Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-14') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 18840, 20

Третім в.о міського голови Ужгорода обрано Богдана Андріїва

Тимчасовим головою міста і секретарем Ужгородської міської ради обрали Богдана Андріїва.

Японія готова інвестувати в проекти   енергозбереження   на Закарпатті

На Закарпаття з робочим візитом прибув Надзвичайний і Повноважний Посол Японії в Україні Шігекі Сумі.

Семаля відправили у відставку і пропонують обрати Андріїва

В Ужгороді тривають мерські баталії. Депутати попри "замінування" будівлі міськради   продовжили сесію після огляду будівлі піротехніками.

Carlsberg запрошує художників до участі у мистецькому проекті

Відкрито прийом заявок для участі в V міжнародному конкурсі портретів «Portrait Now!» – Brewer JC Jacobsen's Portrait Award, премія імені пивовара Я. К. Якобсена. У цьому році, крім талановитих художників із різних країн світу, у конкурсі зможуть взяти участь і портретисти з України.

Як закарпатцям отримати біометричні паспорти

З 1 січня 2015 року в Україні розпочнеться оформлення та видача біометричних паспортів.

В Ужгороді "замінували" мерію

Сьогодні об 11.15 депутат міськради Олександр Доктор повідомив присутнім, які зібралися на сесію, що в будівлі мерії закладено вибухівку.

Завтра в Ужгороді - народне віче до Дня гідності і Свободи

21 листопада 2014 року об 11.00 год. у м.Ужгород на пл.Театральній відбудеться народне віче до Дня гідності та Свободи.

У Солотвині люди й далі живуть у зоні техногенної катастрофи

Солотвинці не хочуть переселятися до збудованих для них осель у Тереблі.

Сьогодні в Ужгороді протестуватимуть проти куріння

У четвер, 20 листопада, в Ужгороді на пл.Театральній з 15.00 до 17.00 у Міжнародний день відмови від тютюну активісти боротьби з тютюнопалінням проведуть низку акцій з метою привернення уваги до проблем та хвороб, які викликає шкідлива звичка – тютюнокуріння.

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

На календарі четвер, 20 листопада. Налаштовуйте себе на гармонійний початок дня з чашечкою ароматної кави. Нехай сьогодні буде достатньо позитиву і корисних справ. Пам’ятайте, що добро має здатність повертатися до того, хто його робить. Гарного четверга!

27 листопада Ужгород очікує на 2 грандіозні творчі події

В Ужгородському прес-клубі відбулося засідання, присвячене двом мистецьким подіям в Ужгороді, які відбудуться в один день – 27 листопада: відкриттю пам’ятника Джону Лорду та концерту гурту Рокаш з оркестром.

У жовтні Ужгородською ОДПІ спрямовано до бюджету близько 22 млн. гривень ЄСВ

Протягом жовтня 2014 року платниками району та м. Чоп сплачено понад 21 млн. 72 тис. гривень єдиного соціального внеску. Загалом, з початку року надійшло більше 189 млн. гривень внеску.

Представлено керівництво ГУ ДФС у Закарпатській області

Постановою Кабінету міністрів України від 6 серпня 2014 року №311 утворено територіальні органи Державної фіскальної служби. Тож, наразі в усіх регіонах України триває процес реорганізації й створення Головних управлінь ДФС України.

Ярмарок вакансій від Центру зайнятості

19 листопада в Ужгородському районному центрі зайнятості відбувся щорічний Ярмарок вакансій та засідання круглого столу з питань працевлаштування осіб з обмеженими можливостями, на якому обговорювалася ситуація, що склалася на сучасному ринку праці та проблеми, які виникають при працевлаштуванні інвалідів.

"Закарпатгаз" запланував ремонти на 16 мільйонів гривень

З цієї суми 10,8 мільйонів гривень або ж 64,65% планується спрямувати на будівництво, реконструкцію, модернізацію і ремонт газових мереж та споруд на них.

Закарпаття засадять енергетичною вербою ?

В Ужгороді, у приміщенні Закарпатської ОДА відбулася презентація інноваційного проекту одного з перспективних альтернативних джерел енергії для України «Шведська енергетична верба». Закарпаття переймає 30-річний досвід Швеції технології вирощування, використання та логістики промислового виробництва біомаси сортів енергетичної верби. В області закладено плантації з енергетичною вербою, фахівці розглядають біомасу енергетичної верби як перспективне та ефективне поновлюване джерело теплової   та електричної енергії.

В Ужгороді стартував новий проект з розширення соцреклами

В Ужгородському прес-клубі відбулася прес-конференція ініціаторів нового проекту з поширення соціальної реклами, який незабаром розпочинається в Ужгороді.

Завтра на Закарпатті можливий сніг

У четвер, 20 листопада, на Західній Україна, зокрема, і на Закарпатті, очікується сніг.

Із грудня до податкової треба звітувати по-новому

Нова редакція звітності враховує попередні законодавчі новації у порядку справляння податку на додану вартість — у форму декларації додано окремі рядки, у яких вказуються обсяги постачання та придбання товарів за ставкою 7%.

Київський гурт "Panivalkova" виступить в Ужгороді

Panivalkova - жіноче тріо в стилі чуттєвого мінімалізму та жанрової багатомовності.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат