Закарпатці зможуть отримувати медпослуги зі знижкою

admin 30.09.2016 12:33 СОЦІО

Знижку на медичні послуги закарптцям надасть ПриватБанк та сучасна медична лабораторія «АСТРА-ДІА».

ПриватБанк разом із медичною лабораторією «АСТРА-ДІА» підключили спеціальну програму лояльності “Бонус Плюс”. Завдяки цій програмі клієнти ПриватБанку та медичної лабораторії за кожну покупку отримуватимуть грошовий бонус. Бонуси накопичуються на окремому рахунку і їх можна використати у будь-який момент.

— В Ужгороді та області щоразу збільшується кількість закладів-учасників програми “Бонус Плюс”. Її зручність оцінили як власники торгових точок, так і самі відвідувачі. Адже розрахувавшися карткою ПриватБанку, клієнт отримує грошовий бонус від кожного розрахунку, — розповідає керівник Закарпатського РУ ПриватБанку Наталія Грицик.

Так, до програми лояльності “Бонус Плюс” нещодавно в Ужгороді підключена медична лабораторія «АСТРА-ДІА». Клієнти-власники карт ПриватБанку можуть не тільки отримати якісні медичні послуги та консультацію лікарів, а й при розрахунку отримати 3% грошових бонусів.

В Ужгороді підключено близько півтисячі торгово-сервісних точок: аптеки, автосервіси, супермаркети, автозаправки тощо. Адресу партнерів та деталі програми можна знайти на сайті bonus.privatbank.ua.
«Бонус Плюс» – це програма лояльності, яка дозволяє власникам карток ПриватБанку отримувати бонуси до 20% у мережі партнерів програми.

ПриватБанк – найбільший український банк і лідер роздрібного банківського ринку. У Закарпатській області працюють 69 відділень ПриватБанку (з них – 3 зони VIP-обслуговування), 173 банкомати та 272 термінали самообслуговування. Додаткову інформацію можна знайти на офіційному сайті банку

admin

ТЕГИ : Приватбанк

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СОЦІО

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат