Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-14') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 19180, 20

Закарпатські прокурори мають нового начальника

Виконуючим обов'язки прокурора Закарпатської області призначено Балита Романа Івановича.

Депутати готуються до обрання нового голови обласної ради

Наразі Іван Балога, уже подавши у відставку, повернувся до президії обласної ради та оголосив про початок голосування за обрання нового голови ради.

Порошенко та Яценюк вигадують "заманухи" для мажоритарщиків, Балоги вже на "стрьомі".

Партии «Блок Петра Порошенко» (БПП) и «Народный фронт» (НФ) для упрочнения своих позиций в коалиционных переговорах начали активную работу с депутатами-мажоритарщиками по привлечению их на свою сторону.

17 закарпатців отруїлися грибами

Як повідомила головний спеціаліст санітарно-гігієнічного відділу Головного управління Держсанепідслужби у Закарпатській області Світла ГІБА цього року 17 наших краян отруїлися грибами.

Приватбанк не піде на корпоратив, а гроші передасть бійцям, які зараз в АТО (ФОТО)

Найбільший український банк ПриватБанк вирішив відмовитися від проведення цього року новорічних корпоративних свят, спрямувавши заплановані на святкування гроші на допомогу пораненим бійцям АТО.

Кому дістанеться крісло спікера Верховної Ради: прогнози експертів

(мовою оригіналу) Если Яценюк останется премьер-министром, то Турчинов спикером не останется, а его место займет Гройсман или Луценко, считают эксперты

Новинки Інтернету: Український Google — ХПошук (ВІДЕО)

ХПошук — це скорочення. Поскільки в українському Гуглі є все, що тільки заманеться, повна назва цього ресурсу, що є цілком природно, — "Хата Пшонки". Гарного дня!

Актор-улюбленець українських жінок Пореченков стріляв у їхніх синів (ВІДЕО)

Позиції російських терористів у аеропорту Донецька відвідав відомий російський актор Михайло Пореченков.

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Сьогодні п’ятниця, 31 жовтня. Бадьоріться ароматом ранкової кави, плануйте корисні справи на цей день і швидко їх вирішуйте. Нехай приємні люди додають хорошого настрою вашій п’ятниці. Вдалого вам релаксу на вихідних і приємного ранкового кавування!

Касові апарати доведеться обирати за новим реєстром

Державна фіскальна служба України наказом від 14 жовтня 2014 р. № 190 затвердила новий Державний реєстр реєстраторів розрахункових операцій. Усі електронні контрольно-касові апарати забезпечують передання контрольно-звітної інформації до органів ДФС.

Завтра 31 жовтня відбудеться сесія облради

Завтра, 31 жовтня ,   о 10-тій годині відбудеться друге пленарне засідання XIX сесії обласної ради VІ скликання. З проектами рішень можна ознайомитися - http://zakarpat-rada.gov.ua/proekty-rishen-hih-sesiji-zakarpatskoji-oblasnoji-rady/


Прес-служба облради

В Ужгороді відкриють візовий центр Чеської Республіки

Чеська Республіка розпочинає роботу п’яти візових центрів в Україні. Візові центри в Києві, Одесі і Дніпропетровську будуть відкриті 3 листопада, а візові центри у Львові та Ужгороді розпочнуть роботу – 10 листопада.

Щадей мстить за програш на виборах, - Пацкан

Керівництво Ужгородської міськради тисне й примушує звільнятися начальників бюджетних структур, які дозволили зустрітися зі своїми колективами кандидату Роберту Горвату.

Відео-коментар: як закарпатці борються з псоріазом

«В Україні 1,5 мільйони хворих на псоріаз» - стверджує Українська Асоціація псоріазу.

Суд вирішить, чи правомірно Ужгородська міськрада хоче витратити 1 мільйон 320 тисяч гривень

З метою недопущення втрат бюджетних коштів, прокуратура міста Ужгорода звернулася до суду з позовом про визнання недійсним рішення комітету з конкурсних торгів та договору про закупівлю послуг за державні кошти на суму 1 млн 320 тис.грн.

Міністр закордонних справ Чеської Республіки читає лекцію для студентів УжНУ

На Закарапатті з офіційним візитом перебуває Міністр закордонних справ Чеської Республіки Любомир Заоралек. Після відкриття консулату і відвідин чеської школи 30 жовтня, політик завітав до УжНУ. Наразі триває зустріч Міністра з викладачами і студентами.

Миколай уже приймає листи від закарпатської малечі

У Закарпатті розпочалася щорічна акція "Напиши листа Миколаю!".

16 ужгородців госпіталізовані через отруєння грибами

Аналіз випадків отруєнь грибами в Україні свідчить, що більшість отруєнь обумовлені вживанням пластинчатих отруйних грибів (насамперед, блідої поганки), які помилково сприймаються за їстівні печериці та сироїжки.

На вулицях Ужгорода працював імпровізований лікарський кабінет (ФОТО, ВІДЕО)

У Всесвітній день боротьби з інсультом, який відзначається 29 жовтня,   на центральній площі Ужгорода  – Театральній протягом декількох годин працював імпровізований лікарняний кабінет.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат