Ситуацію в Солотвині вивчає експертна комісія Євросоюзу

admin 12.07.2016 09:25 ПОДІЇ

Нещодавно у Солотвино приїхала експертна комісія Євросоюзу в Україні з метою проведення оцінки ризиків і загроз у зв’язку з ситуацією, що склалася на території діяльності державного підприємства «Солотвинський солерудник».


У місцевому спелеоцентрі відбулася зустріч представників Європейського комітету, були присутні координатори з Франції, Угорщини, Фінляндії, Латвії та Великобританії; угорської та румунської сторін, міжнародний консультант ФАО з розвитку та підтримки продовольчого та сільсько-господарських органів ООН, представників центральних органів виконавчої влади України, Закарпатської обласної державної адміністрації, Тячівської   районної   державної адміністрації та дирекції державного підприємства «Солерудліквідація».
– Наша команда прибула на запрошення Урядів України та Угорщини вивчити та оцінити реальну екологічну ситуацію, що склалася на території ДП «Солотвинський солерудник» і селища Солотвино, та визначити подальші спільні дії для її подолання. Нинішній візит має на меті провести оцінку та здійснити детальний аналіз ситуації, – повідомив керівник групи експертів Єврокомісії Террі Вебб.

http://druzhba.uz.ua/

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат