Політик Сергій Ратушняк про спецоперації проти України

admin 06.09.2016 09:05 ПОДІЇ

Сергій Ратушняк: "Одну з масштабних спецоперацій проти нашої країни Кремль успішно провів через свого "посла" - Медведчука. Це, так званий, "закон Савченко", виписаний Москвою-Медведчуком-Тимошенко".

Біля 14 000 відморозків - вбивць, грабіжників, здирників, ґвалтівників - АМНІСТОВАНО... Державу захлинуло хвилею тяжких кривавих злочинів. Страх і хаос, мов ракова пухлина, розповзається по тілу України.
Рупор Кремля - " Інтер" - не закривають за відверту антиконституційну діяльність. Бо ж співзасновники каналу "Газпром", Могилевіч, Фірташ, Льовочкін свого часу дали у Відні "добро" проекту з назвою "Порошенко-президент" через злив найрейтінговішого Кличка. Він зобов'язаний і зв'язаний.
У РФ " Рошен" відкрив новий цех і новий завод. податки з них фінансують вбивства наших братів в зоні АТО. Серед яких, що гріха ховати, немало виродків і звірюг-насильників.
Китай провів засідання G20. Одне з дрібних питань - українське. Кредитів не дають, бо бачать як ті ж мільярди розкрадаються владою, оточенням і попередниками при підтримці влади.
Електоральні симпатії не на користь президента і коаліції. Цим бажають скористатися опоненти і конкуренти. Тиск в напрямку перевиборів ВРУ, президента і місцевих еліт і еліток буде шаленим.
Злодійські тарифи, необґрунтовано підняті ціни на газ і електроенергію на користь двох монополістів - ворогів України, але друзів гаранта - веде натовп на майдани.
А в цей час 100-тисячне військо РФ на Сході, Криму і вже з боку Білорусії реально готуються на повномасштабну війну аж до третьої світової. Оскільки крім агресії Кремлю нема що запропонувати російській еліті і суспільству. Падіння в економічну прірву, спричинені санкціями, можно виправдати і списати тільки війною. І це розуміє Кремль і клуб Путіна.
Захід нас зрадив, як і сто років тому. Зробили нас в Будапешті із ядерного монстра - беззбройною "папуасією" і роблять вигляд, що нічого нам не винні. Половина вже вишукались в чергу до Московії, аби продати свої товарчики. І плювати вони хотіли на Україну. Із сотнею мільярдерів при владі і нульовою платіжоспроможністю населення.
З початком нового політичного сезону! З незбагненною українською осінню!

Фейсбук

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат