Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-14') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 18740, 20

Нова форма податкової накладної з ПДВ буде з 1 грудня

Оновлена форма податкової накладної та Порядок її заповнення затверджені наказом Міністерства фінансів України від 22 вересня 2014 року № 957 та набудуть чинності з 1 грудня 2014 року.

"Закарпаттяобленерго" докупили росіяни

УМВБ фінансова компанія "Фаворит" викупила 25% акцій ПАТ "Закарпаттяобленерго" за 255 млн грн.

Футболістам «Севлюша» вручили бронзові медалі

У ресторані «Виноградів» цього вівторка урочисто нагороджували та вшановували бронзових призерів обласної футбольної першості у вищій лізі – гравців та тренерський штаб ФК «Севлюш». З такої нагоди сюди прибули перший заступник голови федерації закарпатського футболу Іван Дуран та голова комітету першої ліги цієї громадської організації Віктор Качур.

Дзюдо. На міжнародному турнірі в Польщі ужгородці здобули сім медалей

22 листопада у місті Кросно (Польща) відбувся міжнародний турнір з дзюдо серед дітей різного віку. Турнір зібрав близько 400 учасників зі Словаччини, Сербії, Румунії, Чехії, Угорщини, Польщі, Німеччини та України.

Ужгородці зібралися перед мерією проти Погорєлова (ПРЯМА ТРАНСЛЯЦІЯ)

Віктор Погорєлов, який повернувся на посаду мера Ужгорода через 9 місяців через суд, сьогодні дає прес-конференцію. Тим часом перед мерією зібралися ужгородці, незадоволені таким рішенням.

Щадей збирає депутатів проти Погорєлова, а ужгородці - мітинг

"Ужгород вставай!!!   Погорєлов сидів 7 років у в'язниці за хабар. Суд повернув нам зека!", - йдеться у повідомеленні спільноти "Євромайдан Ужгород" у соцмережі Фейсбук.

Повернутий мер Ужгорода не забиратиме зарплати за 8 місяців

Мер Ужгорода Віктор Погорєлов, якого повернули на посаду через суд, розповів, що останні 9 місяців з часу свого відсторонення від посади займався домашнім господарством.

Погорєлов себе винним не вважає

Погоєлов обіцяє не йти на на наступні вибори. Каже, що депутатам, які його знімали, погрожували автоматами.

Уже знов мер Ужгорода: Віктор Погорєлов розкаже про резонанс у локальній політиці

У середу, 26 листопада, о 14.00 в Ужгородському прес-клубі відбудеться прес-конференція екс-мера Ужгорода Віктора Погорєлова.

ВІДЕО: Як у Закарпатті крадуть електроенергію

Прес-служба ПАТ "Закарпаттяобленерго" поширило серед ЗМІ відео   сюжет журналістів "21 каналу" про крадіжку електроенергії.

ОФІЦІЙНО: Міндоходів розповіло, як люструватимуть у Закарпатті

Офіційне повідомлення від Головного управління Міндоходів у Закарпатській області.

12 людей потрапили у ДТП у автобусі в Ужгороді (ФОТО)

Вчора, 25 листопада, о 22.40 на пункт зв’язку оперативно-рятувальної служби Закарпатської області повідомили про дорожньо-транспортну пригоду, що виникла на вул. Собранецькій (об’їзна дорога) в Ужгороді.

Сьогодні у Закарпатті ховають героїв АТО

За уточненою інформацією військових, прощання з Ігорем Розлуцьким розпочалося з 11.00 біля обласного драмтеатру імені братів Шерегіїв.

Судове рішення розворушило зміїне кубло в Ужгородській міській раді

Використовуючи громадський осуд судового рішення, політичні зміюки очолювані запроданцем Щадеєм кинулися рятувати щойно вибудовану корупційну піраміду…

Книгу про моду 1894 року вилучили в українця на кордоні у Закрпатті  

У ніч з 25 на 26 листопада на митний пост «Тиса» Чопської митниці Міндоходів заїхав українець на вантажопасажирському мікроавтобусі «Mercedes-Benz 313D».

Закарпатка може сісти на 10 років через вбивство свого чоловіка

Днями у с. Загаття, що на Іршавщині, сварка між подружжям закінчилась трагедією – чоловік, якого 43-річна жінка вдарила ножем в ногу, помер у приймальному відділенні Іршавської РЛ від значної втрати крові.

"Закарпатгаз" пояснив, чому ужгородцям у квитанціях завищують тарифи

Ужгородцям усе частіше приходять рахунки за блакитне паливо з завищеними цифрами.

Кіно в Ужгородській міськраді триває: Щадей збирає підписи проти Погорєлова

Екс-виконуючий обов’язки мера Ужгорода, нині – депутат міської ради Віктор Щадей заявив, що починає збір підписів для проведення позачергової сесії міської ради з питання про відставку нового старого мера Ужгорода Віктора Погорєлова.

Експерт: Погорєлов уже може керувати Ужгородом

Щойно Ужгородським міжрайонним судом скасовано рішення міської ради про дострокове припинення повноважень мера Ужгорода Віктора Погорєлова.

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

На календарі середа, 26 листопада. Цінуйте те, маєте і насолоджуйтеся радісними ранками з ароматом улюбленої кави. Нехай всі справи розпочинаються з легкої руки і додають вам впевненості у власних силах. Вдалої середи і смачної кави!

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат