Коли закарпатський «Єврокар» почне випускати електромобілі?

admin 12.07.2016 09:02 ПОДІЇ

Чеський автомобільний гігант Škoda Auto планує в 2025 році випускати чотири марки електромобілів під цим легендарним брендом.


Про це повідомив голова ради директорів Škoda Auto Бернард Майєр.

За його словами це будуть як абсолютно нові моделі, так і створені на базі вже існючих автомобілів концерну Volkswagen, в який входить і Škoda.

У столиці Чехії буде відкрито дослідно-конструкторський центр DIGILAB, в якому розроблятимуть   електрокари.

Уже в 2019 році Škoda представить свій перший гібрид* на основі флагманської моделі – Superb, а потім стартує виробництво повністю електричних автомобілів, – заявив пан Майєр. – Керівництво Škoda переконане, що майбутнє автомобільної галузі – за машинами на електричній тязі, а також за системами автоматичного управління, тобто без участі водіїв. Про це повідомляє сайт E15.cz

Одним з підприємств, що входять в концерн Volkswagen AG є і завод «Єврокар» в с. Соломоново Ужгородського району Закарпатської області. На підприємстві налагоджено збирання багатьох моделей марки Škoda, в тому числі Superb, Rapid, Fabia, Octavia. Схоже на те, що   «Єврокар» буде задіяний у виробництві електроавтомобілів для східного ринку.

* Plug-in hybrid – гібридний автомобіль, оснащений як двигуном внутрішнього згоряння, так і електродвигуном, що працює від акумуляторів підвищеної ємності, які можна заряджати від звичайної побутової енергомережі.

http://ua.korzonews.info/

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат