Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-14') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 18720, 20

З електронним цифровим ключем – ще 14 тисяч закарпатців

З початку 2014 року в Закарпатській області відділи реєстрації користувачів Акредитованого центру сертифікації ключів ІДД Міндоходів видали майже 14 000 сертифікатів відкритого електронного ключа.

Сумо. Євген Прозор переможець Кубка світу

У Мінську всередині листопада пройшов Кубок світу із сумо. В змаганнях взяли участь 80 спортсменів з 14 країн. Наша збірна привезла з турніру 13 нагород в індивідуальних змаганнях та дві в командних.

КРОТОН закликав закарпатську владу не пускати краян на війну

Заява закарпатської патріотичної організації "КРОТОН"

У міністри просувають головного фігуранта скандалу з відмивання $160 млн

Боротьба з корупцією у нашій державі знову підозріло починає нагадувати пріснопам’ятні часи Віктора Януковича, коли чиновники крали і "боролися" на телекамери.

#"Яценюкеффективнийпрем’єр" "капіталізував" друга на 11 млрд грн

Падіння курсу гривні - це далеко не єдиний наслідок популязму і відсутності реформ, вважає Михайло Бродський. Подаємо текст мовою оригіналу.

Провідні паби України пройшли акредитацію Guinness

ТМ Guinness визначила паби України, які відповідають міжнародним вимогам наливу пінти знаменитого стаута. Паби, що пройшли перевірку, нагороджені відзнаками, що підтверджують почесну акредитацію Guinness.

Першу в Україні концепцію інноваційного університету розроблять в УжНУ

Дворічний проект «Інноваційний університет – інструмент інтеграції у європейський освітній і науковий простір» вартістю 35 тисяч євро розпочнуть реалізовувати з січня 2015 року.

ТОП-3 ефективні поради для вгамування паніки і хвилювання

Відчувати хвилювання, паніку або занепокоєння властиво як чоловікам, так і жінкам. Пропонуємо вам пості і корисні вправи проти хвилювання і паніки.

Московський патріархат розпалює конфлікт в Україні, - Ватикан

У Ватикані з 18 по 21 листопада проходить пленарна сесія Папської Cовета сприянню християнської єдності, де, зокрема, обговорять питання участі Московського Патріархату в конфлікті на сході України, що є величезною небезпекою для екуменізму.

Буде оновлено "туристичний"   структурний підрозділ Закарпатської ОДА

Розвитком туризму в Закарпатській ОДА має опікуватися окрема структура, в якій дбатимуть про перспективи цієї справи, а не тільки збиратимуть статистику, як це було раніше.

Перше засідання нової Ради (ПРЯМА ТРАНСЛЯЦІЯ)

Сьогодні триває перше засідання новосформованої Верховної ради восьмого скликання.

88 закарпатців хворі на СНІД (ОФІЦІЙНО)

У Закарпатській області налічується 357 людей з ВІЛ-інфекцією. Про це сьогодні, 27 листопада, під час прес-конференції повідомив головний лікар Центру профілактики   ВІЛ і СНІДу Іван Миронюк.

В Ужгороді виступить словацький джаз-фолк-гурт «PaСoRa Trio»

Генеральне консульство Словацької Республіки запрошує на концерт джаз-фолк групи «PaСoRa Trio»,
який відбудеться 3 грудня, о 18.30, в Закарпатській обласній філармонії (м. Ужгород, пл. Театральна, 10). Вхід вільний.

Два закарпатці - з Міжгір’я і Мукачева загинули в АТО (ФОТО)

На жаль, у закарпатському військкоматі підтвердили інформацію про двох загиблих закарпатських вояків.

Заступник мера Ужгорода Шафарь натякає на розпуск Ужгородської міськради

"Депутатський корпус Ужгородськоі міської ради ініціює зустріч з громадою Ужгорода. Орієнтовно завтра, у п'ятницю, о 12.00 у великій залі Ужгородської міськради. Запрошуються усі бажаючі з ужгородською пропискою", - пише заступник мера Ужгорода Ярослав Шафарь на своїй сторінці у Facebook.

60 тисяч закарпатців одержали закордонні паспорти за 9 місяців

26 листопада відбулася колегія ГУ ДМС України в Закарпатській області, на якій аналізували результати роботи підрозділів за 9 місяців   цього року.

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Сьогодні четвер, 27 листопада. Нехай зранку вас супроводжують лише позитивні думки, які сприяють реалізації всіх задумів. Легкого вам прокидання з ароматною кавою, бажаних людей поруч. Вдалого четверга і корисних справ сьогодні!

Як "Закарпатгаз" виписує квитанції про оплату

Газопостачальне підприємство зобов’язане проводити не менше ніж один раз на шість місяців контрольне зняття показань лічильників газу у споживачів відповідно до затверджених графіків.

СБУ: сепаратисти готували на Закарпатті проголошення "Підкарпатської Русі"

Служба безпеки України виявила групу осіб, яка за завданням російських спецслужб готувала на Закарпатті проголошення "народної республіки" - так званої "Підкарпатської Русі".

Карате. Роберт Мартин став бронзовим призером на Чемпіонаті України

22-23 листопада у Чернівцях відбувся Чемпіонат України серед дорослих, молоді до 21 року, кадетів та юніорів.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат