Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-14') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 19020, 20

Під час відкритої екскурсії розкажуть про спортивний Ужгород

Триває естафета відкритих екскурсій Ужгородом #ВЕУ у руках викладачів історичного факультету УжНУ. 9 листопада викладач кафедри історії України УжНУ Кучер Тарас Васильович розкаже який же він, Ужгород спортивний!

Анонс матчів 21-го туру вищої ліги. Розвязка дуже близько

Центральним у 21-му турі стане битва титанів у Середньому, де кожна з команд перемогою з будь-яким рахунком забезпечить собі срібні нагороди.

Україна втратила Донбас. Порошенка звинувачують у державній зраді

На Донбасі терористи провели свої вибори. Обрано керівництво республік і парламентарів. Росія терміново ввела на Донбас колони військової техніки, як на свою територію, бо керівники «Новоросії» повідомили, що приєднання їхньої республіки до Росії — це питання короткого часу.

Як стати мільйонером: Закарпаття охопила валютна лихоманка

Лишень завдяки вдалому обміну гривні на євро або форинт за кордоном, а тоді знову на гривні вже в Україні чимало закарпатців за вересень—жовтень змогли заробити не одну свою місячну зарплату. Про найбільш резонансну схему збагачення читайте в ексклюзиві газети «РІО». Як кажуть у фільмах, на основі реальних фактів чи то особистого досвіду автора.

Чи захоче Європа закарпатські продукти харчування?

З 1 листопада для майже 150 підприємств харчової промисловості Закарпатської області відкривається можливість виходу на ринки ЄС. Але тільки якщо будуть впроваджені європейські системи конт­ролю якості.

Районний футбол. Огляд-аналіз 13-го туру чемпіонату юнацької першості Іршавщини

Загальна статистика. Ігровий день пройшов без суттєвих сенсацій і був трохи кращим для господарів, які мало пропустили – 0.6 гола за поєдинок (при середньому показнику за тринадцять турів – 1.6 за матч) та здобули 66.7 % залікових очок (при середньому показнику за тринадцять турів – 55.8 %).

Мандрівник Логвиненко: Найсмачніше — це змії і крокодили

Відомий мандрівник Богдан Логвиненко про Південно-Східну Азію, подорожі автостопом, забальзамованих покійників та уявлення індонезійців про Україну.

Наталія Могилевська: «У такий важкий час завдання кожного артиста — дарувати людям радість і надію»

Доволі тривалий час співачка Наталія Могилевська була наче в тіні. По крихітках інформації, що доходила до нас із колонок світської хроніки, ми були в курсі подій у її особистому житті — здебільшого сумних. Але лише коли побачили нову яскраву рекламу її всеукраїнського туру «Спасибі, мамо», ми спіймали себе на думці: «І куди ж вона була зникла?»

Родовід закарпатців Грабарів: інтелігенти, гідні пам’яті нащадків

Інтелігенція завжди була і залишається джерелом прогресивних ідей, носієм справедливості й честі, правдивості й гідності будь-якого суспільства. Серед відомих прізвищ інтелігентів-закарпатців помітне місце належить родині Грабарів. Як свідчать архівні документи, це прізвище відоме з 1540 року. Залежно від держави, в якій мешкали і працювали представники родини, прізвище дещо варіювалося. Так, в Австро-Угорщині це було Гробар (Hrabаr) або Робар (Robаr), в Росії і Радянському Союзі — Грабарь.

«...Відкласти книжку до пенсії...»

Як сьогодні закарпатців мотивують читати.

В суботу "Говерла" приймає "Металург" (Д)

Наступний матч за участі «Говерли» відкриватиме 12-й тур. В суботу, 8 листопада, о 14.00 в Ужгороді почнеться матч із «Металургом» (Д). Нагадаємо, що донецька команда створила головну сенсацію минулого туру, обігравши "Шахтар".

Останні маневри клану Балог

Як повідомили ряд Інтернет-видань, клан Балог вирішив знайти новий політичний дах.

У банківському відділенні «шантажують» клієнтів, не видаючи депозити й вимагаючи застрахуватися

Наприкінці минулого місяця до редакції звернулася ужгородка Яна, яка разом зі своєю мамою мають депозит у Дельта-банку. Молода жінка розповіла, що у банківському відділенні на вул. Перемоги щоразу вимагають застрахувати життя, видаючи при цьому всього лиш по 50—100 грн. із депозиту.

Міські депутати знову дерибанитимуть "вільну" землю

На перший погляд може здатися, що такої, тобто вільної землі в Ужгороді просто не залишилося. Насправді ж це не так. Принаймні таке випливає з переліку питань, винесених на сесійне засідання у п’ятницю 7 листопада.

Семаль набрав 41 голос і тимчасово очолив Ужгород

Єдиний кандидат на посаду нового секретаря Ужгородської міськради та в.о. міського голови Віталій Семаль отримав підтримку 41 депутатата і очолив місто (теоретично) до місцевих виборів, які заплановані на березень.

Сергій Ратушняк про відставку в.о. мера Ужгорода: «Знімати Щадея – служити Балозі»

Лідер “Нового Закарпаття” Сергій Ратушняк прокоментував зняття в.о. Ужгородського міського голови Віктора Щадея словами: “Знімати Щадея - служити Балозі!”.

Новим керівником Ужгорода стане Віталій Семаль?

Перший заступник міського голови при Віктору Погорєлову та Віктору Щадею Віталій Семаль стане новим секретарем Ужгородської міськради та в.о. міського голови.

Ужгород: Щадея відправили у відставку (ФОТО)

За дострокове припинення повноважень секретаря Ужгородської міськради, який виконував з кінця лютого і обов'язки міського голови, Віктора Щадея щойно проголосували 35 депутатів.

Виноградівську РДА очолила жінка

Головою Виноградівської РДА стала Юдіта Петеї. На посаді її представили 7 листопада.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат