Генеральне консульство Угорщини в Ужгороді відсвяткує своє 25-річчя

admin 11.08.2016 07:06 ПОДІЇ

Цього року виповнюється 25 років з того дня,   коли в обласному центрі Закарпаття відкрилося Генеральне консульство нашого доброго сусіда – Угорщини. Це була перша   дипломатична установа іноземної держави в місті.


У зв’язку з цим Генеральне консульство Угорщини в Ужгороді проводить низку цікавих заходів. Так, 12 серпня відбудеться урочисте відкриття спортивного майданчика біля гуртожитку №4 УжНУ, який створено за   підтримки Уряду Угорщини. Також на ньому буде проведено перші змагання: турнір з міні-футболу, в якому візьмуть участь команди Генконсульства, Закарпатської ОДА, УжНУ та банку ОТП. Подія відбудеться о 15.00 на вул.Університетській перед гуртожитком.

А наступного дня, 13 серпня, триватимуть заходи безпосередньо в приміщенні Генконсульства. З 10 години екскурсійні групи   у супроводі одного з консулів матимуть можливість відвідати приміщення цієї дипломатичної   установи. У внутрішньому дворі та репрезентаційних залах будут проведені виступи угорських народних вокальних та танцювальник колективів, дегустація угорських національних страв та напоїв.

Планується також вручення нагород від Генконсульства і угорського Уряду.

http://korzonews.info/

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат