Новини

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-10-15') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 20100, 20

В Ужгороді згорів будинок голови третейського суда

Ночью в 03.50 пожарные Ужгорода тушили горящее здание по улице Бестужева.

На суд журі в Ужгороді запропонують 54 теле- та 33 радіопрограми з країн Європи

В Ужгороді з 11 по 13 вересня проходитиме XVІ міжнародний фестиваль телерадіопрограм для національних меншин «Мій рідний край».

Закарпатець Розентал уже 20 років живе в країні, де війна -- завжди

В Ігоря Розентала чимало давніх знайомих у Виноградові, хоча понад двадцять років він живе в Ізраїлі. Причому поблизу кордону з палестинцями у місті Ашкелон.

Збірна України стартувала в Євро-2016 із поразки у Києві

Хоча в останній атаці П'ятов забив після подачі кутового, збірна України зазнала поразки від Словаччини у першому ж турі відбірного турніру на чемпіонат Європи-2016.

Нацбанку немає чим ще зайнятися: Гроші заробітчан загоняють у тінь

Национальный банк Украины придумал, как залезть в карман к трудовым мигрантам.   Как будто в Украине нет других, более тугих "карманов" и кошельков. Теперь валютные денежные переводы из-за границы можно будет получать только в нацвалюте.

На вершині Говерли можна купити склянку гарячого чаю чи кави

Українська підприємливість дійшла до самісінької вершини Говерли.

Аналітика від професора Зубова: Для Росії нині важливо програти війну з Україною

Уволенный из Московского государственного института международных отношений профессор Андрей Зубов утверждает, что для России важно проиграть войну с Украиной, чтобы избежать судьбы изгоя и стать на путь европейского развития.

Олександр Войтович презентує свою міні-виставка в ужгородському арт-кафе VOTO

Ця неординарна подія відбудеться сьогодні о 16.00 за адресою: Ужгород, вулиця Августина Волошина, 24.

У Закарпатті на хабарі затримали митного брокера

Минулого тижня митні брокери країни відзначили своє професійне свято. Втім, хто як. Прокуратурою області скеровано до суду кримінальне провадження, стосовно 39-річного митного брокера та його 31 – річної спільниці, які обвинувачуються у одержання неправомірної вигоди

Росія намагається завадити реверсу газу з Європи до України

Як відомо, Словаччина вже відпрацювала реверсне подання газу в Україну. Financial Times повідомило, що "Официальная Москва пытается помешать своим европейским потребителям реэкспортировать газ в Украину, чтобы положение Киева стало еще сложней".

Міністр МЗС Угорщини пояснив позицію своєї країни щодо санкцій

В інтерв'ю Die Welt міністр закордонних справ Угорщини Тібор Наврачіч розповів про підгрунтя негативного ставлення його країни до санкцій проти Росії і причини закриття посольства Угорщини в Естонії.

Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

На календарі вівторок, 9 вересня. Запрограмовуйте хороший настрій зранку, підбадьорюйте його ароматною кавою. Прохолодний вересневий ранок найкраще зустрічати у компанії бажаних співрозмовників. Затишку вам і тепла з улюбленим горнятком кави і надихаючими історіями до неї!

“Як закарпатці фінансують сепаратистів” — ОГЛЯД закарпатського Facebook

Сайт газети РІО — Rionews продовжує публікувати короткий огляд думок та ідей, які втілюють відомі і впливові люди Закарпаття у соціальній мережі.

Чопській митниці сьогодні 69 років!

Чопська митниця створена наказом Народного комісаріату зовнішньої торгівлі Союзу Радянських Соціалістичних Республік №241 8 вересня 1945 року.

Студенти-угорці допомагали у розчищенні Чинадіївського замку

Відтепер вони щороку проходитимуть археологічну практику в цій давній фортеці.

Сергій Ратушняк передав Президентові естафету благодійного обливання водою (ВІДЕО)

Сергій Ратушняк пийняв естафету Ice Bucket Challenge від Владислава Мацко і передав її Президенту України Петру Порошенку, екс-міністру оборони Анатолію Гриценку і голові Дніпропетровської ОДА, фінансисту Ігорю Коломойському.

Олександр Ледида вийшов із Партії регіонів

Пов’язано це з тим, що Партія регіонів зливається із політичною силою Сергія Льовочкіна – Партією розвитку України.

ПАДІЮН проведе благодійний концерт для збору коштів військовим АТО

Закарпатський обласний палац дитячої та юнацької творчості «ПАДІЮН» розпочне новий навчальний рік благочинним концертом.

В Ужгороді відкрили найсучасніший на Західній Україні доджо (ФОТО)

Вихованці Закарпатської обласної федерації айкідо "Сінаджо" займатимуться тепер у новому і світлому доджо, аналогів якому нема на території всієї Західної України. Про це повідомив президент Федерації Юрій Кедик на урочистому відкритті клубу «ТЕНКАН».

Ужгород без людей (ВІДЕО)

Пропонуємо відео самотнього Ужгорода.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат