня. Заповнюйте простір навколо приємними речами, а думки – позитивними емоціями. Нехай ароматна кава додає тепла вашому настрою, створює необхідний затишок зранку. Будьте впевнені у своїх силах, вірте у краще, і воно обов’язково здійсниться!

У церкві Св. Кирила і Мефодія презентували нові видання греко-католицької єпархії

Перша греко-католицька церква на Закарпатті, присвячена Святим Кирилу і Мефодію, освячена 1930 року. Розташована у селі Сторожниця, що за Ужгородом. Унікальність її не тільки в назві, а й у стильовому вирішенні, яке обрав для споруди невідомий архітектор. Найбільша вірогідність, що це був Е. Егреші.

12,5 тисяч закарпатців стали власниками електронних ключів

У вересні цього року такі ключі отримали 730 осіб.

«Яскрава країна» Закарпаття – 2014


З 25 по 28 жовтня 2014 р. в Ужгороді відбудеться І Відкритий дитячо-юнацький фестиваль-конкурс національних культур та народної творчості «Яскрава Країна» Закарпаття - 2014.

Фестиваль здорового способу життя (Фоторепортаж)

11-12 жовтня на площі Театральній в Ужгороді відбувся всеукраїнський фестиваль Здорового способу життя, метою якого є популяризація здорового способу життя :)

Гандбол. Карпати розпочали ЧУ з перемоги і поразки

Відбулися три матчі першого туру чемпіонату України з гандболу. Тур проходив в Ужгороді в СК «Юність» та «Арена-Карпати», де проходили матчі за участі «Карпат».

Закарпатські митники вилучили датчики руху вартістю 293 тис. гривень

В зону митного контролю пункту пропуску «Лужанка» Чопської митниці Міндоходів заїхав угорець на «CHRYSLER GRAND VOYAGER». Разом з ним в салоні авто знаходились ще чотири громадяни.

Гелетей подав у відставку   з посади міністра оборони. Шкода, що так пізно

Президент України Петро Порошенко подав на розгляд парламенту кандидатуру командувача Нацгвардії Степана Полторака на посаду Міністра оборони України. Про це повідомив Порошенко в своєму Твіттері.

Суд зобов’язав підприємця, який не платив оренду з 2009 року, сплатити її

Львівським апеляційним господарським судом задоволено позов прокуратури району про стягнення збитків на суму, що перевищує 32 тис. грн. за користування земельною ділянкою загальною площею 0,27 га.

Ужгородська Радванка отримала майданчик (ФОТО)

У суботу, 11 жовтня, відбулося урочисте свято з нагоди відкриття нового спортивного майданчика в мікрорайоні Радванка.

Міндоходів розповіло правила ведення бізнесу у Криму

27 вересня 2014 року набрав чинності Закон України від 12 серпня 2014 року № 1636 «Про створення вільної економічної зони "Крим" та про особливості здійснення економічної діяльності на тимчасово окупованій території України».

Ужгород відзначив визволення України від фашистських загарбників форумом (ФОТО)

В Ужгороді відбувся міжнародний форум «70 років визволення України і Східної Європи від німецько-фашистських загарбників».

Один загиблий, 5 поранених прикордонників із Закарпаття

Ще 11 жовтня закарпатська журналістка і волонтер Наталя Зотова повідомила про халепу, у яку потрапили наші прикордонник.

2009 закарпатських дітей мають серцеві патології (ФОТО, ВІДЕО)

Протягом двох днів в Ужгороді та Мукачеві фахівці національного інституту серцево-судинної хірургії ім. М. М. Амосова консультували маленьких закарпатців, які   мають хвороби серця.

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

На календарі понеділок, 13 жовтня. Нехай день буде вдалим у всіх його проявах. Вірте у свою долю і примножуйте добро навколо себе. Смакуйте ароматну ранкову каву, налаштовуйте себе на вдалий старт. Приємного прокидання і хорошого вам понеділка!

Закарпатські ДАІвці розпочинають перший в Україні місячник перевірки знань

Упродовж місяця автолюбителі зможуть безкоштовно перевірити свої знання в Центрах надання послуг ДАІ. З 15 жовтня по 15 листопада підлітки, а також всі бажаючі, кожного робочого дня з 13 до 14 години мають нагоду пройти своєрідне тестування власних знань.

В ужгородському арт-кафе триває виставка Бориса Кузьми

У арт-кафе Voto розпочалася виставка картин Бориса Кузьми
під назвою "Урбаністичний пейзаж".

30 кроків до порятунку України

Сергій Ратушняк про те, що потрібно зробити, щоб врятувати Україну.

Утилізація політичних відходів

На цих виборах до парламенту йде купа різного політичного лайна, яке вже давно потрібно було утилізувати. Це лайно засмічує міста і села Закарпаття білбордами, газетками та листівками, намагаючись обдурити виборців, хоча й так усім ясно — ти вже сидів у парламенті, ти голосував за диктаторські закони, ти зі своїми братами вже протирав штани в найвищому законодавчому органі країни і користі від тебе нуль.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат