Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-14') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 19140, 20

«Айдар» на Закарпатті

На Закарпатті бійці батальйону Айдар удосконалюють навички ведення бойових дій. Добровольці з різних областей України навчаються в Карпатах, де віднедавна працює підготовчий центр штурмового батальйону.

Закарпатський хлопчик став кращим у світі — і серед дітей і серед дорослих

У м. Могильові (Білорусь) завершився чемпіонат світу з гирьового спорту за версією Міжнародної конфедерації майстрів гирьового спорту.

За останні 3 доби Росія випробувала усі носії ядерної зброї

За останні 72 години Росія провела навчання та випробування усіх трьох типів носіїв ядерної зброї, які знаходяться на озброєнні РФ.

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Сьогодні понеділок, 3 листопада. Підтримуйте світову гармонію своїм хорошим настроєм і впевненими діями. Життя просте, якщо сприймати його з гумором і розпочинати день з ароматного кавування. Впевненості вам і вдалого понеділка!

Під виглядом будматеріалів через Закарпаття везли ґаджети, одяг і автозапчастини

На митному посту «Тиса» Чопської митниці Міндоходів виявлено контрабанду мобільних пристроїв, одягу та автомобільних запчастин.

Футболоки й обереги для воїнів розмалювали у Сторожниці

Працівники будинку культури с. Сторожниця, сільської бібліотеки та ДНЗ «Сонечко» провели акцію «Оберіг для солдата. Сторожниця».

Оноківці перевели на автоматизовану систему обліку за електроенергію

Відтепер мешканці платитимуть індивідуально за своє помешкання, зокрема, робитимуть це через інтернет. Весь дачний кооператив перевели на автоматизовану систему комерційного обліку. На кожному дачному будинку сучасний двозонний прилад обліку з радіомодулем.

Країна обрала собі дармоїдів

Результати парламентських виборів виявилися дещо несподіваними.

Вибори по-закарпатськи:   ігнор і підкуп

Чи є специфіка виборів у Закарпатті? Політологи та різні громадські активісти із-за меж нашої області звинувачують закарпатців у тому, що вони несвідомі й продажні пристосуванці. Мовляв, у той час, як більшість українців голосує за рух України в напрямку демократії, то наші краяни або взагалі ігнорують вибори, або голосують за того, хто заплатить.

Головна реформа країни:   бути чи не бути?

«А суддя, друже мій,
душею порядкує
над душами...»
Платон

Хто веде Закарпаття до екологічної катастрофи

Загальновідомо, що Закарпаття — найбагатший край в Україні на ліси, рослинний і тваринний світ. І це закономірно. Землі лісового фонду сьогодні займають 52 % від загальної території області, а запаси найціннішої в нашій державі деревини складають майже 20 % від загальної кубомаси, що зростає в Україні.

Футбол, УПЛ. "Волинь" в гостях у "Говерли"

Сьогодні, у п’ятницю, матчем "Металург" (Д) - "Шахтар" розпочнеться 11-й тур у Прем’єр-лізі. Ужгородська «Говерла» прийме «Волинь». Поєдинок відбудеться в понеділок, початок о 17.00.

Міністр МЗС Чехії відкрив Почесне консульство в Ужгороді

Любомир Заоралек, міністр закордонних справ Чеської Республіки в рамках робочого візиту на Закарпаття взяв участь у відкритті Почесного консульства Чеської Республіки в Ужгороді.

Під люстраційну чистку потрапили вже з десяток закарпатських посадовців

Щонайменше вісім закарпатських посадовців увійшли до загальноукраїнського реєстру осіб, щодо яких застосовано положення Закону України «Про очищення влади». Загалом на сьогодні список налічує 187 осіб. Детальніше ознайомитися зі списком можна на офіційному сайті Мін’юсту України — lustration.minjust.gov.ua.

Наступного тижня ужгородські працівники стихійних ринків отримають повідомлення від 911 (ФОТО)

Подібні листівки (дивіться фото) ужгородці зможуть побачити вже наступного тижня від Департаменту муніципальної поліції Закарпатської області МСП (Police 911). Про це повідомляє прес-служба відомтсва.

Ужгородська бабуся попросила “911” “вплинути” на ЖРЕР у встановленні лічильника

«Гаряча лінія» Департаменту муніципальної поліції МГО "Міжнародна служба порятунку 911" в Ужгороді дуже багато разів отримує повідомлення від літніх людей.

Після програшу на виборах тимчасовий мер зводить рахунки

В Ужгороді, за даними Ужгородського міськвиконкому, на позачергових виборах до Верховної Ради України проголосували 55 804 виборці з 94 040, що становить 59, 3 %.

Останні двоє керівників Ужгорода вкрали у міста 4 мільйони доларів на незаконних оборудках із «Корон

Робилося це у три етапи. На першому, як згодом було встановлено прокуратурою, погорєловське керівництво Ужгородської міської ради при продажі «Корони» не оцінило одну з будівель площею... понад 1000 м кв.!

"911" допомогло закарпатцю отримати гроші за несправне радіо, а також завадило розміщенню реклами

Про це повідомляє прес-служба Департаменту муніципальної поліції МГО "Міжнародна служба порятунку 911" в Ужгороді.

Віктор Чумак: Одіозних братів Балог та Лесіка Довгого у фракцію БПП не візьмуть

Однако политик не исключил, что они могут голосовать вместе с коалицией

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат