Генпрокуратура продовжує розшук п’ятьох бійців "Правого сектору", які брали участь у стрілянині

admin 12.07.2016 08:12 ПОЛІТИКА

У справі про стрілянину у Мукачеві, яка сталася у липні 2015 року, на даний момент перебувають у розшуку п’ять осіб. Про це повідомив заступник начальника відділу ГПУ Олександр Голінченко.


За його словами підтверджувались деякі факти загибелі фігурантів справи у зоні конфлікту на Донбасі, які були озвучені представниками «Правого сектору», але це не стосується п’яти розшукуваних.

«Всі особи, які перебувають на сьогоднішній у розшуку, живі та здорові. І ми вживаємо всіх необхідних заходів для їх затримання», – сказав він.

Голінченко відмовився повідомляти версії щодо можливого місцеперебування підозрюваних, мотивуючи це тим, що досудове розслідування ще триває.

Нагадаємо, 11 липня 2015 року у Мукачевому після зустрічі представників «Правого сектора» з народним депутатом Михайлом Ланьо сталося збройне зіткнення, у якому також взяли участь правоохоронці. У сутичці були вбиті 2 людей, ще 12 дістали поранень.

Чотирьом представникам «Правого сектора» загрожує довічне ув’язнення за стрілянину в Мукачеві. Їх справи 24 червня Генпрокуратура передала до суду.

9 липня суд продовжив термін тримання під вартою на 60 діб для чотирьох підозрюваних у справі про стрілянину у Мукачеві.

Громадське

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОЛІТИКА

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат