Доброго ранку, любі читачі!

Rionews 10.06.2016 07:00 ПОДІЇ

На календарі п’ятниця, 10 червня. Налаштовуйте себе на вдалий день вже з першим ковтком ароматної кави. Нехай усе, що ви задумали, неодмінно здійсниться. Цінуйте кожну хвилину свого життя й не сидіть склавши руки, бо успіх сам не приходить. Бажаного вам релаксу на вихідних і швидкого завершення робочого тижня!

Цитата дня:   Все буде добре, а дату краще не уточнювати.

Земфіра


Погода 10 червня 2016 року
по Закарпатській області: Хмарно з проясненнями, вночі місцями короткочасний дощ, вдень дощ, місцями сильний, грози. Вночі та вранці подекуди слабкий туман. Вітер південний 5-10, під час грози пориви 15-20 м/с. Температура повітря вночі 8-13° тепла, вдень 17-22°, в горах місцями 10-15° тепла.
по м. Ужгород: Хмарно з проясненнями, вночі без опадів, вдень дощ, гроза. Вітер південний 5-10 м/с. Температура повітря вночі 11-13°, вдень 20-22° тепла.



Іменини 10 червня – Василь, Дмитро, Захар, Ігнатій, Іраклій, Макар, Микита, Павло.


Сьогодні також:

Португалія: День Португалії, Камоенса та португальських громад
  Японія: День годинників


Цей день в історії


978 — Князь Володимир сів на київський престол.
1793 — У Парижі створено перший у світі публічний зоопарк.
1865 — У Мюнхені відбулася прем'єра опери Ріхарда Ваґнера «Трістан та Ізольда».



Що сьогодні буде в Ужгороді та краї

Мукачево
11 червня — велозаїзд у рамках проекту “Вишиваний шлях”.

Хустський район, с. Велятино
11 червня — фестиваль косарів.

Філармонія
12 червня — концерт Катерини Гажо (орган). Поч. о 17.00.

«Доміон»
До 15 червня — “Warcraft: Початок”, 3D. Поч. об 11.50, 14.00, 16.10, 20.20. “Ілюзія обману—2”. Поч. о 22.30. «Підлітки-мутанти. Черепашки Ніндзя-2»,   3D. Поч. о 10.00, 18.30.

Кінотеатр «5-й елемент»
До 15 червня — «Піноккіо». Поч. о 10.00. «Грошова пастка». Поч. о 10.00, 18.00. “Warcraft: Початок”, CineMAX 3D. Поч. о 10.30, 12.45, 15.00, 15.45, 19.20, 21.30, 23.45. «Бунт пернатих». Поч. об 11.15. «Підлітки-мутанти. Черепашки Ніндзя-2», 3D. Поч. об 11.45, 17.15, 19.50. «Як приручити ведмедя». Поч. о 12.35. «Аліса в Задзеркаллі», 3D. Поч. о 13.45. «Відважна Ліфі». Поч. о 13.50. “Ворона-пустунка». Поч. о 15.20. “Норм і незламні”. Поч. о 16.40. «Двоє у всесвіті». Поч. о 18.20, 21.40. «План пограбування». Поч. о 20.00. “Ілюзія обману: Другий акт”. Поч. о 21.55, 23.45.

«Перемога»
До 15 червня — “Warcraft: Початок”, 3D. Поч. о 10.00, 12.20, 16.50, 19.10. «Підлітки-мутанти. Черепашки Ніндзя-2»,   3D. Поч. о 14.50, 21.30.

Облмуздрамтеатр
12 червня — «Цвіт папороті». Поч. о 12.00. «Здрастуйте, я ваша тітонька!» Поч. о 18.00.

«Бавка»
12 червня — “Як їжак і дітвора рятували гусеня”. Поч. об 11.00 та 13.00.

Мистецький центр «Галерея Ілько»
12 червня — майстер-клас “B For Brew”. Поч. о 13.00. (Віхд: 80 грн).
Вернісаж виставки словацького художника, уродженця Ужгорода Миколи Федьковича «Nikolaj Fedkovic TOUR».
Галерея працює щодня з 11.00 до 21.00, у неділю — з 12.00 до 19.00.

Галерея «Ужгород»
Галерея працює з 11.00 до 18.00, у суботу до 15.00, у неділю до 13.00. Вихідний — понеділок.

Художній музей імені Бокшая
Виставка «Адальберт Ерделі — 125».
Постійно діючі експозиції та виставки.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 17.00.

Закарпатський музей народної архітектури та побуту (вул. Капітульна, 33а)
Музей працює щодня (крім вівторка) з 9.00 до 17.00, експозиції — з 9.00 до 17.00.

Закарпатський краєзнавчий музей — Ужгородський замок
І поверх. Природа Закарпаття.
Археологія. Наш край у первісні часи.
«Inter arma silent musae» («Між гарматами музи мовчать») про участь закарпатців у подіях Євромайдану та бойових діях у зоні АТО.
Виставка «Час розкидати каміння. Час збирати каміння» (з фондової колекції годинників ЗКМ).
ІІ поверх. Древній замок над Ужем та з історії Ужгородського замку.
З історії Ужгородської духовної семінарії.
Закарпаття у період Другої світової війни.
Ікони та стародруки XVI — початку XX ст.
Графи Шенборни та Закарпаття.
Меблі XVIII — початку XX століття
Холодна і вогнепальна зброя XVI — початку XX століття (з фондової колекції музею).
Закарпаття між двома Світовими війнами.
Карпатська Україна.
Меморіальна кімната-музей Президента Карпатської України Августина Волошина.
«Погано бути чужинцем у власній батьківщині», присвячена зачинателеві музейної справи краю Тиводарові Легоцькому.
Народні музичні інструменти Закарпаття.
ІІІ поверх. Народний одяг Закарпаття.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 18.00.

Мистецький кафе-клуб «Під замком» (вул. Ольбрахта)
Постійно діюча виставка робіт Петра Шолтеса, члена Закарпатської організації Спілки художників України.

Меморіальний будинок-музей народного художника України Ф. Манайла (Ужгород, вул. Другетів, 74)
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 10.00 до 17.00 щодня, крім неділі й понеділка.

Меморіальний будинок-музей народного художника України А. Коцки
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 9.00 до 16.00 щодня, крім неділі.



Що обіцяють зірки

Овен Початок дня принесе багато клопоту і невиправданих надій. Твої колеги відмовляться виконувати свої обов'язки, що призведе до конфлікту з керівництвом. У другій половині дня намагайся не звертати уваги на агресію оточуючих, вчися контролювати свої емоції. Тобі потрібно подбати про удосконалення методики звичного робочого процесу. Використовуючи сучасні досягнення, ти зможеш поліпшити власні результати.
Телець Сьогодні ти зіткнешся з перешкодами у вирішенні організаційних питань. Не варто загострювати конфлікт з опонентами, це може тільки посилити проблему. У другій половині дня потрібно добре підготуватися до діалогу з партнерами і перевірити всю інформацію. Від підписання документів варто утриматися до кінця дня. Вчися довіряти своїй інтуїції, і ти зможеш уникнути неприємностей.
Близнюки   Сьогодні тобі потрібно змінити свою звичну поведінку в спілкуванні з колегами і боротися за лідерство. Тільки від твоєї наполегливості залежить результат роботи. У другій половині дня партнери попросять тебе про послугу. Не варто приймати однозначного рішення, просто відпусти ситуацію на певний час. Ввечері треба зайнятися відновленням нервової системи і раніше лягти спати.
Рак. У першій половині дня можуть виникнути складнощі в роботі з новими партнерами. Уважно вивчай документи, перш ніж їх підписувати. У другій половині дня вирішення фінансових питань затягнеться, що може порушити твої плани. Використовуй відповідний момент, щоб звернутися з проханням до керівника. Твоя чарівність матиме вирішальне значення для отримання потрібного результату.
Лев   Цей день варто присвятити рутинній роботі і навести порядок у справах, виправивши недоліки. Тобі потрібно відкинути особисті амбіції, щоб досягти поставленої мети. У другій половині дня варто утриматися від публічних виступів і дискусій із партнерами. Тобі доведеться виконати важливе завдання керівника, що займе багато часу. Увечері утримайся від вживання кислої і гострої їжі.
Діва Початок дня підходить для роботи з документацією та аналізу даних. Тобі потрібно бути уважною, щоб не довелося нічого переробляти. У другій половині дня старайся уникати осіб, які наполегливо намагаються тебе у чомусь переконати. Тобі потрібно покладатися тільки на свої сили і відмовитися від допомоги колег. Увечері твої родичі можуть завдати клопоту і додаткових розтрат.
Терези Початок дня ефективний для поїздок і переговорів з іноземними партнерами. Керівник надасть підтримку в твоїх починаннях, тому прислухайся до порад. У другій половині дня можуть виникнути проблеми з партнерами через фінансові розбіжності. Тобі потрібно звернутися по допомогу до більш досвідченого фахівця, щоб вирішити ситуацію. Ввечері треба уникати інтенсивних фізичних навантажень і підняття важких предметів.
Скорпіон Сьогодні ти зможеш переконати керівника в необхідному фінансуванні для нового проекту. Твої починання принесуть гарні фінансові результати. У другій половині дня на тебе чекає високий гонорар, використовуй кошти для власного розвитку. Від союзу з колегами краще ухилитися і діяти самостійно. Тобі вдасться знайти недоброзичливця і усунути його вплив на свою роботу.
Стрілець Вранці утримайся від поїздок на автомобілі, існує ризик аварійних ситуацій. Керівник може здійснити перевірку, яка виявить твої недоліки. У другій половині дня публічні виступи принесуть славу і шану. Намагайся позбутися тих проектів, які довгий час не приносять прибуток. Увечері спробуй зробити своєму обранцю приємний романтичний сюрприз.
Козеріг У першій половині дня ти зможеш вирішити складне фінансове питання завдяки підтримці старого друга. Використовуй вдалий момент, щоб поговорити з керівником про підвищення. У другій половині дня тобі потрібно зосередитися на підготовці до важливих переговорів. Використовуй свої комунікативні навички, щоб отримати потрібне рішення від опонентів. Увечері варто усамітнитися в комфортному місці і проаналізувати свої плани.
Водолій. У першій половині дня ти отримаєш важливу інформацію від старих партнерів. Не варто поспішати у прийнятті рішення, ризик дуже великий. У другій половині дня наведи порядок на робочому місці і позбудься зайвих речей. Нові ідеї краще тримати в секреті і не обговорювати нічого з колегами. Увечері варто відвідати косметолога і попрацювати над проблемами шкіри.
Риби Перша половина дня підходить для вирішення юридичних питань та подачі прохань. Тобі потрібно бути уважною при оформленні документів і вивчити всі можливі ризики. У другій половині дня зустріч із партнерами може тебе втомити. Треба відкласти роботу, яка потребує підвищеної концентрації уваги. Увечері трав'яний чай і ароматерапія допоможуть тобі розслабитися і повернути сили.


Усміхніться на початку нового дня!   :)

Дівчата! Ніколи не сумнівайтеся у своїй привабливості! Запам'ятайте: ваги брешуть, люди заздрять, а дзеркало взагалі криве!


Випадок в маршрутці:
- Чоловіче, заберіть свою собаку, а то по мені блохи скачуть!
- Тузік відійди, не бачиш – в жінки блохи.


- Вік - це всього лише цифра.Він не визначає розум людини і її погляди на життя. Все залежить не від прожитих років, а від пережитих обставин в житті.
- Юначе, або паспорт показуйте, або кладіть пиво на місце!

Rionews

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат