Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-15') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 19880, 20

Закарпаття створить платформу для взаємодії бізнесу України і ЄС

Область бере на себе відповідальність за побудову ефективної платформи безпосередньої прямої взаємодії бізнесу України та ЄС, при чому акцент робиться саме на експорті в ЄС. Сьогодні в Ужгороді відкривався міжнародний форум «Експорт в ЄС».

ЄП визнав європейську перспективу України та закликав виключити РФ з Swift

Європарламент закликає ЄС розглянути можливість виключення Росії з цивільного ядерного співробітництва та системи Swift"".

Чи варто демонтувати пам’ять про Партію регіонів?

Депутатам пропонують демонтувати «капсулу часу» від регіоналів в центрі Ужгорода. "Капсулу часу" встановила 24-го серпня 2011-го року Закарпатська молодіжна організація "Молоді регіони".

Новий губернатор області їздить на машині Балоги (ФОТО)

Вчора під стінами обласної адміністрації в Ужгороді припаркувався Чорний Range Rover Івана Балоги з характерними нулями на номерах. Цим і ознаменувався початок повернення Сім’ї у статус «смотрящих» області. В один день регіон втратив губернатора.

Близько 60 біженців звернулися за працевлаштуванням до центру зайнятості

За 8 місяців за сприяння Ужгородського міського центру зайнятості до продуктивної зайнятості повернулося 1672 особи, 280 залучено до громадських та інших робіт тимчасового характеру.

Нацпарк "Синевир" через оленів закривають на місяць

Кожного року на території НПП «Синевир» проводиться місячник спокою і тиші на період реву оленів. Цей   період проходить в парку з початку вересня та до кінця жовтня.

Кращі петанкісти з’їдуться до Ужгорода на міжнародний турнір

10, 11 та 12 жовтня в Ужгороді відбудеться традиційний міжнародний турнір "Каштан".

Уряд продовжує «шокову терапію» для українців, - Вілкул

Введення однакових тарифів на газ, як для підприємств, так і для населення, стане серйозним ударом для людей, в першу чергу, для малозабезпечених громадян - пенсіонерів, інвалідів. Це означає, що ціна на газ для українців підвищиться ще в 4 рази.

Футбол. "Інтер", "Трабзонспор" та "Ріу Аве" сьогоднішні суперники українських клубів

Сьогодні три наші клуби стартують у Груповому етапі Ліги Європи.

Кадрові чистки нового “губернатора” Закарпаття

Новопризначений голова Закарпатської ОДА Василь Губаль із приходом на посаду розпочав кадрові чистки в ОДА

"Якщо Порошенко не отямиться – у нас буде новий президент"

Лідер партії "Правий сектор" і кандидат у депутати Дмитро Ярош заявляє, що народ скине президента Петра Порошенка, якщо той не змінить стратегію щодо Донбасу

Психіатр Тіна Берадзе: Чи хворіє Путін на шизофренію?

Тина Берадзе: "Путин не выпустит из рук ни Грузию, ни Украину. И будет идти до конца, пока эти страны не откажутся от евроинтеграции"

Ілларіонов, екс-радник Путіна: "Особливий статус" для Донбасу — стратегічна помилка Петра Порошенка

Відомий економіст і екс-радник Володимира Путіна Андрій Ілларіонов назвав стратегічною помилкою ухвалення Закону "Про особливий порядок місцевого самоврядування в окремих районах Донецької та Луганської областей".

Путін заявив, що за два дні може захопити Ригу, Вільнюс, Таллінн, Варшаву або Бухарест - ЗМІ

Президент України Петро Порошенко розповів голові Єврокомісії про те, як російський лідер пригрозив "за бажанням за два дні взяти Ригу, Вільнюс, Таллінн, Варшаву або Бухарест".

ФОТОРЕПОРТАЖ: четверо полонених повернулися у Закарпаття

Днями до Ужгорода повернулися четверо військовослужбовців, звільнених з полону.

На полонині Руна східняки тренувалися стріляти

У неділю, 14 вересня закарпатець помітив дивних “гостей" на одному з полігонів.

Група незаконних мігрантів із Афганістану та Еритреї пробиралася до Словаччини


Учора прикордонний наряд відділу «Великий Березний» Чопського загону під час несення служби помітив біля кордону зі Словаччиною ознаки перебування невідомих осіб.

На старті парламентських виборів: громадський контроль і пильність

В Ужгородському прес-клубі відбулася прес-конференція Громадського Руху ЧЕСНО, де активісти та громадські діячі презентують підсумки роботи Верховної Ради 7-го скликання та озвучать громадські вимоги до кандидатів у депутати.

Допоможіть дитині!

Доброго дня! Мене звати Сідун Марієта Сергіївна, а мого чоловіка Сідун Ярослав Михайлович. У нас є прекрасна донечка Ірочка, якій 2 рочки   і 3 місяці.   Коли вона народилася – не дихала, мала сильно розвинену двосторонню пневмонію, потім судоми, але вона виборола собі право на життя! Через 2 тижні у неї виявили дуже сильні пошкодження мозку з крововиливами 1-4 степеня.

355 закарпатських матерів отримали від Президента почесне звання

За материнську самовідданість, народження і зразкове виховання дітей, забезпечення умов для всебічного їх розвитку Указами Президента України почесне звання «Мати-героїня» в нашій області присвоєно 355 матерям (Укази додаються).

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат