Сергій Ратушняк: Європа нас послала

admin 16.09.2016 14:22 ПОДІЇ

Сергій Ратушняк: "Європа нас послала до всіх донбаських чортів. Як і сто років тому, коли проголошену державу Україна дали з'їсти жидобільшовикам з Маскви (під керівництвом Вільгельма Кайзера), так і в Будапешті, коли вкрали в злодія Кучми 1721-ну українську ядерну боєголовку"

"Європа нас послала до всіх донбаських чортів. Як і сто років тому, коли проголошену державу Україна дали з'їсти жидобільшовикам з Маскви (під керівництвом Вільгельма Кайзера, так і в Будапешті, коли вкрали в злодія Кучми 1721-ну українську ядерну боєголовку, так і зараз - заради можливості свій європейський мотлох і харчі продавати нафтогазовій орді-Московії — злили і здали Україну. Попередньо підписавши пухлими ручками клептомана Пеці кабально-бандитський "Договір про асоціацію з Європейським Союзом". В якому кожний пункт і рядок - проти інтересів нашої Держави Україна. Залишились американці, які не можуть припустити об'єднання німецьких технологій і російської сировини.
Що робити.
1.Негайно - сьогодні ж - ввести візи до всіх країн ЄС. До введенне безвізу для нас.
2.Денонсувати грабіжницький, руйнівний для економіки нашої країни, так званий Договір про асоціацію з ЄС.
3. Визнати Крим і частину захопленого Донбасу тимчасовоокупованим і проголосити про готовність чекати від трьох хорватських до 45-ти німецьких років до поновлення території. Бетонна стіна, і жодних економічних стосунків.
4.Росію оголосити агресором, ввести військовий стан на сході, перекрити транзит газу, нафти, аміаку та іншої сировини РФ, що фактично формує бюджет РФ на 60%.
5. Націоналізація всіх підприємств і фінустанов РФ (або з будь-якою часткою грошей РФ).
6. Націоналізація всіх обленерго, Облгазів, металургійних, хімічних підприємств і сировинних галузей.
7. Націоналізація всіх банків, страхових і лізингових компаній.
8. Націоналізація всіх центральних ЗМІ.
9. Націоналізація всіх юридичних осіб і власності за участю офшорних компаній.
За право транзиту РФ зобов'язати по передплаті придбати всі товари українського походження, на які роками накладено ембарго.
10. Арешт з конфіскацією всіх осіб, що підтримували окупаційний курс Кремля.
11. Законодавчо визнати всі культові християнські споруди і заклади на території України - власністю Єдиної помісної Церкви християн України. Церква починає платити податки, а не продовжувати грабувати.
Ці заходи дозволять за місяць потроїти зарплати і пенсії. Потроїти оборонне замовлення на всіх заводах ВПК України.
Поновити виробництво ядерної зброї. Ввести смертну, публічну кару за будь-яку діяльність, що спричинила чи могла спричинити шкоду державним інтересам, суверенітету, територіальній цілостності.
Слава Україні! Прошу підтримати і вимагати від ВРУ і Президента цих кроків. Якщо ж ні - негайні перевибори на всіх рівнях з правом голосу ВИКЛЮЧНО ПЛАТНИКІВ ПОДАТКІВ.

Сергій Ратушняк

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат