Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-14') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 18820, 20

Вілкул: Коаліціада закінчиться інтригою

«Нові Помаранчеві», як і старі «помаранчеві» патологічно не здатні працювати один з одним і вся ця коаліціада закінчиться новими конфліктами, інтригами, ігноруванням інтересів народу і ще великим економічним спадом. Про це сказав Олександр Вілкул, один з лідерів Опозиційного блоку, в ефірі телеканалу «Інтер».

Чопська митниця цікавиться, що можна побудувати з презервативів

Замість будівельних матеріалів митники виявили одяг, автозапчастини та презервативи

Андріїв - це своєрідна бізнес-угода... Таке собі ЗАТ «Ужгородська міськрада», - політолог

На останній сесії Ужгородської міської ради депутати обрали секретарем ради та в. о. мера Ужгорода колишнього регіонала Богдана Андріїва. «За» проголосували 40 депутатів із 41.

Сьогодні з Ужгорода до монастиря у Домбоках відправиться хресний хід

Вже традиційний хід розпочне свою подорож 21 листопада о 22.00

Ужгород відзначає День Гідності та Свободи

Сьогодні, 21 листопада, в Україні відзначають День Гідності та Свободи. Свято в Україні відзначається вперше на честь початку цього дня двох революцій: Помаранчевої революції (2004 року) та Революції Гідності (2013 року).

Ужгородська міськрада залишилась без «Батьківщини» – фракцію ліквідовано

Ужгородська міськрада залишилась без «Батьківщини» – фракцію ліквідовано Про це інформують “Трибуну” джерела в центральному апараті партії.

Ужгородщина втратила на Сході ще двох своїх синів

На Закарпаття знову прийшла смерть зі Сходу…

Угорський Червоний Хрест подарував закарпатцю надсучасний інвалідний візок

20 листопада Берегівська районна організація Товариства Червоного Хреста вручила Аладару Габору електричний інвалідний візок.

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Сьогодні п’ятниця, 21 листопада. Цінуйте свободу і майте власну гідність. Нехай за жодних обставин не опускаються руки. Зустрічайте ранок у доброму гуморі, заряджайтеся ароматною кавою і впевнено вирішуйте важливі справи. Вдалої вам п’ятниці й хорошого відпочинку на вихідних!

Районний футбол. Огляд-аналіз 10-го туру вищої ліги Виноградівського району

У дорослих приємно здивували залізничники.
Загальна статистика. Неповний ігровий день був дуже хорошим для господарів, які хоча й показали дуже слабку результативність – 2 голи за поєдинок (при середній за десять турів – 2.71 за гру) та при цьому здобули 100 % залікових очок (при середньому показнику за десять турів – 75.4 %),

Чемпіонат Закарпаття. Огляд-аналіз 18-го туру вищої ліги

У дорослих один новий рекорд.
Загальна статистика. Ігровий день був чудовим для господарів, які повторили абсолютний рекорд 16-го туру із набраних залікових очок – 100 % (при середньому показнику за вісімнадцять турів – 67.6 %). Та встановили свій новий рекорд результативності – 5.5 гола за поєдинок (при середній за вісімнадцять турів – 2.15 за гру).

Чопські митники виявили понад 326 тис. одиниць контрабанди

Декілька тижнів знадобилось експертам Ужгородського управління з питань експертизи та досліджень СЛЕД Міндоходів для ідентифікації різноманітної продукції, яку намагались ввести до України під виглядом будівельних матеріалів.

Як харчуватися, щоб не впадати у депресію (ВІДЕО)

Крупи та зерновий хліб знімають напругу та дають відчуття емоційного благополуччя.

Гандбол. "Карпати" - "Хоор"

В суботу відбудеться матч-відповідь ІІІ-го раунду Кубка ЄГФ між командами "Карпати" та "65 Хоор". Обслуговуватимуть матч арбітри з Кіпру Georgios Panayides та Marios Andreou. Делегат ЄГФ - Antonis Hadjinikolaou (Греція).

Фото ужгородки Вікторії Німець визнали кращим на сайті, що аналізує світові конкурси краси

Про це написала Вікторія Німець на власній сторінці у соцмережі Фейсбук.

Дитячий футбол. Як нащадки козаків лобду ганяли

Пропонуємо вашій увазі невеличкі огляди двох поєдинків фінальних змагань між дитячо-юнацькими футбольними школами увіковій категорії 2003-2004 років народження. Обидва поєдинки відбулись на стадіоні в селі Сільце в неділю 16 листопада, де за їх перебігом спостерігало близько сотні глядачів.

Третім в.о міського голови Ужгорода обрано Богдана Андріїва

Тимчасовим головою міста і секретарем Ужгородської міської ради обрали Богдана Андріїва.

Японія готова інвестувати в проекти   енергозбереження   на Закарпатті

На Закарпаття з робочим візитом прибув Надзвичайний і Повноважний Посол Японії в Україні Шігекі Сумі.

Семаля відправили у відставку і пропонують обрати Андріїва

В Ужгороді тривають мерські баталії. Депутати попри "замінування" будівлі міськради   продовжили сесію після огляду будівлі піротехніками.

Carlsberg запрошує художників до участі у мистецькому проекті

Відкрито прийом заявок для участі в V міжнародному конкурсі портретів «Portrait Now!» – Brewer JC Jacobsen's Portrait Award, премія імені пивовара Я. К. Якобсена. У цьому році, крім талановитих художників із різних країн світу, у конкурсі зможуть взяти участь і портретисти з України.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат