Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-14') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 18700, 20

80 % апарату закарпатської   міліції можуть скоротити

80 % працівників апарату Закарпатського обласного управління МВС можуть скоротити внаслідок реформи, підготовленої фахівцями «Реанімаційного пакета реформ», які спільно з Центром політико-правових реформ розробили нову концепцію реформування правоохоронних органів. Це перший за часи незалежності України проект змін міліції, який містить думку громадськості, а не опирається, як раніше, лише на бачення МВС чи РНБО.

Якими хочуть бачити кордони прості люди?

В угорському місті Ніредьгаза в рамках проекту «Кордони очима людей» програми Європейського інструмента сусідства і партнерства (ЄІСП) «Угорщина—Словаччина—Румунія—Україна» відбулася міжнародна науково-практична конференція «Система соціологічного забезпечення транскордонного співробітництва».

Закарпатці нарікають на завищені рахунки за спожитий газ

На Закарпатті зафіксовані випадки завищення обсягів споживання газу. Мало того, що блакитне паливо цього року недешеве, ще й ціни за користування неправомірні.

Ужгород матиме свій сайт, аудіогід та віртуальний тур

Ужгород врешті матиме свій справжній, системний, функціональний і красивий сайт, завдяки якому про найзахідніший обласний центр буде легко дізнатися українським та іноземним мандрівникам.

Суд повернув Погорєлова   в мерське крісло

Ужгородці жити краще не стали, зате можуть споглядати «шоу мерів».

В Європу на святкові ярмарки. Що необхідно знати при перетині кордону

Починаючи з листопада й протягом січня у Європі організовуються чимало святкових ярмарків, а в магазинах – розпродажі, різного роду акції та знижки.

Яценюк гальмує малий прикордонний рух з Румунією для мешканців 4 районів Закарпаття

2 жовтня 2014 року прем’єр-міністри України і Румунії - Арсеній Яценюк та Віктор Понта підписали угоду про малий прикордонний рух між країнами.

На Закарпатті збиралися захопити місцеві органи влади, військові склади тощо

СБУ викрила групу осіб, яка за завданням російських спецслужб готувала створення в регіоні чергової штучної «народної» республіки випробуваним Кремлем способом – шляхом примусової «федералізації» України.

Російську журналістку затролили у соцмережах через "побиття"

Українські користувачі соцмереж відповіли зливою жартів на істерику російських ЗМІ щодо "побиття" журналістки каналу LifeNews.

На Закарпаття можуть потрапити в’язні зі Сходу

Обласна установа виконання покарань передбачена на понад півтисячі ув’язнених.

6800 гривень штрафу заплатить закарпатець за імітацію цигарки для дітей

Сьогодні торговельні прилавки, як на території Закарпатської області, так і всієї країни загалом, насичені широким асортиментом товарів для дітей.

У Закарпатті обрали кращу студентку (ФОТО)

Традиційний конкурс «Кращий студент» відбувся на Закарпатті ушосте. За звання найкращого цьогоріч змагалися 9 учасників:

Закарпатці з угорцями вчилися запобігати паводкам (ФОТОРЕПОРТАЖ + ВІДЕО)

27 листопада, в с. Пийтерфолво Виноградівського  району відбулась українсько –угорська зустріч з питань покращення протипаводкового захисту населених пунктів Закарпатської області.

Ужгородська Федерація єдиноборств виступає проти активіста Світлика

"Позиція Ужгородської Федерації Єдиноборств щодо псевдоактивістів" — текст під таким заголовокм був розповсюджений у медіа. Публікуємо текст.

Сьогодні закарпатці зобов’язані сплатити ПДВ

Термін сплати з податку на додану вартість за жовтень 2014 року припадає на 30 листопада для платників з базовим податковим (звітним) місячним періодом.

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

На календарі п’ятниця, 28 листопада. Наповнюйте морозний ранок ароматом свіжозвареної кави. Постарайтеся якомога швидше налаштувати себе на роботу, аби успішно допрацювати важливі справи. Тепла вам і затишку у п’ятницю, й хорошого відпочинку на вихідних!

Білу Церкву та Сігет поєднає міст

Делегація Закарпатської області   в четвер побувала в румунському місті Сігет- Мармацієй.

Як радянські окупанти нищили закарпатських угорців та німців

Релігійний сайт "Кредо" розповів про те, як радянські окупанти відразу після війни влаштували терор проти етнічних закарпатських угорців та німців, влаштувавши так звані "Маленькі роботи".

Обласна влада просить активістів допомоги у вирішенні   екологічних проблем Закарпаття

В Закарпатській ОДА закликають громадських активістів – небайдужих закарпатців – тісніше і дієвіше співпрацювати з владою у різних сферах, у тому числі і стосовно екологічних проблем краю.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат