44 закарпатські підприємці отримали фінансування для розвитку свого бізнесу

admin 19.09.2016 12:21 СОЦІО

Вже 44 підприємці Закарпаття отримали фінансування для розвитку бізнесу   за підтримки сервісу «КУБ». Таким чином, створюються нові робочі місця, а бізнесмени отримують можливість розвивати свій бізнес та отримувати інструменти для розширення.

Новий унікальний сервіс “КУБ” пропонує українцям інвестувати кошти у вітчизняний бізнес та надає можливість малим підприємствам і дрібним підприємцям отримати надійне та стабільне джерело фінансування.
Щоб стати учасником національної програми «Країна підприємців», достатньо зареєструватися на сайті програми Куб
  Підприємці можуть тут отримати фінансування в розмірі 50–300 тис. грн на строк до року.

Серед проектів, які на сьогоднішній день заявлені в сервісі «КУБ», переважають малі підприємства та підприємці, що займаються виробництвом та продажем товарів. На разі кожен може інвестувати у такі закарпатські бізнес-проекти, як аптека ПП Цоклан із м. Сваляви.

Одним із лідерів малого бізнесу Закарпаття, якому вдалося залучити максимальну суму коштів протягом двох тижнів є фермерське господарство “Плеша”. “Я приватний підприємець. Працюю у бізнесі вже десять років, займаюся фермерським господарством, вирощую зернові культури: кукурудзу, пшеницю, квасолю, розповідає власник Василь Плеша. - Наразі планую розвивати свій бізнес. Я придбав необхідне обладнання для обробки зерна, тепер необхідні кошти для його технічного обслуговування”.

Сьогодні в Україні розгортається перша загальнонаціональна програма розвитку малого бізнесу «Країна підприємців», що допоможе всім охочим почати свою справу, а підприємцям залучати доступні мікрокредити та користуватися безкоштовними консультаціями та допомогою спеціалістів.

admin


За матеріалами прес-служби Приватбанку у Закарпатській області

ТЕГИ : бізнес

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СОЦІО

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат