Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-15') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 19780, 20

Закарпатські медсестри навчилися якісніше протидіяти внутрішньо-лікарняним інфекціям (ВІДЕО)

В Ужгороді пройшов науково-практичний семінар для операційних медичних сестер області.

На День Ужгорода зварять благодійний бограч

Шановні ужгородці та гості міста! У суботу, 27 вересня, у рамках святкування дня Ужгорода відбудеться фестиваль ковальського мистецтва та благодійний бограч у приготуванні переможця чемпіонату бограча команди «Свинський кодекс».

Що витворяв п’яний помічник нардепа Балоги біля Ужгорода! (ФОТО, ВІДЕО)

З метою недопущення спуску на гальмах безпрецедентного випадку затримання активістами та даішниками помічника народного депутата Віктора Балоги, екс-судді Ужгородського міськрайонного суду Олега Ціцака, представниками громадськості виданню “Трибуна” були надані відео та фотоматеріали події.

Закарпатка Беатріса Міндак привезла перемогу Міс зі столиці

У середу, 24 вересня, о 12.00 в Ужгородському прес-клубі відбудеться прес-конференція закарпатської красуні Беатріси Міндак, яка отримала титул Віце-міс Україна 2014.

В Україні вводиться трудова повинність в умовах воєнного стану

Міністр соціальної політики Людмила Денисова повідомила, що у зв'язку з ситуацією, яка склалася на сході країни, Кабінет міністрів вніс зміни до порядку залучення працездатних осіб до суспільно корисних робіт в умовах воєнного стану, повідомила.

Українці скептично оцінили закон про особливий статус частини Донбасу

Українці сумніваються, що ці закони принесуть мир в Україну

Аналітика: Чому Порошенко не карає Гелетея за брехню

Украина ведет народную войну против оккупантов. И в этой войне народ деморализуют не жертвы, а ошибки и бессмысленные потери, коррупция и бесхозяйственность, ложь и некомпетентность, отсутствие ответственности и безнаказанность преступников в погонах и без погон.

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

На календарі середа, 24 вересня. Прямуйте до своєї мети й не відволікайтеся на обставини. Світ прекрасний, а навколо вас обов’язково є люди, яким ви дорогі. Нехай ароматна кава робить ваш ранок приємним і наповнює оселю затишком. Гармонії вам і тепла!

Закарпатські медалісти провалили ЗНО

Проблемні питання шкільної освіти на онові результатів зовнішнього незалежного оцінювання розглядали на засіданні
постійної комісії обласної ради з питань освіти.

Ледиду також зареєстрували кандидатом в депутати

22 вересня Центральна виборча комісія зареєструвала кандидатом у народні депутати по 68-му виборчому округу Олександра Ледиду.

Під час кип'ятіння води збільшується кількість шкідливих речовин

При кип'ятінні важкі метали залишаються на місці, а вступаючи в сполуку з іншими елементами, утворюють ще більш небезпечні речовини. Повторне кип'ятіння знову збільшує кількість шкідливих речовин.

Не купуйте російські ліки - вони мають вічизняні аналоги

В Україні зареєстровано 306 лікарських засобів російського виробництва, що становить 2,43% загальної кількості ліків, дозволених для медичного застосування, при цьому практично всі засоби мають українські аналоги.

УжНУ мають намір перетворити на «Університет, дружній до сім’ї» (ВІДЕО)

Дводенний тренінг із такою назвою відбувся у рамках проекту «Рівні можливості для здобуття професії молодими матерями-студентками у ВНЗ». Провели його фахівці з Сумського державного університету, які мають 4-річний досвід такої роботи у своєму виші. Сьогодні відбувся другий день тренінгу, на якому були присутні представники студентського самоврядування.  

Закарпатські пауерліфтери здобули на чемпіонаті України три «золота»   і встановили п’ять рекордів

Понад 350 атлетів з 23-х регіонів нашої держави, у тому числі Криму і Севастополя, взяли участь у чемпіонатах України з класичного пауерліфтингу в триборстві й жимі лежачи серед чоловіків і жінок, юніорів і юніорок, юнаків і дівчат, що пройшли минулого тижня у прикарпатській Коломиї. Нашу область на обох змаганнях у різних вікових групах представляли 12 спортсменів.

Березовець: "Істериків, болтунів, популістів, радикалів та любителів обіцяти на виборах ігноруємо"

Политолог Тарас Березовец, Фейсбук: "Вчера стал участником эмоционального спора, нужен ли Украине Донбасс. И если нужен, то какой".

Бандформування Балог готує провокації проти Ратушняка

Про це лідер “Нового Закарпаття” заявив на своїй сторінці у мережі Фейсбук у зверненні до Петра Порошенка:

Представник Ковача здійснив напад на голову Ужгородської ОВК

Сьогодні громадянин Олександр Габор, член Дирекції ПАТ „Закарпаттяобленерго” (відповідно до Рішення наглядової ради протокол ПАТ „Закарпаттяобленерго” № 12/2011 від 24.05.2011р.) , який на сайті ЦВК значиться, як голова ОВК №68, але немає на руках підтверджуючих про це документів, вчинив напад на діючого голову ОВК Володимира Кіштулинця.

П’яний екс-суддя, що дебоширив в Ужгороді, виявиввся людиною Балоги

Затриманим громадянами с. Минай за кермом в не тверезому стані   і переданим закарпатським даішникам, виявився Олег Цікак, одіозний екс-суддя Ужгородського міськрайонного суду, який широко відомий краянам завдяки близькими стосунками з нардепом Віктором Балогою.

Голова Закарпатської ОДА вимагає від чиновників часів Януковича написати заяви про відставку

Голова Закарпатської облдержадміністрації Василь Губаль звернувся до держслужбовців та працівників правоохоронних органів області, які працювали на керівних посадах за часів президентства В.Януковича, добровільно написати заяви про відставку.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат