Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-14') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 18940, 20

Екс-регіонал Беляков, депутат Ужгородської міськради їде на Схід

Юрій Беляков, депутат Ужгородської міськради, екс-регіонал та екс-заступник міського голови Ужгорода заявив, що їде в зону АТО. З цього приводу йому просто під час засідання сесії міськради вручили тепловізор.

Гасинець покинула депутатьський корпус Ужгородської міськради

Депутат Ужгородської міської ради Ярослава Гасинець учора, 13 листопада, написала заяву на складання своїх депутатських повноважень.

Неповнолітній закарпатець сяде на 7 років за вбивство

Днями закінчено судове провадження за матеріалами досудового розслідування за обвинуваченням 14-річного мукачівця у вчиненні злочину, передбаченого ч.2 ст.121 КК України- умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого.

У неділю ужгородці побачать Ужгород містичний

Відкриті екскурсії Ужгородом #ВЕУ: "Ужгород містичний".

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Сьогодні п’ятниця, 14 листопада. Зустрічайте ранок із горнятком улюбленої кави у компанії бажаних співрозмовників. Нехай буденні турботи не псують вашого настрою. Допрацьовуйте успішно справи і налаштовуйтеся на вдале завершення тижня. Гарної вам п’ятниці й тривалого відпочинку на вихідних!

Молодші фехтувальники виступають на всеукраїнських змаганнях, старші готуються до Кубка світу

8 листопада у Хмельницькому пройшов турнір із фехтування «Ліга 10—13». Участь у змаганнях взяли 380 молодих спортсменів із різних міст у трьох вікових категоріях.

У Воловці представили нового керівника РДА

У четвер, 13 листопада, у Воловецькій РДА голови Закарпатських ОДА і облради Василь Губаль та Володимир Чубірко представили нового керівника району. За розпорядженням Президента України обов’язки голови Воловецької РДА виконує Олег Ціник.

Черговий канал нелегалів викрила закарпатська СБУ

СБ України припинила діяльність злочинного угруповання, яке організувало канал незаконного переправлення осіб через державний кордон України поза пунктами пропуску.

Янукович хоче повернутися в Україну

Син Віктора Януковича Олександр повідомив, що "як і раніше" рідко бачиться з батьком, оскільки у того "щільний графік робочих зустрічей".

Ситуація зі Щадеєм – це політичний театр

Театральним дійством назавав знятя Щадея політолог Сергій Федака. Також він вважає, що Балогові не бути міністром МВС.

Районний футбол. Огляд-аналіз 11-го туру в першій лізі чемпіонату Виноградівського району

У дорослих все дуже неочікувано.
Загальна статистика. Ігровий день був дуже хорошим для гостей, які здобули 58.3 % залікових очок (при середньому показнику за одинадцять турів – 36.1 %) та встановили свій новий рекорд пропущених м’ячів – 0.75 за поєдинок (при середньому показнику за одинадцять турів – 2.36 за матч). Цим самим було побите їх попереднє досягнення другого туру – 1.33 мячі за гру.

Закарпаттю заморозки поки що не загрожують

Закарпатський обласний центр з гідрометеорології повідомляє, що температура повітря на территорії області буде щодня, але незначно понижуватися.

Знизити рівень цукру в крові допоможуть фісташки

Фісташки сприяють нормальному обміну речовин у людей з переддіабетом.

Гандбол. "Карпати" вирушають до Швеції

Цієї суботи ужгородські «Карпати» зіграють у матчі ІІІ-го раунду Кубку ЄГФ зі шведським ГК «Хоор 65». Матч відбудеться у Мальме.

Закарпатцям з обмеженими можливостями виплачують по 50 гривень

ПриватБанк виплачує по 50 гривень кожному закарпатцю із обмеженими фізичними можливостями. За словами спеціалістів, на сьогоднішній день в області нараховується понад 60 тис. жителів з інвалідністю.

Виконком Ужгородської міськради вже без двох членів

Нагадаємо, вчора, 12 листопада, на початку засідання виконавчого комітету лідер «Карпатської Січі» Тарас Деяк припинив своє членство в Ужгородському виконкомі.

У Закарпатті затримали чергову партію цигарок (ФОТО)

Отримавши оперативну інформацію прикордонники відділу «Вилок»   Мукачівського загону   знайшли неподалік кордону чималу кількість сигарет.

Єдиній на Закарпатті студентській газеті «Погляд» виповнилося 15 років!

Про те, чим жив «Погляд» 15 років, можна прочитати у книзі "Три покоління - одна газета", яку видали з нагоди ювілею і презентували 12 листопада у прес-клубі молодого журналіста «Медіаперспективи».

Демократія забезпечує контрольні функції опозиції

- Демократія передбачає надання опозиції контрольних функцій. Тому представники опозиції повинні як мінімум очолити комітет з питань свободи слова та інформації, Рахункову палату України, регламентний комітет, - сказав Олександр Вілкул, один з лідерів Опозиційного блоку в ефірі телеканалу «Інтер».

У п'ятницю у центрі Ужгорода охочим мірятимуть цукор у крові

Захід пройде цієї п'ятниці, 14 листопада, з 12.00 до 14.00, на площі Театральній в Ужгороді.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат