Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-14') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 19040, 20

Генерал СБУ Скіпальський: Щоб позбутися путінської агентури в Україні, самої люстрації замало

Майже всі керівники силових структур часів Януковича й досі на посадах Росія майстерно використовує своїх непрямих агентів впливу в Україні, стверджує екс-заступник голови СБУ генерал-лейтенант Олександр Скіпальський.

На сесії Ужгородської міськради виникла сварка

Сьогодні, 7 листопада, під час сесії Ужгородської міської ради виникла сварка між депутатами та представниками громадської організації, яка займається створенням реабілітаційного центру для інвалідів.

Студенти технікуму без гуртожитка. Його віддали балогівцям

Гуртожиток належить Київському торговельно-економічному університету (м. Київ) та знаходиться на балансі Ужгородського комерційного технікуму Міністерства освіти та науки України, є державною власністю. Сьогодні на сесії міськради його віддали у приватні руки.

Ще одна думка про те, чому люди товстіють

Зайва вага з’являється не від зайвих калорій в організмі, а від малорухливого способу життя.

Ужгородські песики отримали близько 500 тисяч гривень

На будівництво притулку для бездомних тварин Ужгородська міська рада додатково виділила 448 тисяч гривень.

26 сесія міськради наживо (ПРЯМА ТРАНСЛЯЦІЯ)

Сьогодні триває 26 сесія Ужгородської міської ради. Крім інших питань, на ній розглядають затвердження звіту про виконання бюджету міста; питання продажу котельні на вул. Ген. Свободи; затвердження положення про громадські збори та громадську експертизу.

Виживання чи гартування, що пропонує влада ужгородцям?

Передвиборний період багатий на увагу з боку політиків та влади. Та після виборів про свої обіцянки політики традиційно забувають. Ця виборча кампанія не стала винятком.

Закарпатці проти дороги на ім’я Балога (ВІДЕО)

Яким шляхом ідемо, панове-товариші? Вірним шляхом. І туди він вірний, і в інший бік — вірний. Але тільки для декого. В Україні — для родини пана-товариша Балоги, котрий став символом збагачення і процвітання одних за рахунок інших.

Сергій Шаранич: Моя тверда позиція – на Закарпатті не місце для непроханих гостей!

В Ужгороді міліція затримала грузинських злодіїв-гастролерів. Зловмисники за допомогою спеціального сканера та відмичок обкрадали автівки ужгородців.

Нардеп Пацкан відповів на провокацію в.о. мера Ужгорода Щадея

Валерій Пацкан: «Зворушливо, на перший погляд, звучить заява п. Щадея на моє ім'я про те, що "нардеп Пацкан відбирає майно у 500 ужгородських сімей». «Люди просять захистити їх від депутата-рейдера"… Черговий наклеп. Не більше".  

Ужгородські рекламісти розповіли про свій конфлікт із владою

В Ужгородському прес-клубі відбулося засідання, головною темою якого стала взаємодія   операторів   зовнішньої реклами з органами місцевого самоврядування та ситуація навколо суперечок щодо розміщення рекламоносіїв в Ужгороді.

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Сьогодні п’ятниця, 7 листопада. Нехай ранкова прохолода бадьорить вас до роботи і пробуджує гарні спогади. Не відмовляйте собі в ароматній ранковій каві, яка сприяє затишку і хорошому настрою. Швиденько допрацьовуйте все необхідне, аби добре порелаксувати на вихідних. Вдалої вам п’ятниці!

На Закарпатті діє антикорупційний "Пульс"

З початку року на сервіс «Пульс» надійшло 103 звернення від громадян та суб’єктів господарювання Закарпатської області. Більшість звернень стосувалися питань діяльності митниці – 76 від загальної кількості. Решта – 27, щодо роботи податкових органів області.

Ми не торгуємося з владою

- Ми не торгуємо з владою ні за які посади, ми будемо захищати людей, - сказав Олександр Вілкул, один з лідерів Опозиційного Блоку.

Не просіть у лікаря антибіотики, - Комаровський про 8 перешкод у лікуванні ГРВІ

Ось згубних 8 звичок, які заважають вам одужувати від ГРВІ. Негайно відмовтеся від них, як тільки відчуєте себе погано!

Футбол, ЛЄ. "Динамо", "Металіст" та "Дніпро" проведуть вирішальні матчі (Анонс)

Сьогодні три українські клуби спробують своє щастя в четвертому турі Групового етапу Ліги Європи.

У школах відновлюють обов’язкову військову підготовку

Такі дії передбачає зміцнення обороноздатності держави.

Російського актора, який підтримав Україну, знайшли мертвим (ВІДЕО)

Алексей Девотченко був членом Об'єднаного громадянського фронту, брав участь у «Марші незгодних». 2010-го року підписав відкритий лист «Путін повинен піти». Актор відмовився від державних нагород через те, що їх присуджував російський президент.

Продукти для міцного сну від Оксани Скиталінської

Повечерявши за три години до сну легкою та низькокалорійною вечерею, ви можете легко заснути та вранку прокинутися бадьорими.

Росіяни проти “ЛНР” та “ДНР” у складі Росії, – опитування

Росіяни виступають за те, щоб Москва зайняла позицію невтручання щодо самопроголошених “ДНР” і “ЛНР”. Про це свідчить опитування Всеросійського центру вивчення громадської думки (ВЦИОМ), результати якого розміщені на сайті організації, передає УНН

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат