Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-15') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 19960, 20

Лунченко оминув питання, чиєю людиною є новий губернатор Закарпаття

«Я б не ставив такі завдання – щоб не було гірше, як при Лунченку. Треба щоб було краще», – так прокоментував сьогодні на прес-конференції зміщений з посади голови Закарпатської ОДА Валерій Лунченко перші слова для преси свого наступника Василя Губаля.

Екс-губернатор Лунченко не проти й далі займатися Закарпаттям

Про це Валерій Лунченко, який від сьогодні не є головою Закарпатської ОДА, зазначив на прес-конференції.

Хореограф Раду Поклітару — про рекорд, який він поставить в Ужгороді

Днями Олексій Уманський, ведучий ранкового шоу «Get Uppa» на радіо «Тиса-FM», просто в ефірі зателефонував українському хореографу Раду Поклітару, який вже цього тижня завітає до Ужгорода зі своїм театром «Київ модерн-балет».

Зам мера Ужгорода Шафарь оцінює свою згорілу терасу у 10 тис євро

Як повідомляє УМВС України в Закарпатській області, сьогодні близько шостої години ранку до чергової частини Ужгородського міськвідділу міліції по телефону «102» надійшло повідомлення від диспетчера пожежної частини про те, що на набережній Незалежності в місті Ужгороді виникло загорання тераси.

Футбол. Після другого кола "Поляна" йде з відривом у 12 очок

У неділю відбулися тури у Вищій та Першій лігах ЧЗ. У першому дивізіоні «Поляна» зміцнила свої позиції, здобувши мінімальну перемогу в Мукачеві. Найближчий переслідувач ФК «Середнє» втратив два очки у матчі з аутсайдером з Воловця. Безкомпромісним видався тур у обох зонах Першої Ліги, у матчах якої не зафіксовано жодної нічиєї. Наступний тур відкриває третє коло Чемпіонату у Вищій лізі.

Олександр Севідов про Нестора Шуфрича

Колишній головний тренер «Говерли» Олександр Севідов прокоментував свій конфлікт з ужгородським клубом, який все ще не виплатив тренеру заборгованість по заробітній платі.

Футбол. "Говерла" продовжує серію без перемог (Відео)

Минулими вихідними відбувся шостий тур УПЛ. Тур став найрезультативнішим у сезоні, в середньому 3,9 гола за матч. Донецький «Олімпік» несподівано переміг «Металург» (Д) (3:2) і так же несподівано після шостого туру опинився в зоні єврокубків. «Металіст» на домашній арені був битий «Дніпром» — 5:2. Це не найбільша поразка у клубних взаємовідносинах. Ще на початку роботи Маркевича у Харкові, його підопічні програли також в домашній грі — 0:6. В іншій грі «Зоря» відібрала очки у «Динамо».

Звернення до Путіна заступника генерала Рохліна з переліком злочинів президента РФ

Александр Морозов к Путину: "Обращаюсь к тебе: отступись и покайся, опубликуй все свои преступления, начиная с питерского периода — убийства мальчика"

На Закарпатті - новий губернатор

Тимчасовим виконувачем голови Закарпатської ОДА Президент призначив Василя Губаля.

Що продавали закарпатці на «Форумі видавців у Львові»

Майже двадцятка закарпатських письменників була представлена на 21 "Форумі видавців у Львові". Мирослав Дочинець, Олександр Гаврош, Андрій Любка…, а також видавництво «Карпати» з новинками і «Патент» представляли книжки на найбільшому літярмарку.

"Аграрні новини": Закарпатець вирощував коноплю прямо у ванній кімнаті

Житель Хуста вирішив зайнятися незаконним промислом. Бізнесмен» у власному будинку культивував коноплі.

Альфред Кох про Донбас: "Українці, киньте геть цю кучу лайна"

Напишу еще раз. Авось услышите. Короче. Просто выслушайте Дорогие украинцы! Послушайте, что я вам скажу. Только не надо сразу бросать в меня гнилыми помидорами.

У блоці Порошенка визначилися з мажоритарниками - суцільні Балоги (ги-ги-ВІДЕО)

У блоці Порошенка визначилися з мажоритарниками! На округах Закарпаття висунуто трьох братів Балог – Віктора, Івана та Павла. Ще в одному окрузі в Закарпатській області висунуто Василя Петьовку, двоюрідного брата Балоги.

Історії переселнців зі Сходу, які живуть у Закарпатті (ФОТО)

Для співробітників служби порятунку «101» вже стало доброю традицією відвідування родин, які тимчасово переїхали з окупованої території Криму та районів проведення АТО. Цього разу рятувальники завітали до вимушених переселенців, що мешкають у місті Тячів.

У заступника мера Ужгорода згоріла тераса (ФОТО)

Заступник міського голови Ярослав Шафарь не вперше стає жертвою вогню.

Що кажуть відомі закарпатці про Івана Артьомова

Усе в житті робити професійно. Таким є кредо Івана Артьомова.

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Сьогодні понеділок, 15 вересня. Бадьоріться з ранковою кавою і стартуйте з добрими думками на початку тижня. Завчасно спланований день – половина успішного його проведення. Тож не гайте часу дарма, займетеся корисними справами із задоволенням. Вдалого вам понеділка і смачного кавування!

Ситуація на Сході країни станом на 14 вересня (КАРТА)

В Україні перебувають близько 3,5 тис. військовослужбовців Збройних сил РФ, ще 25 тис. зосереджені поблизу державного кордону.

Для Закаррпаття збільшили ліміти на газ взимку і просять їх дотримуватися

Загальний обсяг природного газу для потреб теплопостачальних організацій Закарпатської області (в розрахунку з серпня 2014 року по березень 2015 року) складає 1149,1 тис. куб. м. З початком опалювального сезону ці ліміти збільшуються.

Чому відтерміновують Угоду про асоціацію

В МЗС України заявили, що домовленості щодо Угоди про асоціацію знімають гіпотетичні занепокоєння Росії.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат