Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-14') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 18780, 20

293 ділянки виділили закарпатцям-учасникам АТО

На сьогодні, за даними Державного агентства земельних ресурсів, в Україні зареєстровано 12061 заява учасників АТО на отримання земельних ділянок. Щодо них прийнято 5113 рішень про надання дозволів на розроблення проектів землеустрою.

Що з’їсти, аби зігрітися (ВІДЕО)

У зимовий період потрібно пити більше теплої рідини, зокрема чай з імбирем та корицею, чай з молоком та какао.

Українці вже куштують преміальне пиво від баварського König Ludwig (ФОТО)  

Компания Carlsberg Ukraine начала дистрибуцию немецкого премиального пива König Ludwig. С октября 2014 года в крупнейших супермаркетах страны появилось сразу две новинки от легендарной баварской пивоварни – König Ludwig Dunkel и König Ludwig Weissbier Hell.

Москаль просить про відпочинок на Закарпатті для луганських дітей

До керівництва Закарпаття з офіційним листом звернувся очільник Луганської ОДА Геннадій Москаль. Він просить про сприяння в організації новорічно-різдвяних канікул дітям (віком від 10 до 15 років) із зони АТО, з метою відпочинку та ознайомлення з історією та традиціями Закарпаття.

Солодке може спровокувати депресію, стрес і тривогу

Надмірне вживання солодощів може нашкодити психіці.

Литва розпочинає постачання озброєння в Україну – Порошенко

Влада Литви пообіцяла розпочати постачання озброєнь до України вже ближчим часом.

В Артемівськ поїхала допомога із Закарпаття

Вантаж допомоги нашим військовим і прикордонникам, який складається із трьох каміонів з лісом для будівництва вантажів, дровами, питною водою, а також "буржуйками", генератором, теплим одягом та іншим потрібним воякам речами від волонтерів, починає розвантажуватися поблизу зони АТО.

Ужгородські котики на Міс Кіс - 2014 (ФОТОРЕПОРТАЖ)

Вчора, 23 листопада у ПАДІЮНі, в Ужгороді відбулася традиційна виставка-конкурс "Міс Кіс шоу - 2014".

Сигарети на 4600 євро хотіли перевезти через Закарпаття

19 листопада на митному посту «Ужгород» припинено спробу цигаркової контрабанди. На той момент здійснювався підрахунок виявлених тютюнових виробів та документувалось порушення митного законодавства.

Закарпатські угорці вшанували пам'ять жертв сталінських репресій(ФОТО)

22 листопада закарпатські угорці вшанували пам'ять жертв сталінських репресій на території меморіального комплексу, у м. Свалява.

Як в Ужгороді готують телячу корейку з червоним перцем Розе (ФОТО, ВІДЕО)

Готуємо “Телячу корейку з червоним перцем Розе під вершковим соусом із білими грибами” з РІО. Локація — гостинний двір "Чарда". Кулінароному мистецтву вчать кращі кухарі цієї ресторації.

У Закарпатті з’ясовують причини пожежі у церкві Московського Патріархату (ФОТО)

23 листопада, о 13.26, за наразі невстановленої причини загорілася кам’яна церква «Святої Покрови» Української Православної Церкви Московського Патріархату, що знаходиться у с. Костева Пастіль Великоберезнянського району.

Що робити закарпатським продавцям, якщо покупці повертають товар

Помилково пробили чек або повертається товар – як діяти?

Великий вантаж допомоги відправився із Закарпаття до військових в АТО (ФОТО)

Це перший настільки масштабний вантаж допомоги нашим воякам в зону АТО в координації із Радою волонтерів Закарпаття, що недавно створена в краї.

Тотальна безграмотність в ужгородських кафе (ФОТОФАКТ)

Закарпатські користувачі мережі Facebook часто публікують фото вивісок й оголошень, де видно таки брутальну безграмотність.

ФОТОФАКТ: Дівчинка і її квіточки з бісеру

Багатьом ужгордцям відома дівчинка, яка гуляє центром Ужгорода з власноруч зробленими з бісеру квітами.

Ужгородські волонтери пригощали млинцями, чаєм і пряниками, аби допомогти воякам (ФОТО)

Вчора, 22 листопада, у центрі Ужгорода палали свічки. Це День пам'яті жертв голодомору і політичних репресій. Водночас - це День Соборності та Свободи в Україні, річниця початку Помаранчевої революції. Також у ці дні торік стартував Євромайдан.

У Закарпатті новий лісовий начальник

Чи зможе він вивести на чисту воду лісогубів.

Гандбол. «Карпати» вибувають з Кубка ЄГФ

В суботу, 22 листопада, в Ужгороді на спортивному майданчику «Карпати Арена» відбувся матч у відповідь 3-го раунду Кубка ЄГФ між ужгородськими «Карпатами» та ГК «65 Хоор». Після першого поєдинку «Карпатам» потрібно було відіграти від шведського клубу різницю у 9 голів. Це майже вдалося зробити. «Карпати» перемагають в Ужгороді, але за підсумками двох матчів до 1/16 Кубка проходить «65 Хоор».

Футбол, УПЛ. «Говерла» здобуває очко у Дніпропетровську

У матчі з «Дніпром» «Говерла» ефективно оборонялася і шукала вдачу в контратаках. Часто вони були небезпечними для господарів поля. В одній із них на 82-й хвилині після дальнього удару М’якушка, дніпропетровців урятувала штанга. Відразу після цього за неспортивну поведінку Калініч отримав другу жовту картку і «Дніпро» залишився у меншості. «Говерла» стала більше грати на полі суперника, але рахунок не змінився — 1:1.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат