Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-14') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 18920, 20

Відставка як фарс

А також спосіб уникнути відповідальності за місто в умовах зими, борги й земельний дерибан.

Хто протиратиме штани в парламенті

ЦВК завершила підрахунки і визначила остаточно склад нового парламенту.

Зарплата в Україні — найменша у Європі

У благополучній Європі постійні страйки та маніфестації. Протестанти, як завжди, хочуть   скоротити робочий день, підвищити оплату праці... Окрім того часто вимагають розширити соціальний пакет (оплатити мобільний зв’язок, харчування на роботі, дитячий садок для дітей, заняття у фітнес-залі). У соціальний пакет працівників європейських підприємств сьогодні входять зазвичай медичне страхування, оплата тренінгів та семінарів, страхування життя, недержавне пенсійне страхування, подарунки до свят. Але тамтешні робітники хочуть більшого.

Хто має право на отримання субсидій

Заборгованість населення України з оплати житлово-кому­нальних послуг наразі складає 12 мільярдів гривень. Людям просто немає з чого платити за комуналку. Із 1 жовтня в Україні почали діяти нові удосконалені правила призначення та нарахування житлових субсидій.

Коли чотирилапий друг стане другом для незрячого?

Єдину на Закарпатті собаку-поводиря навчили і подарували угорці.

У пошуках правди про Івана Силу

Про найсильнішу людину з закарпатських Білок видали документальну книжку.

Ужгородка Вікторія Німець представить Україну   на конкурсі «Miss Supranational»

Володарка титулу «Miss Supranational Ukraine» Вікторія Німець про модельний бізнес не мріє, хоче написати кандидатську і працювати в університеті. Минулого року вона закінчила економічний факультет УжНУ і сьогодні має намір продовжити наукову діяльність.

Заповнити документи для візи,   зареєструвати дитину в садок можна в обласній бібліотеці

У Закарпатській обласній універсальній науковій бібліотеці ім. Ф. По­тушняка працює Громадський інформацій­ний центр (ГІЦ).

Фінгербординг: спорт на столі

В Ужгороді діє перший в Україні громадський фінгер-парк.

Засідання зірвали. Бєлякова провели   на Схід

У п’ятницю, 14 листопада, сесія так і не розпочалася: попрацювати цього погожого дня згодилися тільки 27 народних обранців. На те, що і в інших «заговорить совість», присутні чекали півгодини, але... За словами журналіста Павла Федаки, в сесійній залі вкотре має місце демонстрація неповаги з боку депутатів і стала тенденція запізнюватися, що вкорінилися при Щадеєві, тому слід би оприлюднити списки відсутніх.

КШЕП і ККП підвищили тарифи

У середу виконком Ужгородської міської ради ухвалив рішення «Про тарифи на ритуальні послуги з поховання», підвищивши тарифи на ритуальні послуги з поховання більше ніж на 18 %.

Ужгородці дихають смогом

Концентрація оксиду азоту у 3,5 разу вища гранично допустимої.

Закарпатська журналістка працювала власкором на міжнародному конкурсі «Little miss word 2014»

На 14-му Міжнародному дитячому фестивалі культури і мистецтв «LITTLE MISS WORD 2014», який відбувся у Туреччині (Анталія), спеціальним кореспондентом для телеканалів «ZIK», «ТРК Львів», «Гумор-TV» та телевізійного центру «Кадрики» була студентка 5-го курсу відділення журналістики філологічного факультету УжНУ Діана Фуско.

В Ужгороді молилися «Пам’яті польського солдата» та освятили хрест із польською символікою

Минулої суботи польська спільнота зібралася біля цвинтаря Першої світової війни, поруч із кардіодиспансером в Ужгороді, аби здійснити спільну молитву «Пам’яті польського солдата».

Наступний тиждень стартує із сесії Ужгородської міськради

Сьогодні мала відбутися "кадрова" сесія Ужгородської міської ради. ВОна була зірвана через недостатню кількість депутатів.

Як визначити, чи нормально функціонує організм

Три основні ознаки, які сигналізують ослаблення імунної системи.

В Ужгороді відзначать річницю Революції гідності

21. листопада, о 15:00   в місті Ужгороді на пл. Театральній відбудеться відзначення першої річниці "Революції Гідності" (Євромайдану), та шанування пам'ять загиблих під час цих подій.

На сесії міськради ледь не задавили жінку?

Під час сьогоднішньої сесії Ужгородської міської ради   постраждала жінка. Справою зайнялася   міліція.

Громадська організація "Кардинальні зміни" пропонує план дій для ужгородських депутатів

Ми, свідомі громадяни Ужгорода, молода генерація суспільства, звертаємося до мешканців у зв’язку з тим, що в місті не виконуються обіцянки, не відбуваються реальні зміни після завершення революції гідності.

Мукачівець Артем Коханий загинув у АТО

"Майор Коханий Артем Миколайович, заступник коменданта Мукачівської оперативної бойової комендатури. Родом із м. Суми. Штатний контрактник. Сьогодні вночі.Вічна пам"ять!".

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат