Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-14') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 18900, 20

З-поміж закарпатських випускників - 2/3 - жінки

У 2014 році вищий освітньо-кваліфікаційний рівень підготовки “магістр” отримали 888 випускників. Майже дві третини випущених фахівців – жінки.

Як досягти успіху й розвиватися, - розповів закарпатцям Геннадій Полонський

Професор школи бізнесу (Великобританія), міжнародний консультант і тренер з особистісного розвитку, лідерства, продажу та управління змінами в бізнес-структурах Геннадій Полонськи провів в УжНУ другу лекцію.

У «гуманітарному конвої» привезли тільки боєприпаси – Луганська ОДА

З російського «гуманітарного конвою» розвантажують тільки боєприпаси.

Закарпаття: в очікуванні нових місцевих   виборів

В Ужгородському прес-клубі відбулося засідання, головною темою став «Новий парламент України: очікування та прогнози. Підготовка до місцевих перегонів». Засідання проходило в рамках виборчого проекту Ужгородського прес-клубу за підтримки Фонду розвитку ЗМІ Посольства США в Україні.

Як Путін до коали в Австралію літав

Тарас Березовец: "Владимир Владимирович должен быть доволен итогами саммита G20".

У Солотвині перекрили контрабандний тунель до Європи

Завдяки налагодженій взаємодії з прикордонниками в рамках проведення операції «Акциз» та негайному реагуванню оперативників Міндоходів Закарпаття, ліквідовано контрабандний канал переміщення тютюнових виробів до країн Євросоюзу.

Покищомер Ужгорода Віталій Семаль: «Не збираюся бути клоуном»

В.о. міського голови каже, що наполягатиме на тому, аби депутати його звільнили

На що готовий пан Чубірко заради закарпатців?

Нинішній (скільки їх вже було-перебуло!) очільник краю розказав та телебаченні, що політику треба будувати на компромісах

Закарпатці можуть оплачувати газ через Інтернет

Сама процедура здійснення платежу займає не більше 10 хвилин.

Закарпатські царьки-прокурори на службі у Балоги

Когда-то в XVI веке царь Иван Грозный молвил свою мысль: «пока в царстве не будет должного порядка, откуда должна взяться военная храбрость? Если предводитель не укрепляет постоянно войско, то скорее он будет побежденным, чем победителем».

21 листопада скликають дев’ятнадцяту сесію Закарпатської облради

Відповідне розпорядження опублікувала Закарпатська обласна рада.

У Закарпатті розвиватимуть альтернативну енергію

У вівторок, 18 листопада, об 11.45 у приміщенні Закарпатської ОДА (конференц-зал) відбудеться прес-конференція організаторів та учасників презентації інноваційного проекту одного з перспективних альтернативних джерел енергії для України «Швецька енергетична верба».

Професор історії і політолог Сергій Федака читав свої оповідання у центрі Ужгорода (ФОТО)

Вчора, 16 листопада, на площі Театральній в Ужгороді проходив захід у рамках відкритих екскурсій "Ужгород містичний". Цього разу увага була прикута до відомого професора історії, політолога, соціолога, журналіста, письменника Сергія Федаки.

У Закарпатті відкриють пам’ятник та документальну експозицію у пам’ять відомого хірурга

У понеділок, 17 листопада, о 14.00 на території Закарпатської обласної клінічної лікарні буде відкрито пам’ятник професору Олександру ФЕДИНЦЮ.

Сесія Ужгородської міськради відміняється

"Шоу відміняється – сесії ужгородської міськради не буде".

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Сьогодні понеділок, 17 листопада. Радійте життю, що вирує навколо, насолоджуйтеся новим ранком з ароматною ранковою кавою і звертайте увагу на дрібниці, які можуть багато розповісти про значні речі. Нехай новий тиждень розпочинається з цікавих і корисних справ. Гарного дня і легкого ранку!

Канада й Австралія сказали Путіну забиратися з України!

Під час рукостискання на саміті G20 прем'єр-міністр Канади Стівен Харпер сказав президенту РФ Володимиру Путіну забиратись з України.

Податкова перевірятиме майно і доходи держслужбовців

Перевірки проводитимуться апаратом ДФС України, а також державними податковими інспекціями за місцем проживання особи, стосовно якої проводиться перевірка.

Районний футбол. Огляд-аналіз 20-го туру чемпіонату Мукачівського району

У дорослих фартило гостям
Загальна статистика. Ігровий день був кращим для гостей, які досягли непоганої середньої різниці голів – (- 0.5) за поєдинок (при середный за двадцять турів — (- 1.12) за матч) та здобули 41.7 % залікових очок (при середньому показнику за двадцять турів — 31.1 %).

Війна і гроші

Дві головні теми на слуху: можливість повномасштабної війни з Росією і наскільки глибоко впаде гривня.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат