Депутати Верховної Ради пропонують ввести кримінальну відповідальність за подвійне громадянство

admin 12.10.2016 09:47 ПОДІЇ

Народний депутат України від "Радикальної партії" Ігор Мосійчук на своїй сторінці у Фейсбуці повідомив про можливу підготовку законопроектів щодо позбавлення українського громадянства осіб які набули громадянство інших країн

Народний депутат України від "Радикальної партії" Ігор Мосійчук на своїй сторінці у Фейсбуці повідомив про можливу підготовку законопроектів щодо позбавлення українського громадянства осіб які набули громадянство інших країн та введення кримінальної відповідальності за подвійне громадянство.

Однією з причин політик називає масова роздача паспортів Російської Федерації і відповідно створення п’ятої колони, яка передувала окупації Криму і розв’язанню війни на Донбасі.

Також Ігор Мосійчук у своєму дописі згадав і про Закарпаття. "Наразі маємо факти масової видачі угорських паспортів на українському Закарпатті, румунських та молдовських на Південній Буковині і навіть польських на Волині та Західній Україні", – написав нардеп.

"Наразі я, з групою експертів працюю над удосконаленням чинного вітчизняного законодавства у цій частині", – стверджує Ігор Мосійчук.

PMG.ua

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат