Доброго ранку, любі читачі!

Rionews 05.07.2016 07:00 ПОДІЇ

На календарі 5 липня, вівторок. Нехай ароматна ранкова кава додає настрою прийдешньому дню. Запрограмовуйте себе на хороші справи, будьте в гармонії зі світом, віддавайте любов – й отримуйте натомість значно більше. Смачних вам солодощів до ранкової кави і гарного вівторка!

Цитата дня:   Треба вміти мовчати взагалі про все, що має значення лише для тебе одного.

- Ф. Честерфілд


Погода   5 липня 2016 року
по Закарпатській області: Мінлива хмарність, без істотних опадів. Вітер південно-східний 5-10 м/с. Температура повітря вночі 8-13° тепла, вдень 22-27°, в горах місцями 14-19° тепла.
по м. Ужгород: Мінлива хмарність, без опадів. Вітер південно-східний 5-10 м/с. Температура повітря вночі 11-13°, вдень 25-27° тепла.




Іменини 5 липня - Галактіон, Євсей, Зіна, Уляна, Арсеній





Цей день в історії


1054 — в сузір'ї Тільця вибухнула зірка, створивши величезну супернову, видиму на Землі протягом 23 діб вдень і 633 діб вночі. Явище викликало величезну паніку в різних країнах.
1439 — на Флорентійському соборі митрополит Київський Ісидор разом з грецьким архієпископом Василієм Бессаріоном підписали церковну унію про об'єднання Православної та Католицької Церков під владою Римського Папи
1841 — Томас Кук відкрив перше у світі туристичне агентство.




Що сьогодні буде в Ужгороді та краї


«Доміон»
До 6 липня   — “Легенда про Тарзана”, 3D. Поч. о 15.40, 19.40. “Великий дружній велетень”,   3D. Поч. об 11.40, 17.40. «День незалежності: Відродження», 3D. Поч. о 13.40, 21.40. «У пошуках Дорі», 3D. Поч. о 10.00.                        

Кінотеатр «5-й елемент»
До 6 липня — «Круті чуваки». Поч. о 10.00, 14.50, 21.25. “Легенда про Тарзана”, 3D. Поч. о 10.00, 15.40, 18.45, 19.40, 23.50. “Великий дружній велетень”, CineMAX 3D. Поч. о 10.00, 13.40, 17.35, 20.40. “Руйнація”. Поч. об 11.50, 16.45, 19.45, 23.20. «У пошуках Дорі», CineMAX 3D. Поч. об 11.55. 14.25. «День незалежності: Відродження», 3D. Поч. о 12.00, 16.20, 21.35, 22.55. «Однокласниці». Поч. о 13.30. 18.25.

Мистецький центр «Галерея Ілько»
Виставка дипломних робіт студентів   Закарпатської академії мистецтв.
Галерея працює щодня з 11.00 до 21.00, у неділю — з 12.00 до 19.00.

Галерея «Ужгород»
Персональна виставка Юлії Єгорової-Рогової.
Галерея працює з 11.00 до 18.00, у суботу до 15.00, у неділю до 13.00. Вихідний — понеділок.

Художній музей імені Бокшая
Виставка «Адальберт Ерделі — 125».
Постійно діючі експозиції та виставки.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 17.00.

Закарпатський музей народної архітектури та побуту (вул. Капітульна, 33а)
Музей працює щодня (крім вівторка) з 9.00 до 17.00, експозиції — з 9.00 до 17.00.

Закарпатський краєзнавчий музей — Ужгородський замок
Фотовиставка відомого фотографа з Тбілісі Акакі Пхакадзе в рамках Другого міжнародного салону "Карпатський драг".
І поверх. Природа Закарпаття.
Археологія. Наш край у первісні часи.
«Inter arma silent musae» («Між гарматами музи мовчать») про участь закарпатців у подіях Євромайдану та бойових діях у зоні АТО.
Виставка «Час розкидати каміння. Час збирати каміння» (з фондової колекції годинників ЗКМ).
ІІ поверх. Древній замок над Ужем та з історії Ужгородського замку.
З історії Ужгородської духовної семінарії.
Закарпаття у період Другої світової війни.
Ікони та стародруки XVI — початку XX ст.
Графи Шенборни та Закарпаття.
Меблі XVIII — початку XX століття
Холодна і вогнепальна зброя XVI — початку XX століття (з фондової колекції музею).
Закарпаття між двома Світовими війнами.
Карпатська Україна.
Меморіальна кімната-музей Президента Карпатської України Августина Волошина.
«Погано бути чужинцем у власній батьківщині», присвячена зачинателеві музейної справи краю Тиводарові Легоцькому.
Народні музичні інструменти Закарпаття.
ІІІ поверх. Народний одяг Закарпаття.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 18.00.

Мистецький кафе-клуб «Під замком» (вул. Ольбрахта)
Постійно діюча виставка робіт Петра Шолтеса, члена Закарпатської організації Спілки художників України.

Меморіальний будинок-музей народного художника України Ф. Манайла (Ужгород, вул. Другетів, 74)
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 10.00 до 17.00 щодня, крім неділі й понеділка.

Меморіальний будинок-музей народного художника України А. Коцки
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 9.00 до 16.00 щодня, крім неділі.



Що обіцяють зірки

Овен У першій половині дня тобі доведеться боротися за лідерство в колективі. Використовуй свій дар красномовства і відключи емоції, щоб досягти мети. У другій половині дня керівник попросить виконати особисте доручення. Тобі вдасться уникнути виконання рутинної і монотонної роботи разом із колегами. Увечері приділи час приготуванню смачної вечері, щоб побалувати близьких.
Телець Сьогодні ти зможеш отримати важливу інформацію про роботу своїх конкурентів. Перевіряй всі факти самостійно, щоб ніхто не зміг ввести тебе в оману. У другій половині дня реакція колег на твої успіхи буде не дуже позитивною. Викривши прихованих ворогів у своєму оточенні, ти полегшиш собі роботу. Вечір краще присвятити спілкуванню з подругами, щоб дізнатися всі світські новини.
Близнюки   У першій половині дня тобі доведеться відмовитися від наміченого плану. Розбіжності з керівництвом можуть спричинити затяжний конфлікт. У другій половині дня спробуй переключити увагу на освоєння нових професійних навичок. Тобі вдасться поліпшити свою статистику завдяки впровадженню нових ідей. Увечері спілкування з природою допоможе зняти негативну енергетику і позбутися стресу.
Рак. Першу половину дня краще присвятити побудові планів та розробці нових ідей. Тобі варто приділити увагу роботі з отриманими даними і телефонним переговорам. У другій половині дня старайся уникати спілкування з особами, які вороже до тебе ставляться. У твоєму оточенні є заздрісники, які постійно будують перешкоди. Увечері не обтяжуй себе домашніми клопотами, краще вирушити в кафе.
Лев   У першій половині дня можуть виникнути складнощі в роботі техніки. Ти можеш втратити важливу інформацію, яка розташована на цифровому носії. У другій половині дня не варто засмучуватися через критику колег. Ти зможеш збільшити прибуток, якщо звернешся по допомогу до старих партнерів. Увечері можуть загостритися хронічні захворювання, варто відразу вжити потрібних заходів.
Діва У першій половині дня тобі доведеться почати роботу з виправлення недоліків. Доклади максимум зусиль, щоб досягти поставленої мети. У другій половині дня можуть виникнути розбіжності з керівником. Тобі краще стримувати свої емоції, щоб не потрапити у скрутне становище. Увечері спробуй знайти собі таке заняття, яке заспокоїть твою нервову систему.
Терези У першій половині дня старайся уникати розбіжностей із партнерами. Тобі краще піти на поступки, щоб зберегти ділове співробітництво. У другій половині дня конкуренти можуть дізнатися про твої професійні секрети. Не варто сидіти, склавши руки, дій рішуче, щоб захистити свої інтереси. Увечері можуть виникнути складнощі в дорозі, краще скористайся таксі або громадським транспортом.
Скорпіон Сьогодні на тебе чекає удача в реалізації творчих проектів. Намагайся відмовитися від спілкування з тими особами, які тобі неприємні. У другій половині дня тобі вдасться укласти вигідну угоду з гарною подальшою перспективою співробітництва. Спробуй зробити подарунок новим партнерам, щоб зміцнити ділові зв'язки. Вечір краще провести в приємній атмосфері разом зі своїм обранцем, подалі від суєти і шуму.
Стрілець Сьогодні тобі вдасться вирішити кілька складних фінансових питань. Не варто розраховувати на обіцяну допомогу колег, ти просто витратиш даремно час. У другій половині дня на тебе чекає випадкова зустріч із людиною з минулого, яка зацікавлена в твоїх професійних талантах. Намагайся не розголошувати стороннім особам свої особисті таємниці. Вечір краще присвятити благоустрою оселі.
Козеріг Сьогодні ти станеш центром уваги завдяки своїм неординарним ідеям. Спробуй об'єднати свої сили з опонентами, щоб поліпшити результати. У другій половині дня утримайся від прийняття кардинальних рішень. Час все розставить на свої місця, і твоя інтуїція підкаже правильне рішення. Увечері зустріч із колегами принесе гарні результати та фінансову вигоду.
Водолій. У першій половині дня можуть виникнути складнощі у порозумінні з новими партнерами. Тобі потрібно утриматися від критики колег і виправити свої недоліки. У другій половині дня сміливо вступай у бій з конкурентами. Тобі вдасться вийти зі складної ситуації завдяки пораді керівника. Увечері не варто відвідувати галасливі розважальні заходи.
Риби Сьогодні на тебе чекає зустріч із впливовою особою, підготуйся до серйозного діалогу. Не варто на перший план ставити свої особисті амбіції. Тобі потрібно проявити повагу до потреб нових партнерів і постаратися їм допомогти. У другій половині дня не варто звертати уваги на плітки колег. Тобі краще залишитися осторонь чужих інтриг, щоб зберегти репутацію.



Усміхніться на початку нового дня!   :)


- Коханий, а правда що кiшка невдячна, егоїстична та пiдла тварина?
- Правда моя кицю, правда!



Людина стає дорослою, коли розуміє, що найкраща м'яка іграшка - це диван.



- Алло, Вася, це ти?
- Так, я.
- Вась, я вагітна!
- Неправильно набраний номер… неправильно набраний номер…

Rionews

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат