В передсмертному листі суддя Животов назвав “провокатора” самогубства – військового прокурора

admin 11.10.2016 09:10 ПОДІЇ

Про це повідомляє правозахисник Лариса Ступак у зверненні до Генерального прокурора України Юрія Луценка.


Перед пострілом у скроню суддя Животов Є. написав звернення до Генерального прокурора.
Юрій Луценко, вам відомо про це? Ви читали те звернення судді Ужгородського апеляційного суду Животова Є. до вас? Якщо, ні, то прочитайте його, будь ласка! Поки воно ще є у справі… У нас з кримінальних проваджень масово та системно зникають головні речові докази. Це нормальне явище. Жоден обласний прокурор навіть вухом не поворухне, коли заявити йому про це.

Забезпечте, будь ласка, збереження важливого доказу у кримінальній справі за ст. 120 ( доведення до самогубства) , адже прокурорські діловари зроблять все можливе, що б саме цей доказ зі справи зник.

У зверненні до вас, суддя називає того, хто чинить беззаконня та свавілля та того, хто довів його до самогубства. Мова йде не про пересічного громадянина. Це ваш підлеглий, Юрій Віталійовичу. Якщо , не дай бог, зі справи зникне вказане звернення яке, під час складання протоколу огляду місця подій, працівники міліції вилучили, не кажіть потім, що ви не знали про це. Я вам повідомляю, що людина, перед тим як накласти на себе руки, написала звернення саме до вас. Якщо ви його ще не читали, питання: ЧОМУ? Адже воно було адресовано вам.
Чи звернення до вас, ви як завжди, переслали тому, на кого людина скаржилась? Чи вам його не передали прокурори Закарпаття?

Зі слів дружини судді Є. Животова, Людмили, з якою я спілкувалась сьогодні, напередодні нещастя, яке сталось з суддею, на нього тиснув, шантажував, та викликав до себе прокурор військової прокуратури Ціцак Олег. Суддя ходив до нього не один. З ним був ще один суддя.
Що відбувалось під час тієї зустрічі, ви узнаєте з тексту звернення до вас. Нічого доброго.

Напередодні була ще й провокація хабара. Це звичний, відомий закарпатцям, прийом військової прокуратури. ( До речі саме за статтею 370 КК “Провокація хабара” вже відкрито одне кримінальне провадження стосовно прокурорів військової прокуратури Іршавським воєнкомом Ю.Богданом) Але суддя, за повідомленням рідних, хабар не взяв. Однак, кримінальну справу стосовно нього, Ціцак таки відкрив. Ось тоді і почалось справжнє пекло для судді. Яке, у подальшому призвело до пострілу в скроню.

Злощасний постріл пролунав о 10-00 год ранку. Але, наближені до відомого закарпатського клану ЗМІ чомусь перекрутили інформацію про час події. Пишуть, що постріл був о 05-00 ранку. З якою метою перекручено час подій, невідомо.

Контрольовані кланом ЗМІ, наперебій повідомляють, що суддя нібито мав проблеми з наркотиками. Обізнаність упереджених авторів цих статей просто вражає. Адже на висновки лікарів про відсутність чи наявність у крові судді наркотичних речовин, вони чомусь, не посилаються. Відтак, комусь вигідно представити суддю апеляційного суду звичайним наркоманом з підворіття. Таким інформаційним вбросом, ті, на кому горить шапка, намагаються загасити резонансність події та інтерес до неї у суспільстві.

Натомість, вперто ходять чутки,що саме у військовій прокуратурі деякими особами, вживаються наркотичні речовини. Я особисто, з двома свідками, під час візиту у військову прокуратуру 05.10.2016 року, помітили явну неадекватність дій, розширені зіниці очей, тремтячі руки, неадекватну мову декількох працівників, викликали поліцію і я наполягала на освідченні деяких прокурорів на вживання модифікаторів свідомості або алкоголю. Поліція відмовилась це робити. Про що у мене є відеозапис.

Виходить, що прокурор військової прокуратури Ціцак О. зухвало поводить себе не лише із простими громадянами, а полює на всіх, хто стає поперек його стрімкого шляху до зірок?
Хочу повідомити вам, Юрій Віталійович, що кримінальні провадження стосовно дезертирів, які під час служби справно отримували з/плату, а самі у цей час віддихали у Закарпатті та колядували по всіх органах влади матеріальні цінності та не доставили їх у свої В/частини, під чуйним керівництвом Ціцака Олега вже декілька разів закривались. По них, за 2 роки, не проведено жодної слідчої дії, окрім допитів.

Ціцаку О. вигідно мати ЗАКРИТІ справи на дезертирів , тому що у подальшому, саме ці бойовики, віддячать за подаровану їм волю, стануть у пригоді, зможуть виконати будь-яке спецзавдання.

На суддів апеляційного суду Ціцаку О. вигідно мати ВІДКРИТІ справи. Тому, що під страхом кримінальної відповідальності, судді не посміють скасовувати своїми ухвалами незаконні постанови фальсифікаторів із військової прокуратури. Як це було у випадку із суддею, який заплатив за скасовані постанови високу ціну.

Як би ви, прочитали особисто хоч одну з чисельних скарг на бесчинства прокурорів Закарпаття, ви б зрозуміли розмах корупції та прокурорського самоуправства.

ГО “СНК-Чоп” і я особисто, неодноразово повідомляли ваших папєрєдніков, а також вас, Юрій Віталійович, про всі порушення і тотальну корупцію в прокуратурі Закарпатської області. Але ви вперто пересилаєте скарги на прокурора області, прокурору області. Скарги на Ціцака до самого Ціцака. Навіщо ви це робите? Навіщо Генеральна прокуратура дратує громадян? Адже саме завдяки бездіяльності Генеральної прокуратури маємо наразі те, що маємо: розгул злочинності та процвітання тотальної корупції в органах прокуратури.

Невже, шановний Юрій Луценко, щоб, ви нарешті, почули громадян, і розігнали це корупційне кубло в синіх мундирах, кожному з нас, треба пустити кулю собі в скроню?

Попасти на особистий прийом до вас неможливо.
І ви це знаєте. У вас же там РЕЖИМНИЙ ОБ”ЄКТ. Ніхто, правда не знає, що це таке і у відповідності до якого законодавства.

Публічно прошу прийняти мене в будь-який зручний для вас час. Хтось має покласти цьому прокурорському свавіллю край. Я розкажу вам правду, що насправді творять ваші прокурори:
Ціцак О.,
Шимон І.,
Римарук І.,
Кириленко Д.,
Савко І,
Вовканич С.,
Товт Л.,
Хрипак М.,
Бітлян І.
Андришин О.,
і що робили прокурори Янко В. та Цар І..
Не лише розкажу, а представлю документи та факти, які від вас ретельно приховують ваші підлеглі.
Чекаю на зустріч.
Мій телефон 095 581 27 69.

http://www.trubyna.org.ua/

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат