Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-14') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 19100, 20

В Дебальцевому може повторитись «Іловайський котел»

Українські військові в Дебальцевому не виключають повторення найближчими днями «Іловайського котла», оскільки вже зараз вони оточені російськими військами з трьох сторін і чекають наступу бойовиків в будь-який момент.

«Закарпаття без Балог» набирає всеукраїнських масштабів

Акцію «Закарпаття без Балог», яка тривала а області 173 дні, підсумували у прес-центрі «Нове Закарпаття». Рух отримав широку підтримку серед закарпатців. Сьогодні організатори трансформують рух у всеукраїнський проект проти Балог і створюють на Закарпатті громадську організацію «Майбутнє українського Закарпаття» - «МУЗА» для народу.

ФОТОРЕПОРТАЖ: гра Говерли з Волинню

Вчора, 3 листопада відбувся останній матч 11-го туру. "Говерла" на своєму полі зіграла внічию з "Волинню" — 0:0.

Липову алею "вбрали" у вишиванку(ФОТО)

Таким чином Ужгород долучився до Всеукраїнського проекту "Об'єднай Україну вишиванкою".

Міндоходів розповіло, скільки закарпатці платитимуть податків за благодійність

26 вересня 2014 року набрав чинності Закон України від 2 вересня 2014 року № 1668-VII “Про внесення змін до Податкового кодексу України щодо деяких питань оподаткування благодійної допомоги”.

У Мукачеві пройде відкритий турнір з петанку

У неділю о 10:00 у Мукачеві розпочнеться третій відкритий турнір з петанку “Святий Мартин – 2014″.   Про це повідомляє Мукачівський петанк-клуб на своїй сторінці у Фейсбуці.

Сільський голова Середнього посеред білого дня застрелив живу істоту

Сьогодні зранку в Середньому, що на Ужгородщині, трапилась жахлива подія.

На Ужгородщині головуватиме лікар Тимченко

В Ужгородській РДА колективу представили нового керівника району – згідно з Указом Президента тимчасово виконуючим обов’язки голови райдержадміністрації призначений Анатолій Тимченко.

Чи піде Путін відкритою війною в Україну? (опитування по-закарпатськи))

Відеогрупа «Голосу Карпат» побувала у закарпатському селищі Королево. Місцеві мешканці вважають, що наша країна має бути сильною, тільки тоді Путін не насмілиться піти відкритою війною на Україну.

У Тячеві демонтували постамент пам'ятника Леніну

Схоже, що ера комунізму добігає на Тячівщині свого остаточного кінця.

Віталій Морека з В.Березнянщини загинув у день народження мами

Днями поховали ще одного закарпатця, який загинув на Сході – Віталія Мореку з Великоберезнянщини.

З закарпатської міліції таки не стягнули 800 тисяч гривень

Прокуратура області попередила неправомірне стягнення з держави в особі УМВС значних коштів.

В Ужгороді -- «Рокаш», оркестр філармонії і несподівані гості

27 листопада закарпатський гурт “Рокаш» (Rock-H) кличе поціновувачів своєї творчості на 19 годину в обласний муздрамтеатр.

Прихована поразка: Як Іван Балога програв вибори сам собі

Позачергові парламентські вибори позаду і закарпатці уже встигли підвести перші підсумки. А заодно і «привітати» мукачівський бандитський клан із остаточною узурпацією влади на Закарпатті.

Зимові пропозиції роботи

Зірваний курортний сезон у Криму примусив багато кого відмовитися від літньої відпустки і планувати зимовий відпочинок на лижних трасах західної України, а також у готелях за межами країни.

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

На календарі вівторок, 4 листопада. Насолоджуйтеся приємними митями нового дня з горнятком улюбленої кави. Нехай на думку приходить усе світле, миле й гарне, що робить вас хоча б на крихітку щасливішими. Вдалого вам настрою протягом усього дня і корисних справ сьогодні!

Футбол, УПЛ. "Говерла" продовжила безвиграшну серію

Відбувся останній матч 11-го туру. "Говерла" на своєму полі зіграла внічию з "Волинню" — 0:0. Рахунок став найпопулярнішим у турі - відразу чотири поєдинки закінчилися без голів. Безвиграшна серія "Говерли" складає вже 11 турів. Вперше в чемпіонаті "Металург" (Д) переміг "Шахтар", в центральній грі "Динамо" переграло "Дніпро" на його полі 3:0.

Mercedes-Benz Club створив для Ужгорода гід

Де зупинитися, що подивитися, що смачного з’їсти, якими послугами скористатися – відтепер поради щодо цих питань гості Ужгорода зможуть віднайти у путівникові, що вмістив заклади стандарту «Мерседес», а отже – найкращі.

Ліцензію на алкоголь і тютюн віднині видають у центрах платників

У заяві про видачу ліцензії на роздрібну торгівлю алкогольними напоями додатково зазначаються перелік електронних контрольно-касових апаратів (книг обліку розрахункових операцій), які знаходяться у місці торгівлі, а також адреса місця торгівлі.

Магазин в Ужгороді зайнявся через несправну електромережу

3 листопада о 12:49 до оперативно-рятувальної служби Закарпаття повідомили, що на вулиці Волошина, в магазині одягу виникла пожежа.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат