Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-14') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 18880, 20

Що їсти, аби не мати герпесу на губах (ВІДЕО)

Радить дієтолог Оксана Скиталінська: продукти проти герпесу на губі.

Футбол. Збірна України приймає Литву в Києві

Після матчу з Люксембургом Україна зіграє товариський матч із Литвою. Після 4-го туру у відборі до Євро-2016 обидві збірні знаходяться приблизно в однаковій турнірній ситуації.

Ситуація на країнсько-російській ділянці кордону 18 листопада


Підрозділи Держприкордонслужби здійснюють охорону українсько-російського кордону та лінії розмежування між силами АТО та бойовиками  в умовах напруженої обстановки.

Представники британських вузів провели семінари і майтер-класи у Києві (ФОТО)

15 листопада в київському Національному музеї імені Т. Шевченка відбулась GREAT Higher Education Day – спеціалізована виставка-зустріч з представниками провідних вищих навчальних закладів та коледжів довузівської підготовки Великої Британії.

Кого з міліціонерів люструватимуть на Закарпатті

Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков підписав наказ про люстрацію.

29 земельних ділянок Закарпаття виставлено на торги

Йдеться про земельнві ділянки сільськогосподарського призначення державної власності, права оренди на які будуть виставлені на земельні торги. На Закарпатті 29 ділянок загальною площею 758,4426 призначені для ведення товарного с/г виробництва і сільського господарства.

Юний білківчанин Володимир Горзов завоював перше місце на турнірі у столиці

Учень 6-А класу Білківської ЗОШ №2 І-ІІІ ступенів Володимир Горзов другого листопада взяв участь у всеукраїнському турнірі з боксу серед молоді, який проходив у Києві.

ФОТОФАКТ: У Закарпатті зацвіла сакура

У закарпатському Мукачеві аномальне явище - зацвіла сакура.

Ужгородський депутат Буланов: "Відсутність міського керівництва — це спроба показати, "ко ґазда""  

Депутат Ужгородської міської ради Ростислав Буланов вважає, що політична ситуація   у місті – це наслідок того, що «одна дуже відома закарпатська сім`я вирішила втілити в Ужгороді свої амбіції».

У Перечині ледь не зупинилася робота апарату штучного дихання, на якому перебувала людина (ФОТО)

Рятувальники забезпечили безперебійну подачу електроенергії для роботи апарату штучного дихання в хірургічному відділенні Перечинської районної лікарні під час відключення електропостачання.

Суд поновлює на посадах казнокрадів – громада збирається на протест

Особи, які збагачувалися на численних тіньових схемах, не полишають спроб залишитися при владі навіть після Революції Гідності і «перезавантаження» влади. Саме такі реалії в нашому краї…

Балога просить Порошенка створити для нього нове міністерство

Віктор Балога спонукає Президента України Петра Порошенка створити під нього ще одне Міністерство під назвою Міністерство оборонної промисловості. Про це закарпатський нардеп написав на своїй сторінці у мережі «Фейсбук».

Озброєний російський бойовик впритул підібрався до очільника Луганщини Геннадія Москаля

Во время рабочей поездки председателя Луганской ОГА Геннадия Москаля в Крымское Новоайдарского района, украинские военные обезвредили российского наемника. Об этом сообщает пресс-служба губернатора.

В Угорщині - протести проти "друга Кремля" Орбана. Штурмували парламент (ДОПОВНЕНО)

Минулої ночі в столиці Угорщини відбувся багатотисячний мітинг, мали місце спроби штурмувати будівлю Парламенту.
Про це повідомляють угорські та світові ЗМІ.

Громадська рада Ужгорода збирає гроші, аби судитися з Водоканалом

Громадська Рада Ужгорода судиться у Києві за тарифи Водоканалу. 20 листопада в Києві відбудеться судове засідання по тарифах на воду.

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

На календарі вівторок, 18 листопада. Нехай вже з першим ковтком ароматної кави до вас прийде відчуття затишку і спокою. Не нервуйтеся через дрібниці, у житті багато прекрасних речей, які викликають тільки хороші враження. Гарного дня і смачного кавування!

Дзюдо. 10 медалей здобули юні закарпатці на турнірі у Словаччині

15 листопада в Словаччині пройшов міжнародний турнір з дзюдо серед дітей. Ужгородську ДЮСШ №1 представляли 18 борців. 10 спортсменів повернулися додому з нагородами.

Опозиція не буде займатися закулісними іграми з владою, - Вілкул

Що думає про новий склад Кабміну лідер опозиційного блоку Олександр Вілкул, і які шляхи з виходу з кризи пропонує - в інтерв'ю з політиком.

Чемпіоном у Першій лізі стала команда з західної зони

У стиковому поєдинку кращих команд західної та східної зони «В. Бийгань» перемогла рахівські «Карпати» з рахунком 3:0. Матч проходив у Вишково.

Ужгородські "Карпати" поступилися шведському "Хоору 65" в першому матчі ІІІ-го раунду Кубку ЄГФ

У суботу ужгородські гандболістки спробували поборотись за перемогу зі шведським Хоор 65, в першому матчі ІІІ-туру Кубка ЄГФ.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат