Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-15') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 20020, 20

Ужгородців просять долучитися до організації Дня Міста

Ужгородська міська рада запрошує всіх бажаючих до обгоорення   Дня Міста.

Спортсмени із Закарпаття виступають по всій Європі

У четвер, 11 вересня, напередодні відзначення в Україні Дня фізичної культури і спорту, прес-центрі ОДА із представниками мас-медіа спілкувався заступник директора департаменту освіти і науки, молоді та спорту-начальник управління Віталій Ерфан.

Встановлено норми споживання природного газу населенням

ПАТ «Закарпатгаз» проінформував краян, що згідно з Постановою Кабінету Міністрів України №409 від 06.08.2014 р. «Про встановлення державних соціальних стандартів у сфері житлово-комунального обслуговування»...

«Путін пустив радіацію, зато так много грибу»

Михайло Барник із Перечина розповідає, що за дві ходки (по 1,5 години кожна) зібрав більше 100 літрів грибів. Гриби тепер навіть шукати не треба, самі на очі лізуть

Суперники ужгородської "Говерли" змінили форму на "бандерівську"

Сьогодні, 11 вересня, біля пам'ятника провіднику УПА Степану Бандері гравці ФК «Карпати» презентували нові комплекти ігрової форми. Нова «амуніця» львів'ян виконана у червоно-чорній гамі, що є кольорами прапора УПА.

Сергій Ратушняк про військову машину і відповідальність командування

В Україні триває неоголошена війна із зовнішнім агресором. Велика кількість загиблих і покалічених серед наших солдатів показали, що військова машина нашої держави неготова, а її керівництво ухиляється від відповідальності…

Україна збільшила видобуток газу на 27 млн​​. куб. м

За результатами 8 місяців поточного року ПАТ «Укргазвидобування» встановило видобуток природного газу на рівні понад 10 млрд. куб. м.

Закарпатці достойно представляють край не лише в Україні

У четвер, 11 вересня, напередодні відзначення в Україні Дня фізичної культури і спорту, прес-центрі ОДА із представниками мас-медіа спілкувався заступник директора департаменту освіти і науки, молоді та спорту-начальник управління Віталій Ерфан. Посадовець розповів про досягнення у напрямку розвитку фізичної культури та спорту закарпатських спортсменів у 2014 році.

Аналітика від іноземних ЗМІ: "Час відступити перед російським вовком"

Західні ЗМІ пишуть про потребу угоди між Заходом і Росією, про необхідність більшої військової допомоги для України та про настрої мешканців Донбасу.

Рух підтримки закарпатських військових прозвітував про 100 днів своєї роботи


      В Ужгородському прес-клубі відбулася прес-конференція представників Руху підтримки закарпатських військових. Учасники заходу розказали, як виник Рух і чим конкретно займаються люди, об’єднані ідеєю допомоги військовим. Також повідомили, яка саме допомога і кому надійшла в рамках діяльності Руху. Йшлося також про оригінальні акції, які проводилися в Ужгороді та інших населених пунктах Закарпатської області з метою збору коштів на потреби військовослужбовців.

Розслідування мінування вокзалу в Ужгороді займається СБУ

Розслідуванням випадків замінування ужгородського вокзалу та встановленням причетних до цих інцидентів осіб займається обласне СБУ.

Члени закарпатських ОВК проігнорували перші засідання

Від чотирьох до семи членів у кожній ОВК на території Закарпатської області – стільки не взяло участь у перших засіданнях комісій та, відповідно, не прийняли присяги.

Завтра закарпатцям презентують фільм про народних майстрів краю

У п’ятницю, 12 вересня, о 14.00 в Ужгородському прес-клубі відбудеться презентація каталогу та відеофільму про народних майстрів та умільців Закарпаття та Саболч–Сaтмар–Береґ областi,

Віце-прем’єр-міністр і Міністр закордонних та європейських справ Словаччини побував в УжНУ (ФОТО)

Віце-прем’єр-міністр і Міністр закордонних та європейських справ Словацької Республіки Мірослав Лайчак перебуває з візитом на Закарпатті. 11 вересня він побував в УжНУ, де відкрив «Кабінет українсько-словацької дружби» на факультеті міжнародних відносин.

Понад 7 мільйонів гривень одержали сім’ї загиблих військових із Закарпаття

Порядок призначення і виплат одноразової грошової допомоги в разі загибелі або поранення військовослужбовця визначається постановою Кабінету Міністрів України № 975 від 25.12.2013 р.

14 картин — портретів та оголонеї натури — прикрасили ужгородську кав’ярню (ФОТО)

В ужгородському арт-кафе VOTO розпочалася нова мистецька виставка, яка не просто покрашує настрій та сприяє естетичному вихованню, але ще й продовжує літо. А цього хочеться у прохолодні осіння дні чи не найбільше.

150 закарпатців добровільно допомагають військовим

В Ужгородському прес-клубі відбулася прес-конференція представників Руху підтримки закарпатських військових.

В Ужгороді продають словацькі номери за тисячу гривень

В Ужгороді шахраї масово знімають номери із словацьких авто. Віддають за 1000 грн.

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Сьогодні четвер, 11 вересня. Нехай осінній ранок надихає на корисні справи. Не гайте часу дарма, світ, що навколо, потребує вашої участі. З ароматною кавою легко розпочинати навіть найважчі завдання. Додавайте до неї улюблених солодощів, і нехай усе вдається у цей четвер!

На Закарпатті з візитом перебуває Віце-прем’єр-міністр і Міністр закордонних та європейських справ

В Ужгород прилетів Віце-прем’єр-міністр і Міністр закордонних та європейських справ Мірослав Лайчак. У рамках візиту високопосадовець, зокрема, відкриє «Кабінет українсько-словацької дружби» на факультеті міжнародних відносин УжНУ

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат