Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-14') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 19240, 20

ФСТ «Динамо» — 90 років

З історії Закарпатської обласної організації ФСТ «Динамо» України.

В   ОДА представили нового керівника Департаменту ЖКГ Пригару

Голова обласної державної адміністрації Василь Губаль у вівторок, 28 жовтня, представив колективу Департаменту житлово-комунального господарства, будівництва та інфраструктури нового директора цього структурного підрозділу. Віктора Лукечу на посаді змінив Василь Пригара.

Завтра на Театральній ужгородів безкоштовно консультуватимуть лікарі

Завтра, 29 жовтня, - Всесвітній день боротьби з інсультом. Це - щорічний захід, який було започатковано в 2006 році Всесвітньою організацією інсульту (WSO). Як розпізнати інсульт, і що потрібно зробити негайно завтра розкажуть і проконсультують ужгородські лікарі на площі Театральній.

Кубок України. "Металіст" - "Говерла" (Анонс)

З понеділка по четвер проходять матчі у відповідь 1/8 фіналу Кубка. На даному етапі у змаганнях беруть участь три команди з Першої ліги, інші — представники УПЛ. У повторних матчах господарями є команди, що під час жеребкування були сіяними.

На Ужгородщині горів будинок

27 жовтня О 23:43 у с. Барвінок, що на Ужгородщині загорілося обійстя , що належить 33-річному місцевому мешканцю.

З початку року продукти подорожчали на 16 %

В Україні, вперше за 10 років, зафіксовано істотне зниження роздрібного товарообігу на 5,3% у порівнянні з січнем-вереснем 2013 року.

Ратушняк радіє перемозі Горвата

Про це він - кандидат-самовисуванець у народні депутати по округу №68 - написав на своїй сторінці у Facebook.

Закарпаття відзначило 70-у річницю свого визволення (ФОТО)

Сьогодні, 28 жовтня,   в Ужгороді урочисто відзначили   70-у річницю визволення Закарпаття від фашистських загарбників.

Ярош у Раді

За даними Центральної виборчої комісії (ЦВК), за підсумками обробки 100% протоколів за Яроша проголосували 29,80% виборців.

Перелік депутатів, які голосували за диктаторські закони, і знов потрапили у Раду

За попередньою інформацією, близько 62 депутатів, які голосували за диктаторські закони 16 січня, потрапили до нового складу парламенту.

Закарпатці зможуть їздити до Румунії без шенгенських віз

Україна домовилася з Румунією про місцевий прикордонний рух.

До Ужгорода курсуватиме ще один додатковий потяг

Для перевозки пассажиров во время школьных каникул Укрзализныця назначила еще два рейса дополнительных поездов из Киева в Ужгород и Ивано-Франковск.

Політолог: Рада напрацює нове Законодавство і розпуститься

Нова рада за півтора року підготує грунт для нових виборів. Таку думку висловив політолог Анатолій Романюк під час прес-конференції у Львівському прес-клубі, – повідомляє Гал-інфо.  

Ужгород: Опрацьовано майже 94% протоколів. Горват збільшує відрив від Ковача

Станом на 8:30 ЦВК обробила 93,70% протоколів по ОВО №68. Роберт Горват збільшив свій відрив від найближчого переслідувача Василя Ковача.

Іларіонов, екс-радник Путіна: Для чого "знавець" історії Путін спотворює історичні кордони України

Российский экономист Андрей Илларионов считает что Президент РФ Владимир Путин в своей речи на Валдае сознательно исказил исторические факты территориальных отношений Украины и России, что говорит о характере его мышления, а также о его возможных предстоящих шагах.

Обласний дерматовенеролог Андрашко, розкаже про псоріаз у Закарпатті

До Міжнародного Дня псоріазу у середу, 29 жовтня,   о 10.00 в прес-центрі обласного Центру здоров'я (пл. Театральна, 6) відбудеться прес-конференція.  

Виконавці композицій “Rammstein” виступлять перед ужгородцями у лицарських обладунках

Концерт гурту “FRAM” запланований у клубі “Outsider” у п’ятницю, 1 листопада.

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

На календарі вівторок, 28 жовтня. Прокидайтеся в доброму гуморі й не дозволяйте оточенню зіпсувати свій настрій. Додавайте ароматної кави до початку нового дня. Нехай усе приємне і корисне сьогодні здійснюється якнайшвидше. Гарного дня!

Порушення на виборах у Закарпатті - ГМ "ОПОРА" (ФОТО)

В Ужгородському прес-клубі відбулася прес-конференція Закарпатського представництва Громадянської мережі ОПОРА, на якій було підбито підсумки виборчої кампанія на Закарпатті та, зокрема, Дня виборів.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат